69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
U nas dzis znowu wialo i na przemian slonce, deszcz a nawet grad byl, lipa jakas... U mnie z dieta cos ciezko staram sie ale nie wychodzi, zawsze cos w padnie... brzydkiego. Pozdrowka
-
Bbaju a co to marchewka też u Ciebie się pojawila???
A u mnie zniknęła???
Dlaczego mi ją ukradłaś?
Ostatnio edytowane przez sabinka57 ; 30-10-2017 o 22:02
-
No to się nacieszyłam suwaczkiem
-
Kurcze raz jest a raz go nie ma....
-
Sabinko sorry, ale rozbawiłaś mnie tym suwaczkiem
Rzeczywiście trochę to wyglądało tak, jakby go sobie od Ciebie pożyczyła Bbaja
. Ale fajnie, że podjęłaś konkretna próbę. No w każdym razie Twój dzisiejszy jadłospis był bardzo akuratny
.
Madziu, z zaciekawieniem przeczytałam Twoje propozycje dietetyczne dla Sabinki. Ta dietka to chyba trochę taka kapuściana?
-
Bardzo późno dziś jestem,ale dzień i wieczór tak szybko zleciały ani się nie obejrzałam,a chcę Wam choć kilka słów napisać
W ciągu dnia tylko miałam czas na grupę wpaść z fotkami,ale tak to jest jak telefon pod ręką,a komputera włączyć nie ma czasu.
Wczoraj weszłam na wagę i jednak stał się cud,bo ani deka nie przytyłam i waga była suwaczkowa.Starałam się mniej jeść i dziś na wadze pół kilo mniej-zawsze coś.
Dziś też nie było źle:
-2 kromki żytniego chleba z pasta rybną i konserwowym ogórkiem
-jabłko ,spory kawałek melona
-talerz zupy pieczarkowej z kawałkami piersi z kurczaka
-jogurt naturalny z ziarnami zbóż
-sałatka z pomidorów z cebulką
-talerz tej samej zupy
Ruch:spacer 1.5 godz.....udało się w przerwie między silnym wiatrem ,a śniegiem
-
Witam
images b.jpg
Za chwile wyjeżdżam, zastawiam Wam kawusię a ponieważ nie wiem czy będę miała jeszcze jak zajrzeć, zostawiam Wam na wszelki wypadek życzenia spokojnych nadchodzących dni.
-
Popsuła mi się przeglądarka
cokolwiek nie wcisnęłam widziałam gołe baby
no ale udało się opanować
tzn odinstalowałam i zainstalowałam ponownie
-
Witam
Jestem nie do życia dzisiaj.Nie mogłam zasnąć i tak męczyłam się do po drugiej.Nawet weszłam tu popisać,ale napasłam tylko krótko,bo głos rozsądku kazał się jednak położyć
W końcu jak zasnęłam,to...obudziłam się po piątej i takie krótkie drzemki były do szóstej,aż w końcu wstałam,bo głowa bardzo bolała.No i okazało się,że miałam ciśnienie i jak na mnie to wysokie,bo 158/94.Mało kiedy mam większe ciśnienie-może kilka razy w roku.Nie wiem czy to nie zmiana pogody tak na nie wpłynęła?Dobrze,że mam w domu tabletki na wszelki wypadek od rodzinnej.Teraz już ok,bo 129/75 i puls 79.Mogę spokojnie wyjść do sklepu.Jak mąż wstanie po nocce,to do taty pójdziemy na cmentarz-zobaczymy czy wiatr szkód nie narobił i zapalimy już znicze,na tym samym cmentarzu leżą jeszcze moi dziadkowie i ulubiony wujek.Potem jeszcze drugi cmentarz blisko nas,gdzie leży moja bratowa,chrzestny i nasz dobry kolega Zbyszek,który zmarł przed rokiem.A jutro do drugiego miasta pojadę z synem -mąż idzie do pracy.
Za oknem zero wiatru...nareszcie i słonko wychodzi,choć zimno jest.Rano było -1,teraz +1.
Buziaki Wam zostawiam i życzę spokojnego dnia.
-
Uprawnienia umieszczania postów