69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Maniusiu, po raz pierwszy ważysz mniej niż ja Serdecznie Ci gratuluję , ale czuj kochana mój oddech na plecach...będę Cie gonić
-
A wy to takie pioreczka jestescie, pozdrowka:-) :-) :-)
-
Agnieszko goń, goń, kochana, będę uciekać
Dziś po raz pierwszy postanowiłam zrobić co innego niż skalpel i włączyłam program extra figura, dał mi mocno w kość. Sklalpel jak dla mnie przy tym to pikuś
-
Jesuu Maniusiu i do tego takie ćwiczenia ... wymiatasz po prostu
Ja miałam dzis cudowny dzień , a teraz piję winko czerwone z mężem i nawet Kuba skusił się na małą lampeczkę
-
Dzis w Małych gigantach występowała córka mojej uczennicy ( z czasów gdy pracowałam w szkole masowej) . Oglądając ten występ uświadomiłam sobie że moje byle uczennice mają już 30 lat i takie duże dzieci a ja je pamietam jakby to było wczoraj .
-
Jolinko i bardzo dobrze! Temat zamknięty i tego się trzymamy . Popatrz za to co Maniusia i Agnieszka nam tu wyrabiają . Na chwilę je z oczu spuścić . To się dopiero zawzięły. Na razie będziemy im kibicować, ale tylko patrzeć jak i nas zmobilizują, a wtedy ...
Maniusiu, skoro Sucharek też poczuł się dobrze w saunie, to macie już chyba wytyczony cel wypadów na dłuższy czas . Działasz z każdej strony, super! Jeżeli skalpel to dla Ciebie pikuś, to ja pasuję . Tylko o co chodzi z Twoimi wynikami? Chyba czegoś nie doczytałam. No i co się teraz dzieje z autem?
Agnieszko, nawiązując do felietonu Ohme. Nie sądzę, żeby Twoja dusza była niedojrzała. To raczej moja wybujała za wcześnie, co pewnie mogę wiązać z szybką stratą rodziców . Szykowałam się obejrzeć Małych Gigantów, jednak nie zdążyłam, ale rozumiem to zaskakujące uczucie zadziwienia kiedy z małych dzieci robią się całkiem dojrzali dorośli.
A ćwiczenie na brzuch wypróbowałyście?
-
Dziewczynki jutro wracam grzecznie do pisania na forum a wiadomo gdzie wrzucam fotki z dzisiejszego pobytu nad morzem czyli w Dabkach i wybranego obiadu czyli ryby ( jak to nad morzem )
-
-
Krysiu, Maniusia dała mi takiego powera, że nagotowalm już gar zupy warzywnej, zrobiłam leczo i chociaż na kolka dni zamierzam podietować
-
Zamieszczone przez
Agnieszka111
Jolinko ,❤️
Wystarczy już łez-już Krysię "uraczyłam" długim "koncertem" przez telefon.
Koniec-kropka-minęło...choć w środku jeszcze z pewnością "posiedzi".
Czas pomyśleć o sobie-Krysia wymogła na mnie od jutra raporty co i ile jem...no Krysi się nie sprzeciwia
Ostatnie dwa dni,to było zażeranie stresu,ale co i ile jadłam lepiej pominiemy milczeniem.Trzeba się przeprosić z wagą jedną i tą drugą-kuchenną...i z niskokalorycznym jedzonkiem.Wczoraj pomierzyłam się ,co mnie dopiero zdołowało,bo mam więcej centymetrów niż przy swojej wadze najwyższejNo i obie Agnieszki z pewnością mają mniej w biodrach niż ja w pasie.Jutro rano muszę warzyw sobie nakupić.
A dziś byłam na targu po kurtkę,bo te z zeszłego roku ciasnaweKupiłam granatową,z kapturem obrzeżonym futerkiem.Jak rozmiar...tego nie napiszę...oj nie.
Ciśnienie nadal mam i to codziennie od 8 dni...poczekam jeszcze kilka.
Jutro rano muszę Gabi zaprowadzić co szkoły-zięć już dziś pojechał w trasę,do Rzeszowa,a córka siedzi z Szymkiem w domu od kilku dni ,bo mały ma "bostonkę" i nie może do jutra wychodzić,bo będzie zarażał.Co to jest za paskudztwo!Wysypkę miał na rękach,brzuchu i stopach nawet nie nie taką dużą,ale najgorzej w całej buzi.On od paru dni prawie nie je-tylko serki,jogurty,owocki w tubkach daje radę bez bólu zjeść,do tego pije wodę,bo nawet soku i herbaty nie chce.Wczoraj pęcherzyki zaczęły mu pękać,to dopiero boli.Wiecie,że on prawie nie mówi?Parę zdań z rana jeszcze,a potem już nic-tylko na migi pokazuje jak coś chce.Taki biedniutki jest.Dzisiaj prosił się o kotlecika-a potem płakał,że nie może zjeść.
Uprawnienia umieszczania postów