Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
No ja zalet dziennika nie znam, bo go jeszcze nie ma
wiem tylko co mówiła dyrektorka
ale, z problemem nie wiem co zadane u Marty tak sobie poradzili, że maja grupe zamknięta dla klasy i tam się wkleja ogłoszenia klasowe , co zadane, co bylo, co trzeba zrobic itp
a czasem zdjęcia notatek z lekcji
Jak sobie przypomne ze nosiło się zeszyty chorej koleżance.... gdzie te czasy
U siebie w pracy widzę aż za dużo sfrustrowanych rodziców z przerostem ambicji.Widząc ich zachowanie wobec kilku czy kilkunastoletnich dzieci w sytuacji wydawałoby się bez wielkiego znaczenia mam szczerą ochotę kopnąć ich w dupę i odezwać się do nich tak jak oni do dzieci.Nie mogę na to patrzeć i długo po ich wizycie mina dziecka siedzi mi w glowie.Wolę nie myśleć jak zachowują się czytając dziennik.
Ja po prostu jestem przeciwna narzędziom do nadmiernej kontroli.
Nie tak dawno toczyły się wspominki jak to kiedyś było fajnie na trzepaku,na podwórku bez większego certolenia się o różne rzeczy.
Polecam film na Planete+ "Na ratunek rodzinie" Całkiem fajnie się ogląda:)
Dzisiaj dużo wolnego i rynek zakupy i gotowanie.Ale oszczędzę wam opisów ,bo i bez tego macie trudne zadanie:wink2:
a teraz o diecie
dzisiaj miałam tradycyjnie pomidory ze szcypiorkiem
potem zupa dyniowa- ale pyszna , tylko za pikantną zrobiłam, więc pali
a wieczorem zupa ciąg dalszy
najlepszy jest ten etap kiedy się przestaje odczuwać głód i nic nie kusi
przyniosłam cukierki do pracy ... i leżą.....
jakie to piękne
Maniusiu
u mnie cukierki też leżą za to ser znika:arf:
Zgadza się Gruszko, każdy kij ma dwa końce. Z każdego narzędzia trzeba umieć korzystać. Niektórzy rodzice, rozżaleni własnymi niepowodzeniami usiłują na dziecku wymusić spełnienie własnych ambicji
No, przebieram się i najpierw lecę na targ, potem kupić na sobotę bilety na Botoks, a potem jedziemy wpłacać zaliczki na studniówkę (dj, fotograf i sala) :D
jeszcze dwa kilo do suwaczka, tak to jest jak się troche odpuści
Złośc i bezsilność mnie mało nie rozsadzi, tak się cieszyłam, że polecimy do Anglii naświęta ( z J ) a a dzisiaj Ryain ogłosił, że odwołuje 18 tysięcy lotów w tym nasze w tamtą stronę....:cry:
poza tym zaplanowałam pobyt tam od 20-30 października a powrotny lot odwołany :cry:
nie wiem, jak będzie ze zwrotem kasy, za odwołane loty niby maja oddać ale za rezygnację z naszej strony a tak musimy chyba zrobić z powrotnymi biletami bo mieliśmy wracać do Warszawy i stamtąd Lotem do Szczecina chyba nie oddadzą bo tych lotów nie odwołali...mało tego - dwa dni temu kupiłam bilety na busiki na i z lotniska bo czasem jak za późno się kupuje to nie ma miejsc:cry:
szlag by to trafił...
a tak się cieszyliśmy na święta w Anglii:bad::aww:
1 załącznik(ów)
Maniusiu, najserdeczniejsze życzenia Urodzinowe!
Jak najwięcej pogodnych i szczęśliwych dni,
dużo uśmiechu i radości. Spełnienia marzeń…
Załącznik 40483
Oj to smutne wiadomości...Ja też się martwię o loty.Może uda ci się zaklepać w zbliżonym terminie,nie wiem czy tak można,bo jeszcze nie mam wprawy.
Gruszko odwołali loty na tej trasie od listopada do marca a nawet 30 pażdziernika już