69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Hej \dojechałam do pracy, zimno dzis cholernie
Sabinko zdrówka życzę, namęczysz się kochana
Krysiu, lasek bardzo ładny
Kasiu, fakt, że rodziców męczy taka wizyta mimo iz cieszy. Pewnie już mają swoje przyzwyczajenia i swój tryb życia.
A ja wracam do życia po chwilowej "depresji" Kurcze nie wiem czy to przesilenie jesienne, ten brak słońca itp czy to kumulacja złych emocji, no oby nie wróciło
Dziś jadę znów do mechanika - tego sąsiada, niech zleje to paliwo co pozostało w baku - ok 10l, i wlewam nowe ze statoila. Nie ma co oszczędzać, bo może się coś gorszego zrobić, a zauważyłam, że kiedy ubyło w baku to znów gorzej jeździ.
No idziś przećwiczyłam Chodakowską i w planach mam powrót na stałe
-
Dzień dobry
chyba za karę, że rzadko a w zasadzie rzadziej ostatnio zaglądam a przynajmniej wczoraj mnie nie było, to forum mnie wylogowało - po raz pierwszy od nie wiem kiedy...
Więcej napiszę jak uruchomie laptopa a teraz tylko napiszę Kasiu do ciebie -Tapatalk działa, inne fora działają tylko "jestem fit" zniknęło, nawet pisałam do moderatora ale nie było odzewu a tam tak fajnie można było fotki i obrazki wrzucać...
-
no coś mnie trafi zaraz, napisałam całą epistołę i coś nacisnęłam pandorą i wszystko poszło ( nie powiem gdzie bo byłoby niecenzuralnie !!!)
-
poszłam za ciosem, zamówiłam dżinsy
przez internet w orsayu, oby były dobre
-
Sabinko,
Maniusiu, nigdy nie miałam dżinsów z orseja, ale inne ciuchy czasem kupuję, ciekawa jestem czy będziesz zadowolona.
-
Ja mam Agnieszko sporo ciuchów z Orsaya bo sa dość dobre jakościowo w stosunku do ceny. Mam już dźinsy stamtąd i jestem zadowolona. Ale zawsze kupowałam mierząc po raz pierwszy w ciemno, no ale przesylka za darmo, to jakby coś to się zwróci
-
No nareszcie się zebrałam, żeby napisać jeszcze raz
Maniusiu pisałam, że super, że się zebrałaś po tej małej "depresji", włączyłaś ruch, masz nowe buty do ruchu a nawet jak teraz napisałaś będą nowe dżinsy (pewnie mniejsze niż dotychczas), tak trzymaj, dietka jest, spacery, skalpel to na pewno jeszcze schudniesz albo wymodelujesz sobie figurę z tym skalpelem
twój i Agnieszki suwaczek robią wrażenie - 13 i 14 kg to kawał dobrej roboty, szkoda, że nie mogę tego powiedzieć o sobie
-
Będę pisac na raty, żeby mi znowu nie pożarło, tym bardziej, że teraz jestem u J. i piszę na jego laptopie, mam "dyżur" bo mają sprawdzać szczelność instalacji gazowej a on pracuje, trzeba czasem pomóc chłopu
Krysiu twój las w słoiku bardzo mi się podobał ale jak wrzuciłaś fotkę na grupę to nie zajarzyłam, że to prezent dla synowej bo o urodzinach było tutaj a fotka tam a ja czasem wolno myślę i reaguję, ot przywilej starszej pani
fajnie, że twoja synowa eksperymentuje i zaskakuje was nowymi potrawami a odmówić trudno prawda??? wiem coś o tym
Gruszko szkoda, że nie miałam okazji zobaczyć twojego nowego płaszczyka ale skoro "tu jeszcze wrócisz" to mam nadzieję, że nic straconego, prędzej czy później nam się uda
Agnieszko czy twój młody już podchodził do egzaminu na prawo jazdy? tak mi się przypomniało bo dzisiaj w mieście widziałam samochód egzaminacyjny i pomyślałam o twoim synku, no właściwie synu bo jakby usłyszał "synku" to chyba by się obraził
-
Kasiu dwa tygodnie z rodzicami fajne ale i spokojniejsze dni tylko z domownikami tez fajne prawda? takie intensywne dwa tygodnie na pewno zmęczyły trochę obie strony a szczególnie starszych państwa, sama mówiłaś, że to było widać a teraz kolejne dwa tygodnie atrakcji zapewni im twoja siostra to sobie nie odpoczną ci twoi rodzice
Agnieszko wiedziałam, że wcześnie wstajesz ale sądziłam że i wcześnie chodzisz spać a tu okazuje się, że śpisz góra 6 godzin - mało ale powiem ci, że ja pomimo wspomagania farmakologicznego raczej nigdy nie przespałam cięgiem 6 godzin, budzę się, zasypiam i taki rwany mam ten sen zawsze
-
Hop hop dziewczyny które pewnie nas czytają ale się nie odzywają - nieładnie
Uprawnienia umieszczania postów