Dzień dobry
Maniusiu też by mi się podobała taka supermoc ale niestety to tylko marzenie
żeby coś osiągnąć to trzeba niestety ostro walczyć i ja tę walkę podjęłam, trzymajcie kciuki, żeby mi się w końcu udało
Jolinko
z cisnieniem nie ma żartów, dobrze, że ci spadło po tabletce ale nieprzespanej nocy nie zazdroszczę...
też mam zamiar dzisiaj pojechać autobusem na cmentarz do rodziców a jutro większe odwiedzanie znajomych już razem z J...
w listopadzie mija 5 lat od śmierci mojego Taty a wydaje się, że to było tak niedawno...a w grudniu minie 20 lat jak zmarła Mama...
Agnieszka już w drodze do swojej Mamy, po raz pierwszy będą na grobie Taty Agnieszki, ciężkie są takie chwile...
Maniusiu ciekawe skąd u ciebie te gołe baby się wzięły? kto jeszcze korzysta z twojego komputera?
Jolinko pięknie, ze wczoraj byłaś grzeczna jak i ja, jak dla mnie to możesz pisać swoje menu, ja też może będę to robić, zawsze to jakaś podpowiedź może być dla nas wzajemnie na przykład a dziewczyny chyba to jakoś przeżyją?
Krysiu no z tym suwakiem to wyglądało tak jakby Bbaja mi go zabrała bo u mnie zniknął ale zaraz się pojawił po prostu mój suwak z marchewką tak się Bbai spodobał, że zrobiła sobie taki sam
u mnie piękna pogoda, słońce świeci jak żyleta ale zimno, rano były tylko 2 stopnie.