69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Albo trzykilowcow, to wtedy do mnie
-
Oj dziewczyny macie dla mnie propozycję nie od odrzucenia, w sobotę będę już w domu to muszę się na coś zdecydować
-
Krysiu, oglądam Diagnozę co któryś odcinek i trochę w kawałkach, ale podoba mi się. Ciekawa jestem jak to się skończy i co żona Woronowicza zrobi w nieuniknionym finale
-
Agnieszko słyszałam że dobra ta diagnoza, muszę obejrzeć po powrocie hurtem
-
Dziewczyny opisywałam już wam różne angielskie ciekawostki ale nie pisałam jak i gdzie kupuje się tu papierosy - w wielkim Tesco ale naprawdę wielkim gdzie można kupić wszystko a potem zapłacić w kasie, w tych że kasach papierosów nie ma jak jest u nas, z boku, na uboczu gdzie jest coś w rodzaju punktu lotto w zamykanej przesuwnymi, nieprzezroczystymi drzwiami szafie znajdują się zakamuflowane papierosy i po ewentualnym odstaniu w kolejce można je kupić Pan odzywa cichcem drzwi i daje o co prosisz zasuwajac je szybko z powrotem - tak to odebrałam patrząc z boku
-
Dobreeeeee
Diagnozę polecam
-
Przeczytałam już książkę przywieziona z Polski i z 25 (!!!! ) polskich książek ( a to jeszcze nie wszystkie) wybrałam Wszystko czerwone które mogę czytać prawie na okrągło i zawsze mnie śmieszy
-
Dzien dobry, zmeczona dzis jestem...A moze ja tez do 5- kilowcow? Jolinko zycze powodzenia . Kasiu ciekawe jak Ci poszlo? Sabinko zapraszamy. Buziaczki pozdrowienia
-
Agnieszko Diagnoza najlepsza z tych nowych seriali . Bardzo lubie Ostaszewska:-)
-
Sabinko, tuś mi siostrą ,wszystko czerwone mogę czytać na okrągło . Basiu ja tez lubię Ostaszewska
Uprawnienia umieszczania postów