Strona 1837 z 3048 PierwszyPierwszy ... 837 1337 1737 1787 1827 1835 1836 1837 1838 1839 1847 1887 1937 2337 2837 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 18,361 do 18,370 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Wzięłam dzisiaj wolne bo mi się nazbierało zaległości
    trafiłaś w punkt Kasiu
    wstałam z Sucharkiem o pół do piątej, więc było dość wcześnie, więc zanim zabrałam się do pracy włączyłam film. No i się popłakałam. Film stary i na faktach "American Crime"
    To straszne, że istnieją tak podli ludzie na świecie, a druga rzecz - znieczulica....
    Na razie zmieniłam pościel , posprzątałam spiżarkęi i lodówkę i zrobiłam sałatkę, umówiłam się do dentysty, zabieram się za dalszą pracę
    Jolinkaa lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Kasiu, jeszcze trochę, a i ja będę tak goniła czas ...na razie upajam się swoim rytmem życia
    Ja też nauczyłam się wykorzystywać wolniejszy czas,nie planując niczego szczególnego ale korzystając z nadarzających się okazji.
    U nas zrobiłó się bajecznie i kolorowo.
    Dzisiaj jeździłam w deszczu z liści
    Oby pogoda utrzymała się przez weekend ,bo mamy w planach imprezę plenerową (pewnie też z kociołkiem i kaszanką dla mnie) i byłóby super rano w niedzielę jeszcze pójśc do lasu,może jakieś grzybki.
    Agnieszka111 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    u mnie szaro buro i ponuro i co chwilę pada albo jest mżawka, beznadzieja, byłam niedaleko w sklepie i wrocilam mokra Agnieszko pytasz dlaczego jemy bez soli? Ano tak tu gotują nie używając soli i prawie cukru ale poza tym to jedzą raczej zdrowo, to znaczy córka i wnuczki bo zięć jest wielki i w domu je jak inni ale chyba jedzenie poza domem to znaczy na przykład lunche wychodne z pracy ma zdecydowanie niedietetyczne, poza tym bardzo lubi pizzę, curry, lazanie, makarony i tym podobne, poza tym ma figurę ojca który też rozmiarami jest pozagabarytowy...

Gruszka nam się rozhulała na całego i znowu ma jakąś imprezę wyjazdową,takiej to dobrze i kaszanka specjalnie dla niej będzie
    A a za jazdę na rowerku niezależnie od pogody należą ci się oklaski

Maniusiu brać wolne żeby ogarniać chałupę i sprzątać... no kobieto wolne to się bierze po to żeby odpocząć
    Wiem, wiem, dobrze mi mówić bo od wielu lat nie pracuję
    Ale też mam zaległości

Kalahari podziwiam cię za twoje ambitne zainteresowania i dokształcanie się w różnych kierunkach a zgubione kolejne gramy czy kilogramy to wielkie osiągnięcie i masz rację że się chwalisz
    Nie dość, że znowu zgubiłaś to utrzymujesz to co osiągnęłaś a jeszcze nawet gubisz dalej, podobnie jak Agnieszka i Maniusia, tak trzymać dziewczyny
    Agnieszka111 lubi to.

A ja znowu jak zostałem sama na włościach to zaczęłam szukać czegoś dobrego i zamiast zjeść teraz jakiś zdrowy lunch a mam od wczoraj pyszne chili con carne plus ryż, to nawsuwałam się ciasteczek i innych słodkości aż mnie mdli
    Agnieszka111 lubi to.

Obejrzałam sobie "Dziewczynę z pociagu" - obejrzałam to właściwe słowo bo jeżeli chodzi o zrozumienie to trochę zrozumiałam, trochę przypomniałam sobie z filmu a trochę się domyslilam
    Idę na jakiś spacer bo się przejasnilo.
    Nudno bez dzieci ale córka pracuje dwa dni w tygodniu a dziewczynki w szkole i żłobku, za to w przyszłym tygodniu Maja ma ferie to zostanie te dwa dni z babcią w domu a w pozostałe dni będziemy w domu wszystkie, tylko tata będzie pracował bo ktoś musi zarabiać na chlebek
    ( i nie tylko)
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    "dziewczyna z pociagu" , jak dla mnie, to kiepski film. obejrzyj sobie"amanta" -podobal mi sie.

The Lover (French: L'Amant) is a 1992 drama film produced by Claude Berri and directed by Jean-Jacques Annaud. Based on the semi-autobiographical 1984 novel by Marguerite Duras, the film details the illicit affair between a teenage French girl and a wealthy Chinese man in 1929 French Indochina

i palaszuj dalej cookies......na zdrowie!!!!
    sprobuj na cda
    Ostatnio edytowane przez kalahari ; 18-10-2017 o 15:59
    Agnieszka111 lubi to.

Mnie "Dziewczyna z pociągu" podobała się a oglądałam po angielsku znając już treść filmu żeby więcej zrozumieć - wiadomo
    A z cookies to masz rację - durna baba ze mnie, miaucze i płacze że jestem gruba ale w zasadzie tylko to robię niestety zamiast zacząć działać
    Super ostatnio w krótkich żołnierskich słowach opisałaś swoje działania w tej dziedzinie, bardzo mi się to podobało, może coś jeszcze wrzucisz podobnego? Może trafi to w końcu do mojego durnego łba
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

zastanowie sie......
    ale ty tez sie zastanow w miedzyczasie....
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dobry wieczor!

Relaksuje sie ogladajac demotki... Podziele sie z wami taka jedna...

kalahari lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, a kysz a kysz od łakoci
    Słyszałam że tam w Angli to jakieś silne wiatry szaleją .. trzymaj sie ciepło .
    Mnie dziewczyna z pociągu wydała sie nieco nudnawa ale jednak sama intryga była fajna .
    Ja dzis spędziłam pracowity dzień , ogarniałam ogródek , posprzątałam w domu . Lubię tak sie zdrowo napracować
    Dobranoc wszystkim ... Krysiu ...
    Jolinkaa lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów