69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Nie ma za co
-
Krysiu,czy ja sie przekonałam ??? Ależ kochana ja zawsze byłam przekonana chyba byłam pierwszą i najgorętszą zwolenniczką wo jeszcze na kafeterii Teraz trochę mnie zniechęca to że na niej nie chudnę , albo bardzo mało . Chociaż w sumie 700 gram przez trzy dni to raczej nie jest mało. Teraz jednak chcę spróbować dłużej pociągnąć i zobaczyć ci sie bedzie działo
-
Dzień dobry pobrane (15).jpgimages (6).jpg
Botoks...hmm...jakby tu powiedzieć...na pewno nie jest to dobry film choć z przesłaniem. Ale ponieważ widocznym właściwie od samego początku, to nie zaskakuje. Bardzo długi- prawie 2,5 godziny, zbyt naturalistyczny. Nie podobał mi się, choć warto go porównać z innymi filmami Vegi- Ja widziałam wszystkie
-
Aga dzięki za kawusie
jestem rozczarowana twoją recenzją bo się trochę napaliłam na ten film. No ale trzeba zobaczyć i zgodzić się z twoją opinią albo nie
Marta była wczoraj na :To" wg Kinga no i też ma negatywne zdanie. Mowi, że film przewidywalny, bardziej śmieszny niż straszny
-
Maniusiu, zgadzam się z opinią Marty odnośnie filmu To. Moja koleżanka po wyjściu z kina powiedziała- jedyną dobrą stroną tego filmu jest to, że wysiedziałyśmy na nim do końca To jest filmem chyba dla młodzieży i jest po prostu beznadziejny, a strachy polegają na tym, że wszyscy znienacka podskakują na krzesłach z powodu nagłego odgłosu w filmie. Książki Kinga są fascynująco i przerażająco straszne, a To, jest po prostu śmieszne . Ja byłam zła, że tak spierniczyli książkę.
-
U mnie dziś piaty dzień diety, i doszłam do momentu, że nic innego mnie nie kusi, kryzys przewiduję za jakiś tydzień
-
Dzien dobry!
Dzieki Agnieszko! Za kawke i za to, ze tu jestes prawie kazdego poranka z mysla o innych
To nie jest takie "samoprzezsiezrozumiale" i za to cie bardzo cenie...
Niewatpliwie nie nalezysz do tych, ktorzy tylko chciliby brac od innych...ty dajesz calymi garsciami od siebie!
Chcialabym aby u mnie tak bylo... ale ja mam raczej fazy naprzemienne. Daje, daje, daje a potem nagle budzi sie we mnie egoizm i wkurzam sie na ludzi, ze sa jacy sa... zajeci swym zyciem i nie troszczacy sie o innych... Wtedy sie "obrazam" i potrzebuje odosobnienia...
Zwykle szybko mi przechodzi, bo kocham zyc w grupie i gdy jestem w jakiejs, to staje sie ona dla mnie nie opcja ale priorytetem.
A film? No coz...czytajac o nim tego sie wlasnie spodziewalam. Nie wiem jeszcze czy chce go zobaczyc na duzym ekranie..chyba wolalabym w domowym zaciszu i bez kupy ludzi wokol... Podobnie bylo gdy ogladalam film Drogowka...czulam sie wtedy jakby brudna, umaczana w tym co jest w czlowieku samym zlem...
Wczorajszy dzien mialam wypelniony po brzegi a i dzisiaj nie bedzie inaczej. Spodziewam sie rodzicow kolo obiadu i jeszcze tyle chcialabym przedtem zrobic.
Wczorajsza parapetowka u siostry bardzo sie udala- bylo nas 15 osob, dobry humor, jedzonko i wodeczka...
-
My też jesteśmy fankami Kinga. szcególnie Marta.
Marta juz szła z nastawieniem że film będzie kiepski po zajawkach. Ale nie spodziewala się że aż tak.
Ma też opinię ze King idzie na ilość nie na jakość. No i jest bardzo nierówny. potrafi napisac coś wspanialego jak i zupełną kichę. No ale... i tak mnóstwo fajnych książek napisał.
A jeśli chodzi o ekranizację to chyba twórcy za dobrze sobie nie radzą, bo jak np. super było lśnienie ( no ale z Nicholsonem jako moze być inaczej), Skazani na Schowshank, Zielona Mila, to nie mogęsobie innych fajnych przypomnieć.
Chudszy- kiepska ekranizacja, Smetarz zwierząt - też
No może Missery całkiem całkiem i Christine, ale w porównaniu z ksiązką i tak kiepsko wypada
-
No a dieta
po 7 dniach - mniej 2.5 kg, czyli wracam do suwaczka i stoi , od czwartkowego ważenia jak zaczarowana, zwalam to na chorobę i dietuję dalej i się zobaczy co z tego wyniknie, czy ruszy czy nie
troche mi szkoda bo w środęjuż takiego powera dostałam, a tu zonk
-
Kasieńko mam podobnie jak ty, jednego dnia kocham ludzi a drugiego wprost przeciwnie.
Ale Was dziewczynki niezmiennie jednakowo ♥
Uprawnienia umieszczania postów