Strona 1834 z 3048 PierwszyPierwszy ... 834 1334 1734 1784 1824 1832 1833 1834 1835 1836 1844 1884 1934 2334 2834 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 18,331 do 18,340 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Miałam ochotę wczoraj pojechać do Ciebie i przytulić mocno, bo kiedyś czułam się tak samo. Joluś, nikt oprócz Ciebie samej nie zdoła zmienić takiego myślenia ...zacznij marzenia zmieniać w czyn, a ja nieustannie będę Cię wspierać
    Agnieszko to tak jak ja ! Ubrałaś ładnie w słowa to co ja pomyślałam
    Kiedyś wam pisałam że pracuję nad sobą i codziennie patrzę w lustro i powtarzam że jestem ładna i fajna i to działa z czasem. i wcale tu nie ma znaczenia ile mamy kg, choc to że schudłam na pewno pomaga.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, co najmniej 4-5 razy w tygodniu kijki, najmniej półtorej godziny, a w dni, gdy nie idę z kijkami, włączam sobie różne ćwiczenia na YouTube . Staram się, by nie były zbyt trudne, inwazyjne lub długie, bo wtedy szybko się zniechęcam. Codziennie też wypróbowuję nowe, próbowałam robić kilka dni z rzędu te same, ale nudziło mnie to. Ćwiczę z ciężarkami ręce, ale chyba trochę mało, bo tu nie widzę dużej różnicy. Ale lepiej coś robić niż nic, więc się nie poddaję

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    tylko tobie się udało a mnie mnie nie
    Sabinko, uda się, na pewno to od Ciebie zależy . Zobacz, udało się Magdzie, Maniusi, mnie , pora na kolejną osobę Uwierz, my mamy teraz bardzo trudno, bo chcemy wagę utrzymać, a to jest bardzo, bardzo trudne, ale jeśli będziemy chciały, to zrobimy to
    Jolinkaa, maniusia72 and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko ja też dołączyłam ciężarki, przyniosłam ze strychu, zmiotłam kilkuletni kurz i daję z nimi chodakowską
    a mnie w przeciwieństwie do ciebie nie nudzą codziennie te same ćwiczenia
    wprost przeciwnie.
    A co do tego co napisałyście Aga i Kasiu, wszystkie jesteśmy za...ste . każda z nas jest inna, a każda wspaniała , Tu nie ma nad czym debatować. I każda sama wie do czego potzrebne jej schudnięcie. Ja mam podobne uczucia jak Aga. Żle się czuję w mojej wadze co nie zmienia faktu że widzę siebie pozytywnie. Jednak te 10 kg mi zawadza i coś z tym musze zrobić, niestety w tej chwili znów mam jakąś blokad i nic nie działa. Mimo to nie zamierzam się poddawać , zgodnie z moja zasadą: skoro nie chudnę to przynajmniej nie tyję

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

No właśnie ja się źle czuję we własnej wadze ale i nie widzę siebie całej jako osoby pozytywnie, mam bardzo niską samoocenę jeżeli chodzi o wygląd i całokształt
    Ale nic to - lecę teraz do córki i potraktuję te prawie 2 tygodnie jako kuracją odchudzającą, będę jadła tylko to co mi zaserwuja albo ja ugotuję według ich życzeń - zdrowo, nie będę podjadala jak zostane sama w domu na cały dzień a potem zobaczymy co będzie po powrocie
    Moja waga dzisiejsza -83,9 kg ( najwyższa w mojej karierze 85,5 kg)
    Maniusiu masz rację, udało się kilku z was to dlaczego miałoby się mnie nie udać?
    mnie trochę trudniej bo jestem od niektórych z was "trochę" starsza a od ciebie to już w ogóle chyba z 15 lat!!!
    Ale wiem, że chudną i osoby w moim wieku więc to taka trochę wymówka chyba

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao, ciao!!
    widze, ze trwa b. merytoryczna dyskusja od samego rana-swietnie. ja tez jestem zdania, ze jak ktos mnie pociesza nawet nie tylko w sprawach zwiazanych z waga, to mysle sobie: przeciez ta osoba wogole nie ma pojecia o czym mowi, bo nie wie co ja naprawde czuje , co mysle i w jakiej jestem sytuacji--jaki problem.

a teraz do joli zwiezle i krotko: czytalam az 2 razy pierwsze zdanie z twojego wpisu i nie moglam oczom uwierzyc....

" pierwsze(! )ciasto juz upiekalam"..no nie, jesli nadal bedziesz miala w glowie tylko brytfanki i "kociolki"-.to sie wcale nie dziw....
    ja zakazalam w poczatkowym okresie odchudzania kupowania ciast i ciastek(ratowalam sie czarna czekolada). kiedys przyjechala moja kolezanka z pl. i przymierzala sie do wypiekow..natychmiast ja ustawialam, ze ja nie moge miec absolutnie zadnych tak pysznych slodyczy pod reka. nawet sie troche obrazila, ale jej przeszlo.

poza tym caly czas jadlam jarzynowa na piersi kurczaka lub pomidorowa.
    teraz tez wszyscy wiedza, ze zadnych slodyczy do mnie sie nie przynosi, co nie znaczy, ze czasami nie mam jakis malych zrzutow, ale zasada pozostaje.

trzeba sobie samej zorganizowac proste menu i kiedy inni wsuwaja schaby,kluski i ciasta-ty delektukesz sie zupka jarzynowa, kurczaczkiem i potem juz samo sie uklada.....
    przy dobrych checiach ...i odrobinie odwagi. inaczej szkoda gadac,lepiej zajac sie czyms innym.
    Ostatnio edytowane przez kalahari ; 16-10-2017 o 11:01

Mieszka w
    Częstochowa

Krysiu, a wracając do auta, nie chcę zapeszyć, ale po wymianie paliwa stało się bardziej dynamiczne, no i co najważniejsze nie kaszle .
    Mam jeszcze do wymiany sonde lambda, i w zwiazku z tym kolejna nadzieję, że zużycie gazu spadnie
    Agnieszka111 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Ja w busiku na lotnisko.
    Kalahari bardzo podoba mi się twój wpis -krótko i konkretnie podalas swoją receptę na sukces a najbardziej spodobało mi się ostatnie zdanie - "inaczej szkoda gadać, lepiej zająć się czymś innym "
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dokładnie robię tak jak Magda głaskanie po głowie samej siebie nie przynosiło rezultatów. Głaskanie przez kogoś tym bardziej . Powtórzę sie, ale będę to powtarzała do znudzenia ( zwłaszcza sobie samej) , wszystko to kwestia priorytetów
    maniusia72 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Udanego popołudnia dziewczyny, lecę do ogródka a o 16 na kijki ... jest boska pogoda
    gruschka and maniusia72 like this.

Uprawnienia umieszczania postów