69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
ewo,
napewno wszystko bedzie OK.sciskam cie.
pozdrawiam pozostale dziewczyny.
ja nadal na niskich weglach i prawie bez chleba i zero makaronow, waga drrgnela i trzyma sie na tym drgnieciu..
ciezko,
zrzucic te kg. nie ma co.
kupilam olej kokosowy na specjalne zamowienie sprowadzono mi go w aptece.
problem w tym, ze nie wiem jak i gdzie mam go uzywac?
czy na wlosy tez???
moze ktos wie....
help please
-
Olej kokosowy możesz używać do wszystkiego do gotowania ,smażenia, , do smarowania całego ciała, możesz wcierać w skórę głowy.Możliwości masz mnóstwo, możesz nawet jeść go łyżeczką , gdy potrzebujesz zastrzyku energii.Jest uniwersalny i jedyny od którego się chudnie.
-
Dobrze Naciu napisalas o oleju kokosowym! faktycznie jest dobry na wszystko! Jak reke odetna odrosnie!
Nie zarty zartami...ale naprawde warto go uzywac:[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jeszcze dwa slowa i tutaj od Ewuni- bo np Kalahari nie czyta nas na fb- Ewa dzis jest przeszczesliwa bo jej L. sam do niej rano zadzwonil.
Pamietal nawet numer jej telefonu, bo dzwonil ze szpitalnego aparatu- tak wiec nasza Ewcia pojechala do niego w te pedy!
Pewnikiem wieczorkiem sie odezwie. A ja lece na zakupy i zapakowac pare ciuszkow do torby-jutro rano jedziemy na przedluzony weekend do Polski!
-
Dieta DPD nie ma nic wspólnego z dietą optymalną. Najważniejsza jak dla mnie informacja, to fakt iż ilość białka jest intuicyjna, tłuszczu max.75g a węglowodanów od 0,5g na 1kg wagi należnej do 2g.Książka jest bardzo ciekawa. Jest to dieta lecznicza.Warto mieć tą książkę w domu.
-
DZIEKUJE.jpg
Moje kochane dziewczynki, właśnie wróciłam z Bern, jestem oczywiście wykończona, ale już o niebo lepiej, bo wszystko jest na dobrej drodze. L się wybudził, bo wczoraj był w półśnie i niczego nie pamiętał. Co godzinę sprawdzają mu pamięć, odruchy, wrażliwość i wszystko jest ok, już dzisiaj fizjoterapeuta próbował go posadzić, ale nie bardzo jeszcze i chciał, żeby stanął na nogach, ale nie dał rady. Ma dobrą opiekę i mam nadzieję, że będzie już tylko lepiej.
Teraz ogarnę co nie co, przygotuję co mam wziąć jutro i chyba wypiję sobie drinka zamiast tabletek i pójdę spać, jutro na spokojnie napiszę do Was i pojadę ok południa.
Teraz jeszcze mam kilka telefonów, bo wszyscy się dobijają no i do niego na dobranoc 
Kasieńko, życzę Ci dobrej drogi i udanego pobytu
wiesz...
Dobranoc moje drogie Zawziętaski, nawet Was nie poczytałam, ąle w ten weekend to nadrobię...
Ostatnio edytowane przez evige ; 13-05-2015 o 19:08
-
Ewuniu bardzo sie ciesze, ze sprawy ida w dobrym kierunku!
Twoja radosc jest moja radoscia.
Kochane moje-macham do was lapka i znikam-jesli bede miala tylko mozliwosc w Polsce to sie odezwe! Pa!
-
Ewuniu musi być dobrze,nie ma innej opcji.Trzeba w to wierzyć.
-
Kasiu szerokiej drogi i udanego pobytu w Pl.
Moje kochanie utknął w Szwajcarii,a że jutro święto to pewnie na 2 dni.
-

Witam w czwartek, i życzę udanego, ciepłego dnia 
Kasiu, udanego pobytu w Polsce, Ewa, jak najlepszych wieści ze szpitala,Natko, jak najszybszego powrotu męża do domu.
Jolinko, mój brat gdy chorował, to nie tylko pytał dlaczego on, ale również mówił, że gdyby wiedział kogo tak bardzo skrzywdził, to poszedłby do niego błagać na kolanach o przebaczenie
aż się serce kroiło słuchać tego
Kalahari, Gammus, Krysiu, Maniusiu, Sabinko
-
Dzień dobry zawziętaski
Agnieszko dziękuję,ale u nas nie ma zmian jak na razie.M będzie dopiero na przyszłą niedzielę.Stoi z Nim jakiś kierowca z Bydgoszczy , więc nie będzie sam jak palec.
U mnie zimno, może jak słońce wyjdzie się ociepli.
Miłego dnia dla wszystkich.
Uprawnienia umieszczania postów