Strona 1848 z 3048 PierwszyPierwszy ... 848 1348 1748 1798 1838 1846 1847 1848 1849 1850 1858 1898 1948 2348 2848 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 18,471 do 18,480 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Wracam do mojego emocjonalnego wpisu sprzed tygodnia.
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]...może nie powinnam Wam wtedy pisać co czuję?Ale jak nie Wam,to komu mam powiedzieć co we mnie siedzi,co boli,co cieszy?
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Ja Jolinkę rozumiem, i wg mnie (powtarzam się, wiem)jedno z drugim nie ma nic wspólnego . Można wiedzieć, że jest sie fajnym, dobrym człowiekiem i nie lubić swojego wyglądu
    Aga nie każdy potrafi rozdzielić obie rzeczy i wiem,że nie jest to łatwe.Kilka lat temu miałam tutaj nieprzyjemności z tego powodu...oj działo się i wiele łez mnie to kosztowało.Dlatego na drugi dzień po tym co napisałam,już tego żałowałam i bałam się zajrzeć na forum,żeby przekonać się jaka była Wasza reakcja.Maniusia na pewno pamięta tamtą sprawę.....Zaprzyjaźniłam się tutaj z młodą dziewczyną-oprócz pisania na forum,dzwoniłyśmy do siebie raz-dwa razy w tygodniu.Przyszedł taki okres buntu przeciwko diecie...zrobiłam wpis podobny do tego tutaj,o braku samoakceptacji itp.Po tym wpisie rozmawiałam z nią przez telefon i nic mi nie napisała-za to na moim wątku owszem.Zdrowo mi się dostało-przeczytałam,że nie wiem co chcę,że mam męża co na rękach by mnie nosił,że mam fajnego syna,córkę i w ogóle kochającą się rodzinę,a ja marudzę i jęczę ....i dalej w tym samym stylu.Zabolało mnie to-bo czemu mi tego przez telefon nie napisała?Dziewczyny na wątku stanęły w mojej obronie,co Sylwię rozzłościło.Zadzwoniła... i to co wykrzyczała dopiero mnie zabolało,bo usłyszałam,żebym nie zapomniała,kto zorganizował pomoc dla nas jak syn zachorował.Wypomniała mi to na co nie miałam wpływu,bo ja o pomoc materialną nie prosiłam.Zaczęła przeklinać,więc rzuciłam słuchawkę.Byłam gotowa oddać kasę,że nie wiedziałam ile i komu,a dziewczyny powiedziały,że nic nie przyjmą.Wierzcie...odchorowałam tą sytuację i dlatego czasami ciężko mi napisać co czuję "do siebie",bo wraca tamta sytuacja.
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Miałam ochotę wczoraj pojechać do Ciebie i przytulić mocno, bo kiedyś czułam się tak samo. Joluś, nikt oprócz Ciebie samej nie zdoła zmienić takiego myślenia ...zacznij marzenia zmieniać w czyn, a ja nieustannie będę Cię wspierać
    Aga...szkoda,że wtedy nie wsiadłaś w samochód i nie przyjechałaś....szkoda,że daleko masz do mnie,bo wtedy potrzebowałam po prostu przytulenia,może potrzymania za rękę,może wspólnego milczenia.Wsparcia zawsze będę potrzebować,bo wbrew pozorom słabeusz ze mnie[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 23-10-2017 o 08:19
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Jolu, pamiętam tą sytuację i bardzo mnie wtedy Sylwia rozczarowała, bo miałam ją za serdeczną osobę.
    Ale niestety zludzmi trzeba beczkę soli zjeśćżeby ich poznac tak naprawdę
    I pamiętaj, że jesteś kochaną, serdeczną osobą i nie daj sobie wmówić, że jest inaczej
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Jolinko, ja też wtedy żałowałam, że mieszkam tak daleko i nie jesteśmy sąsiadkami , a co do wpisów na forum...no cóż...czasem trafiają się beznadziejni ludzie, którzy nie potrafią powiedzieć prawdy w oczy , bo są zwykłymi tchórzami, tylko obsmarowują kogoś na forum, czasem nawet traktując obsmarowywaną osobę jako jednostkę niespełna rozumu, która nie domyśli się, że to o niej mowa. Olać to i podpalić Joluś Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-animowana-emotikona-emoty-emotikony.gif
    Jolinkaa and maniusia72 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    ale jak to Jolinko - pomyślałaś, że któraś z nas mógłaby w taki sposób zareagować na twój nawet bardzo emocjonalny wpis? No chyba już nas powinnaś na tyle znać, że nic takiego nie powinno nawet przemknąć przez twoją głowę, każda z nas ma chwile słabości, każda z nas czasem tu się wypłukuje i wyzala ale myślę, że pozostałe to doskonale rozumieją i zawsze znajdą słowa pociechy, wsparcia, próbuje powiedzieć coś wesołego i r rozladowujacego atmosferę bo po to między innymi jesteśmy, sama tego nie raz doświadczyłam

U nas będzie się więcej działo w tym tygodniu bo starsza na ferie w szkole a w środę i czwartek gdy mama będzie w pracy zostajemy w domu same czyli we dwie bo młodsza będzie w żłobku.
    gruschka lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, a jak Ci idzie kontaktowanie sie z dziewczynkami? Ty sobie radzisz na pewno,a jak one?

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko
    ale masz napięty grafik wyjazdowyJak wrócisz do domu to będzie po czym odpoczywaćAle może dobry nastrój i energa dłużej ci potowarzyszy.

Weekend plenerowy był fajny.Gadaliśmy,śmialiśmy sie prawie do 5.00 a już od 9.00 byliśmy na nogach.Troszkę zmarnowani ale nadal w świetnych humorach.Było nas 10 sztuk,objedliśmy się jak bąki.Ja głównie rybami ,bo gospodarz sam wędzi genialne pstrągi,śledzie.A gospodyni śledzie opiekane w occie,dla mnie to prawdziwy przysmak.
    Poza tym mięso,mięso,mięso w przeróżnych,pysznych odsłonach.
    Marzy mi się wegetariański weekend i chyba taki będzie.Dzisiaj owoce,fasolka,zupa dyniowa,a potem się zobaczy.Może jakaś zapiekanka z samych warzyw.Choć u mnie na rynku już dość ubogo

Pogoda nas nie rozpieszczała,dobrze że było ciepło,ale krótki spacer do lasu był.
    Już się umówiliśmy na następną biesiadę,a nawet na 2
    Wszyscy już mamy mocno odchowane dzieci,część jest już na emeryturze,a okazuje się,że tyle się u każdego dzieje,że trudno zgrać terminy
    Jakoś nam się to życie fajnie zagęściło.Może też dlatego,że nie jest łatwo się wszystkim skrzyknąć radość ze spotkań jest jeszcze większa

Ja jestem zdania ,że na swój temat każdy może pisać co potrzebuje lub nie pisać,jeśli chwilowo nie możeNajlepiej jak się przy tym nie ocenia innych,bo każdy ma swoją ,subiektywną perspektywę.I nie jest ona ani lepsza,ani gorsza tylko po prostu inna

Kasiu
    to prawdziwe wyzwanie dziś przed tobą
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 23-10-2017 o 11:32
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Agnieszko jakoś się dogadujemy, nie ma tym razem problemów, poprzednio Maja czasem była zniecierpliwiona bo nie mogła się ze mną dogadać a teraz się jakoś dotarlysmy tylko slychac z ust oby "babcia" i " babcia" bo mała też juz trochę mówi
    Gruszko super takie wyjazdy gromadne, zawsze zazdrościłam ludziom, którzy mają spore grono przyjaciół, znajomych i mogą coś takiego zrobić, ja i mój J. to takie raczej 2 samotniki jesteśmy ale dobrze nam przynajmniej samym ze sobą

Kasiu jak jedziesz z trzema przesiadkami w każdą stronę to ty tam chyba tylko dojedziesz i wracasz trzeba będzie?
    gruschka lubi to.

Jolinko mówisz 5 kg do końca roku? Maniusia w też to weszła - życzę wam żeby wam się udało

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko zapraszamy do grupy pieciokilowców
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów