Dokładnie to samo mi przez głowe przeleciało i dlatego mi sie zrobiło smutno... :(
Wersja do druku
ciao!!!!
u nas nareszcie deszczowo-czyli jesiennie i nastrojowo.
przeczekam i odezwe sie, jak zwykle, kiedy "sytuacja " sie wyczerpie...:)
wlasnie wrocilam z baru: cornetto & cappuccino & Il Messaggero z newsami ze swiata-jak dla mnie przykrymi, bo w "mojej libii" nadal wojna domowa...ze nie wspomne o Iraku, gdzie krzyzuja sie interesy calego swiata (nafta) i kazdy czuje sie upowazniony do zabijania i bombardowania---no ale kogo to w sumie obchodzi?
no to wpadne za kilka dni bo mam odp. na pytania o w.swietych i cos tam jeszcze jest zaleglego(grawitacyjnie).
a tymczasem---3majcie sie!!!!!
Sabinko, czy znasz książki Agnieszki Olejnik? Byłam dzis w bibliotece i babka dała mi jedną i mówiła że są bardzo rozchwytywane . Ponieważ jestem u mamy to wypożyczyłam na jej kartę a potem ona przeczyta.
aga,
a propos ksiazek,zamowilam taka jedna w ksiegarni i wlasnie przyszla...
musze ja odebrac-jest ona wlasciwie dla mojego syna.ale ja ja tez na pewno przerzuce..czyli przekartkuje bo jest aktualna(trendy) :mdr: i nawet napisalam do niej mini(bardzo) recenzje(po wlosku, wiec nie wkleje tutaj sorry)
.. cornetto "lezy" mi na zoladku... musze jeszcze poczekac z moja zupa rybna na pstragu, moze okolo 15? zaatakuje pstraga.....
Magda a jaki tytuł tej książki , to wygoogluję sobie
Załącznik 40840Załącznik 40841
"NUDGE" po angielsku--- premio Nobel ekonomia 2017
Thaler byl doradca w rzadzie Obamy i w W.Brytanii-ma ciekawe teorie, idee i rozwiazania-doczytaj sobie,
Dzien dobry po poludniu...
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...bb&oe=5A75C359
Magda, zapowiada się nieźle. Ostatnio lubię takie teksty- o właściwych wyborach i pobudkach, jakimi się przy nich kierujemy.
Kasiu :yes:
Załącznik 40842
Tak mi się spodobało to zdjęcie że musiałam je Wam pokazać :mdr:
Dziewczyny myślę że niepotrzebnie odbywa się tu sąd nad Gruszką, wiele dziewczyn było z nami, czasem krócej, czasem dłużej, czasem całkiem długo a potem rezygnowaly, znikały z różnych powodów, czasem dla nas niezrozumiałych a czasem zupełnie wydawaloby się
bez powodu ale żadnej się nie dostało za to tyle co Gruszce...
Taką podjęła decyzję i trudno, mnie będzie jej brakować.