Strona 1812 z 3048 PierwszyPierwszy ... 812 1312 1712 1762 1802 1810 1811 1812 1813 1814 1822 1862 1912 2312 2812 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 18,111 do 18,120 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Ale miałam fajny dzień a właściwie mieliśmy, "wycieczka" do Dabek bardzo sie udała, przynajmniej nam bo przyjaciele pojechali na poprawiny weselne córki znajomych, my ich zawieźliśmy do Dąbek a wieczorem ( 21-22) J. miał ich odebrać a przynajmniej ją bo jej mąż planował zostać tam do jutra a okazało się, że koleżanka już o 17 zadzwoniła, że wraca z kimś do Koszalina...dlaczego??? tego nie wiem ale ma wyłączony telefon, chyba nie bardzo udała im się impreza
    za to nam było super, pogoda idealna ( fotki tam gdzie trzeba) i pyszna rybka w restauracji, niestety nie tej "naszej" bo to poza sezonem tym bardziej była pyszna

Dziewczynki kochane też uważam, że bez naszych "filarów" na forum kto wie jakby było??? sama nie jestem oczywiście bez winy bo jestem humorzasta i wiele można by mi zarzucić, więc wielkie dzięki, że jesteście - wszystkie jak jeden mąż a już szczególnie nasze kochane ranne ptaszki bo kogóż to ja bym czytała jak wstanę nie tak znowu wcześnie ranne albo i wieczorne albo i nocne bo niektóre piszą po nocach
    tak czy owak trwamy w tym "związku" już ładnych parę lat, czasem z przebojami ale ciągle tu jesteśmy i nie tylko tutaj bo i w realu też

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu no ta herbatka to jakby specjalnie dla mnie postawiona bo przed chwilą jej nie było
    tylko godzina coś nie taka bo u mnie jest w tej chwili 20.10 a ty ją niby postawiłaś o 20.34 - ciekawostka w jakichs innych strefach czasowych piszemy????
    maniusia72 and krysiapysia like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

U mnie też już po spotkaniu i miło na duszy .

Sabinko, jak dobrze poczytać Cię taką uśmiechniętą .

Kasiu, masz rację, że słowo pisane potrafi być ułomne. Bo Ty mnie też nie zrozumiałaś. Wszystko przez to, że nie dałam w cudzysłów tego zdania o lubieniu. Oczywiście, że czuję się lubiana przez Ciebie i tylko żartobliwie chciałam podkreślić, że rozumiem co masz na myśli chwaląc osoby, które tak pięknie trzymają nasz wątek. Sama raczej nie zmienię swojego sposobu kontaktowania się z wami. To znaczy staram się wchodzić na bieżąco, ale jak mam za dużo własnej pisaniny, albo jak mnie od niej totalnie już odrzuca, to odpuszczam. A mam tak, że nie potrafię wejść na samo machnięcie rączką, bo jak wchodzę, to już wsiąkam.

Agnieszko, to chyba rzeczywiście dobry czas na wo, ale w połowie tygodnia i tak muszę zakończyć. No nic, może innym razem znowu załapię. A póki co, będę wam kibicować.

Maniusiu, skoro zaliczyłaś dzisiaj tak długi spacer to znaczy, że już wydobrzałaś. Dawno nie byłam na alejach i właśnie sobie uświadomiłam, że w ogóle stosunkowo rzadko tam zaglądam.

Jolu fajna kuchenka i niech Ci służy!

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Tak z ciekawości Sabinko zerknęłam na zegar. Wysłałam 20.53 a pokazuje 21.19. I tak jest chyba od zawsze.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Maniusiu, skoro zaliczyłaś dzisiaj tak długi spacer to znaczy, że już wydobrzałaś. Dawno nie byłam na alejach i właśnie sobie uświadomiłam, że w ogóle stosunkowo rzadko tam zaglądam.
    wydobrzałam Krysiu ale nie do końca, tyle że ja nie potrafie wyleżeć za długo. Troche mnie poty brały,ale co tam. Grunt że fajnie było a dziś do pracy

Mieszka w
    Częstochowa

Sabimko, post w wstawiłam 4,37 a wstałam 4,50
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

cześć Maniusiu , to ja jeszcze soczek dla chętnych images (8).jpg
    Dziś kolejny dzień z dietą, wszystko jest w porządku, tylko strasznie mnie wkurza to nocne wstawanie do łazienki. Nigdy nie miałam z tym problemów, a teraz raz- dwa razy muszę lecieć na siku ( za przeproszeniem ) Kurde, może mi to w końcu przejdzie. Już nie pamiętam jak miałam z tym ostatnio. Krysiu, Maniusiu, jak jest z tym u Was?

Z tego, co pisałyśmy na grupie, wszystkie miałyśmy wczoraj udany dzień Jak fajnie wykorzystałyśmy pogodę na maxa i to jest super. Ja dziś tez mam plan kijkowy, bo zapowiadają, że od wtorku deszcze i zmiana pogody, a ja miałam taką chrapkę na polską, zlotą jesueń...ale trzeba żyć nadzieją, że im się nie sprawdzi
    Dobrego poniedziałku i całego tygodnia Wam życzę

Mieszka w
    Częstochowa

Mnie nie goni w nocy. Na szczęście. Za to waga nadal stoi
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

U mnie waga dziś spadła od wczoraj o pół kilograma , ale za to z piątku na sobotę dodała prawie kilogram Taki mój skokowy los .
    Myslę, że dzięki wo, dość szybko pojadę na tydzień jakiegoś fajnego spa z dietą ( marzy mi się spróbowanie makrobiotycznej), bo codziennie do skarbonek wpadają 4 monety
    Aga, u Ciebie waga stoi, bo Ty bardzo dużo schudłaś w 1. tygodniu Na pewno za jakiś czas znów ruszy

Uprawnienia umieszczania postów