Strona 1853 z 3048 PierwszyPierwszy ... 853 1353 1753 1803 1843 1851 1852 1853 1854 1855 1863 1903 1953 2353 2853 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 18,521 do 18,530 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Ja dzisiaj zostałam sama z Mają i o 12 jedziemy pociągiem do centrum handlowego ( 1 przystanek) a tam przyjedzie mama bo weźmie sobie pół dnia wolnego i pójdziemy razem na lunch i gorącą czekoladę - przysmak Mai
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Agnieszko sporo mądrości z rana
    Kasiu, Sabinko, tez lubię Meryl Streep i filmy z nia, chyba złego nie widziałam
    Agnieszka111 lubi to.

Maniusiu mnie chyba najmniej podobał się Nigdy nie jest za późno, jakoś mi nie pasowała do tej roli.
    maniusia72 and Agnieszka111 like this.

A gdzie to całe towarzystwo się podzialo ?
    gruschka and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, cichutko tu dzisiaj. Też za dużo nie popiszę, ale przynajmniej wkleję . To tak może zamiast wieczornej, raczej mało popularnej herbatki. Niedawno był tu Dalajlama, to może jeszcze coś od niego?

mysli.jpg

Na więcej się nie skupię. Przede mną raczej długa noc, ale Wam życzę samych kolorowych i spokojnych snów.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Miłego dnia Kobietki

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

No hej Joluś, jak miło wypić rano Twoją kawkę

Krysiu, mam nadzieję, że noc minęła Ci w miarę spokojnie, i dziś od rana trzymam mocno kciuki

Ja też bardzo lubię Meryl Streep, a najbardziej z jej pierwszego filmu Sprawa Kramerów, który oglądałam setki razy i chyba nigdy mi się nie znudzi. ( D. Hoffman, też miał tu role oskarową), no i rewelacyjna była w Diabeł ubiera się u Prady- jeden z niewielu filmów lepszy od książki i to zdecydowanie
    Dobrego dnia dziewczynki
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam sie i ja w ten pochmurny pazdziernikowy poranek!

Nie bylo mnie tu wczoraj, bo po pracy bylam na spotkaniu WW, a potem...znowu na obzarstwie!
    Ktos powie: fajnie jak sie ma tyle kolezanek! No ale czasami to bywa niestety zgubne... bo to ciagla okazja do nadmiernego jedzenia. Po prostu kazda chce te pozostale zaprosic i ugoscic... Pol biedy kiedy to jest sniadanie, ale te wieczorne spotkania to dla mnie i dla mej diety to naprawde pulapka...
    Z drugiej strony ciesze sie tez oczywscie, ze jestem zapraszana, bo to oznacza, ze ktos chce mnie widziec no i ze naleze do grupy!

Dziewuszki kochane tyle sie ciagle dzieje u was...trzymam dzis kciuki za Krysie coby wszystko poszlo gladko i bez bolu, jeszcze raz gratuluje waszym zdolnym dzieciom...no i mysle cieplo o Jolince i jej ciezarze na serduszku...

Krysiu- mysl Dalajlamy jak zwykle trafiona w sedno. To prawda- spokoj duszy przychodzi gdy cialu nic nie dolega... Dlatego tak warto o nie dbac...

U mnie dobre wiesci. Udalo mi sie zalatwic dwa dni urlopu i poniewaz w tym roku mamy dodatkowe wolne 31 pazdziernika, wiec jedziemy na Swieto Zmarlych do Polski. Bedziemy od niedzieli do srody u mych rodzicow na Dolnym Slasku. Szkoda tylko, ze zadna z was w tym regionie nie mieszka...

Znalazlam dzis na fb obrazek, ktory zamiescilam dwa lata temu i naszla mnie refleksja...moj Boze! Ilez to sie przez te dwa lata wydarzylo.
    A tak trudno mi bylo wtedy uwierzyc, ze dam rade. Jesienia 2015 czekalam na pozwolenie na rozpoczecie kursu przeksztalcenia zawodowego. Bralam antydepresjanty.

Dzis mamy jesien 2017- mam za soba 1,5 roku edukacji, egzaminy, mieszkanie w internacie i...swietna, nowa prace!

Trzeba wierzyc w swoje sily i jednoczesnie ufac, ze wszystko bedzie dobrze!
    Wszystkie zmartwione i przytloczone ciezarem tych jesiennych dni...uszy do gory! Kocham was dziewczynki!

gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kasiu, dałaś radę i to jak Wszystko poszło tak jak trzeba i dalej idzie
    Ja tez coraz częściej myślę o zmianie pracy...na razie bardzo po cichutku, ale gdy już wrócę do szkoły, to pomyślę śmielej . Tak naprawdę, gdybym zdecydowała się na dojazdy, to miałabym szansę na zmianę już teraz, ale teraz nie mogę, bo jestem na urlopie. Ale gdy skończy mi się zdrowotny, będę już miała większą mobilność i na razie myślę o podjęciu dodatkowego zatrudnienia, a potem całkowitej zmiany szkoły. To są moje marzenia...być może nic z nich nie wyjdzie, ale mam już cel i dzięki temu więcej energii do działania.
    Z drugiej strony, w moim wieku i kwalifikacjami dużo trudniej zmienić pracę, bo jestem drogim nauczycielem. Dyrektorzy wolą stażystów lu kontraktowych, ewentualnie mianowanych, bo są tańsi. Dyplomowanych mało kto chce zatrudnić. Ale nie zamierzam się w związku z tym poddawać

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

A co bys Agnieszko najbardziej chciala robic?

Uprawnienia umieszczania postów