Strona 1814 z 3048 PierwszyPierwszy ... 814 1314 1714 1764 1804 1812 1813 1814 1815 1816 1824 1864 1914 2314 2814 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 18,131 do 18,140 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

W takim razie Sabinko trzymam kciuki
    i gratuluję
    no to mamy kolejny dzień dobrych wiadomości
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko,już sie cieszę na Twoją wygraną
    sabinka57 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko super mi się czyta Bosacką
    czytam sobie pomalutku bo jakbym się rozpędziła to przeczytałabym ją w try miga
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ja preczytalam ją w ciągu jednego dnia ( bez przepisów )
    krysiapysia and sabinka57 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Agnieszko, cieszę się że pociągnęłyście ze mną wo. Zdecydowanie jednak każda z nas inaczej reaguje na jego stosowanie. Na szczęście dla mnie, nie mam potrzeby wstawania w nocy. Wręcz przeciwnie, dłużej wytrzymuję niż normalnie. Na początku natomiast dużo chodziłam w ciągu dnia.
    Sabinko, kończę dietkę w środę, bo będę rozbiła badania, a z tego co słyszałam, to przez jakiś czas po wo mogą wyjść zafałszowane wyniki. Trochę mi szkoda, bo potem nie wiem, kiedy się znowu zmobilizuję.
    Cieszę się, że książka Bosackiej tak Ci się podoba, ale nieśmiało jeszcze raz piszę z nadzieją, ze przemycisz nam trochę jej mądrości. I gratuluję wygranej.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

pobrane (19).jpg

Witam w ostatnim dniu mojego pierwszego tygodnia. Jutro podam wagę , ale na pewno będzie ona z tak spektakularnym spadkiem jak u Agi, bo u mnie dziś znów wzrost. Miałam się nie ważyć, ale myślałam, że to dziś zaczynam drugi tydzień, więc wlazłam na wagę .W przyszłym tygodniu będą tylko trzy ważenia- w 1.4. dniu i 1.kolejnego tygodnia.( oczywiście jak wytrzymam )
    dziś do łazienki wstawałam tylko raz, więc może się unormuje.

Krysiu, ja nie słyszałam o zafałszowanych wynikach po wo, tylko o tym, że one się po prostu poprawiają, normalizują.Stąd są zwykle po prostu lepsze

Sabinko, ta książka przede wszystkim nie kłamie, a Bosacka normalną w niej kobietą, z takimi samymi słabościami jak i my, dlatego fajnie mi się ją czytało

Kasiu, fajnego czasu z rodzicami i odpoczynku dziś, bo wiem, że macie święto

Miłego wtorku wszystkim życzę

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Nie mam dzis czasu, bo jak pisala Aga -u nas dzis swieto i mamy w planie wycieczke.
    Dobrego dnia dziewuszki! Trzymajcie sie cieplo... I dbajcie o siebie...

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Krysiu, ja nie słyszałam o zafałszowanych wynikach po wo, tylko o tym, że one się po prostu poprawiają, normalizują.Stąd są zwykle po prostu lepsze
    ja czytałam że są zafaszowane przez pierwsze 3 tyg po pełnym poście, ale nie wiem czy to prawda czy nie, ani gdzie to czytałam
    dalej czuję się chora, waga dalej stoi, masakra, no ale brniemy dalej

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry ja dzisiaj wyjątkowo wcześnie
    no właśnie Agnieszko Bosacka oczywiście w zasadzie nic nowego nie napisała, ale robi to w fajny sposób, normalnie, bez zbędnych naukowych wywodów wyjaśnia pewne mechanizmy a przy tym robi to ( przynajmniej jak dla mnie) w sposób zabawny i na luzie, przyznaje się do wpadek, film jak oglądałam też o niej, film czy program ( muszę poszukać może gdzieś jest) też bym taki "normalny", realistyczny, nie ubarwiony
    ta jej dieta to nic innego jak dieta garściowa, 5 razy dziennie, dokładnie co 3 godziny na małym deserowym talerzyku podzielonym na 3 równe części, umieszczamy po garstce węglowadanów złożonych, białka i warzyw, owoce tylko do 1 i 2 śniadania, bardzo dużo wody no i ćwiczenia, ona bardzo dużo ćwiczyła, codziennie po godzinie conajmniej...
    napisałam tak trochę więcej dla zainteresowanych, które książki nie mają a i nie przepadają za autorką

Maniusiu zdrówka życzę a tobie Agnieszko wytrwania zgodnie z intencją jaką sobie postawiłaś.

Kasiu udanej wycieczki no i pogody bo u mnie się zdecydowanie popsuła

Krysiu no szkoda trochę, że planowane badania nie pozwalają ci wytrwać dłużej na wo...a jakieś wstawki z książki zrobię na pewno ale jak już pisałam czytam sobie pomalutku bo mi się podoba a może w ten sposób coś zostanie w mojej głowinie???

Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko ja poprosze jeszcze troszkę streszczeń jak będziesz mogła, bo ksiązki nie przeczytam ze względu na awersję do autorki
    Tak samo jak nie skończę chyba tej Pawlikowskiej, bo coraz bardziej mnie drażni, choć małymi dawkami co prae dni kilka stron i gdzies w połowie jestem
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów