Strona 1802 z 3048 PierwszyPierwszy ... 802 1302 1702 1752 1792 1800 1801 1802 1803 1804 1812 1852 1902 2302 2802 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 18,011 do 18,020 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Aga, super, że kontynuujesz, będzie mi raźniej , ale nie super, że
    Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    urodzinowe się czuje srdnio
    ...mam nadzieję, że jednak będzie dziś fajnie
    sabinka57 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Mam chyba Aga kryzys półlmetku życia
    sabinka57 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Przywitalam sie juz na whatsappie, ale i tutaj raz jeszcze:

Obys zawsze szla tak przez zycie Agusiu....
    sabinka57 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu
    to dorzucam swoje życzenia,zebyś każdego dnia czula się choć trochę lepiej niż średnio,a w co najmniej połowę całkiem dobrze
    Żebyś byla zdrowa,żeby forsa lubiła cię przynajmniej tak jak ostatnio a nawet jeszcze lepiej no i schudła ile tam sobie chcesz.

Trochę się tu fajnych tematów zebraloAle ja z tych co to nie lubią być potrząsanym krzaczkiem stawianym do pionu właściwie bez powodu.I wtedy jeszcze bardziej się nie odzywam
    O kartach.U mnie w domu nigdy się nie gralo,bo to trudny temat,w bliskiej rodzinie był pokerzysta i klopoty
    Ale w czasie studiów sporo czasu spędzałam u fajnej części rodziny i tam się grało aż furczałoW kanastę.bardzo lubiłam te popołudnia i wieczory,życie wrzało ale tak fajnie,ciepło i rodzinnie.Więc też się zapisuję na rozgrywki forumowe,tylko najpierw musiałabym sobie co nieco przypomnieć.
    Sabinko
    Moja siostra właśnie wkroczyla na twoją scieżkę,wyslała jedyne dziecko na obczyznę.Wprawdzie przez dziecko wymarzoną,ale jednak.Łącza się grzeją i całe szczęście ,ze są albo darmowe albo tanie.
    Super,że wnuczki zabierają cię do swojej codzienności i chcą,zebyś uczestniczyła nawet w banalnych,drobnych sprawachdomyślam się jak fajnie zaczyna ci się taki dzień
    Dziennik elektroniczny to coś czemu bylam przeciwna już na pierwszym zebraniu w szkole.Sama najbardziej kocham wolność i poszanowanie mojej prywatności.uważam,ze dzieciom też sporo wolności się należy.U mnie z ocenami u mlodszego bywalo różnie,ale najbardziej oboje byliśmy zadowoleni,jak mówił o pale wtedy kiedy ją już poprawiłSzczerze mówiąc juz w pierwszym tygodniu zgubilam kod i jakoś tak mi zeszlo,że poszłam po niego ponownie pod koniec szkoły,bo byl do czegoś tam potrzebny.

Dzień zaczynam różnie.Dość często teraz od forum,bo mam w komórceZazwyczaj od kawy i książki,żeby doczytać to nad czym zasnęłam.Latem woda,szybka kawa i kilka migdałow i na rower.Potem szybkie ogarnięcie i jak trzeba to praca.Jak można to rynek i zakupy,a potem gotowanie.Wtedy forum dopiero w pracy.
    Kiedyś zaczynałam dzień obowiązkowo od radiowej 3,nawet jeździlam w sluchawkach,zeby nic mi nie umknęło.Teraz 3 tylko w piątki i też nie wszystko.....Tv brzęczy do gotowania,głównie popularnonaukowe,czasem serial.
    Częściej i więcej pracuję popołudniami i wieczorem.
    Dieta.Życzę wytrwałości,szczególnie PO diecie.PO tym co ostatnio czytałam i co zrobili z tą dietą celebryci(maszynka do odchudzania) jakoś straciłam do niej serce.
    Teraz wyjeżdząm na 4 dni od soboty,we wtorek ulubione spotkanie forumowe,więc jedyne o co się postaram to taki bardziej postny dzień w piątki ze względu na wieczorne ćwiczenia.
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Kryzys polmetku zycia?

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu
    będzie dobrze,trochę zadumy w takim dniu nie zaszkodzi,a potem wiesz,to wszystko o koronie,kiecce itd.....
    Bo ty z przeproszeniem szczeniara jeszcze jesteś,dlatego martwisz się takimi głupotami jak wiek

U mnie w diecie nieustanne utrwalanieI ponieważ to co jest teraz kosztowało mnie niemało wysiłku to trochę boję się bardziej radykalnych kroków,zeby niczego nie zepsuć.Ale kibicuję wam bardzo mocno
    Ja przyłączę się do waszych starań raczej ruchem,bo to idzie mi o wiele lepiej niż dieta.
    Każdy ma swoją specjalizacjędobrze jest robić cokolwiek
    sabinka57 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Maniusiu kochana! mam nadzieje, ze cie nie przytloczylo to co wrzucilam w poprzednim poscie...

Wiem...latwo sie mowi...to etap w zyciu jak kazdy inny...

Ale mimo, ze banal to jednak prawda.

Dzis czujesz to...a za kilka miesiecy zapytasz siebie...a co mi mi w ogole wtedy chodzilo?

Kochanie- usmiechu na slicznej buzi! Glowa do gory i do przodu! Zycie jest piekne!

Jolinkaa and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Kasiu to co wkleiłaś to szczera prawda

Mieszka w
    Częstochowa

Dziękuję Gruszko za życzenia
    Co do diety to ja się z Tobą zgadzam mam podobne odczucia jeśli chodzi o celebrytów, ale dla mnie jest ona ok, i nie będę się tym zrażać.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu, już to kiedys ustaliłysmy
    Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    Co do diety to ja się z Tobą zgadzam mam podobne odczucia jeśli chodzi o celebrytów, ale dla mnie jest ona ok, i nie będę się tym zrażać.
    Ja też nie dziś jestem pełna zapału, bo już dawno nie byłam tak pozytywnie nastawiona, już kilka lat nie udało mi się zrobić 42 dni, więc ostrzę sobie na to zęby Mój największy ( najdłuższy) ostatni sukces, to chyba niecały tydzień- ale zobaczymy, jeśli wymięknę, to na pewno Wam na siebie doniosę

Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    Ale ja z tych co to nie lubią być potrząsanym krzaczkiem stawianym do pionu właściwie bez powodu.
    , dobre i musze to zapamiętać, bo czasem przyda mi się "w normalnym życiu "

Aga, mnie tę zdarzają się głupie myśli związane z wiekiem, ale szybko je wyrzucam z głowy

Uprawnienia umieszczania postów