Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Wreszcie odetchnelam z ulga...moja Madzia juz w Bristolu, pod opieka swej kolezanki. Bedzie tam do poniedzialku...mam nadzieje ze pogoda dopisze i troche uda sie jej pozwiedzac. Wlasnie zerknelam na wikipedie co to za miasto ten Bristol...:money:
Ale nawet jak nie bedzie pogody to i tak najwazniesze jest zeby sie nagadac z kolezanka...:mdr:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Bristol
https://upload.wikimedia.org/wikiped...ristol.arp.jpg
Cytat:
Zamieszczone przez
sabinka57
Dziewczyny myślę że niepotrzebnie odbywa się tu sąd nad Gruszką
Sabinko ,to nie sąd nad Gruszką.Po prostu wyraziłam to co myślę i czuję-tak szczerze.
Jeśli jednak tak mają być odbierane posty,w których piszemy,to co nam na sercu leży,to po co pisać?To lepiej siedzieć cichutko,dlatego usunęłam swój post.Za bardzo mi na Was zależy i nie chcę stracić Waszej przyjaźni...nie chcę kłótni o słowa...o odczucia.Temat Gruszki dla mnie jest zamknięty...tak jak po wielu miesiącach zamknęłyśmy temat innych dziewczyn,które stąd odeszły.
Jolinko Ty i inne dziewczyny napisalyscie i swoich odczuciach a ja o swoich, przecież nie musimy się we wszystkim zgadzać, każdy ma prawo mieć swoje zdanie i nawet nie myśl, że możesz stracić naszą przyjaźń bo i ja mogłabym się tego bać po swoim wpisie ale wiem czego można się spodziewać po was i nigdy bym tak do tego nie podeszła.
A tak z innej beczki - oglądam właśnie na You tube film dokumentalny - What the health ( z napisami) - polecam, daje do myślenia.
Kasiu , Bristol słynie też z tego że mieszka tam bardzo dużo Polaków :money:
2 załącznik(ów)
Załącznik 40844
Witam w sobotę :) Jutro zbieram się od mamy. Zostawiam ją w dobrym humorze i nastroju :)
Miłego dnia Wam życzę i zostawiam nostalgiczną radę :mdr:
Załącznik 40845
Witajcie
nie spałam dziś wcale, w głowie miałam tysiące galopujących złych myśli.
Wstałam wypluta i wiem kawa na WO nie wskazana, ale piję słabą gorzką na przebudzenie. Mam dziś dużo planów do realizacji i chciałabym wykonać większość jak nie całość.
Zakupy, fryzjer, Martę zawieźć do szkoły bo postanowiła dodatkowo zdawać rozszerzony polski,kupić jakiś sweterek, bo został mi jeden co się nadaje do noszenia , pranie i mycie okien
No Maniusiu, ambitny plan- mycie okien? ja to już dopiero przed Bożym Narodzenie zrobię . Ja spałam dziś jak zabita :)
Dzien dobry weekendowo...
Agnieszko dzieki za kawusie... W kwestii filozoficznej wypowiedzi...moze i masz racje?
Ale ja bylam, jestem i pozostane wierna temu jak radze sobie, gdy mnie cos lub ktos dotknie. Mowie co czuje i nie zamiatam pod dywan...
No ale dosc o tym. Zycie jest piekne. Nawet w szary listopadowy poranek...:money:
http://s21.flog.pl/media/foto/115655...o-poranka-.jpg
Uwazaj na siebie na drodze Agnieszko... Szczesliwego powrotu do domu.:)
Maniusiu- ty tez dbaj o siebie prosze. Troche ci natarlam uszu na watku akcyjnym. Krew w moczu to nie zarty...:(
Jak dasz rade tym wszystkim obowiazkom, jesli tak bedziesz ten swoj organizm szorstko traktowac?
Trzymajcie sie cieplo dziewczyny! Dobrego dnia!
Kasiu, u nas na szczęście jest cudowna pogoda...zupełna odwrotność tego, co widzę na zdjęciu- świeci piękne słońce, jest 11 stopni, lecimy z mamą z kijkami na cmentarz :)