Dzień dobry w nowym tygodniuNiech się wam wiedzie
3523-kawa-dla-wszystkich.jpg
Dzień dobry w nowym tygodniuNiech się wam wiedzie
3523-kawa-dla-wszystkich.jpg
Dzien dobry w nowym tygodniu! Jak to mowia... calkiem nie spartolonym!
Mam nadzieje, ze twoja kawa Agnieszko, ta z dodatkiem dobrego humoru pomoze przegonic smutki i rozgoryczenie.
Moja maminka dzis swietuje 75-urodziny. Namowilam siostre by schowala urazy do kieszeni i zamowilismy internetowo...
taki oto bukiet z doreczeniem do domu...
Nigdy takiego sama nie dostalam a przyznam sie, ze bardzo bym tego chciala...
Dobrego dnia wszystkim zycze!
Sedeczme życzenia Kasiu dla Mamy
No to ja sie pochwale , że kilka razy, gdy moj mąż był na wyjeździe, to przysyłał mi pocztą kwiatową takie bukietynajbardziej cieszyły mnie te bez powodu, chociaż moja kolaeżanka śmiała sie - ty może najpierw sprawdź co przeskrobał
. Dwa razy dostałam też takie bukiety od rodziców gdy nie mogli przyjechać na urodziny czy imieniny. A ja mojej mamie wysylam zawsze gdy nie mogę do niej pojechać
To bardzo miłe dostać taki bukiet
![]()
Kasiu przepiękny bukiet. Też nigdy nie dostałam pocztą kwiatową.
Mama na pewno się ucieszy. Wszystkiego najlepszego jej życzę.
Agnieszko dziękuję za kwakę i przepis na kostki rosolowe, Od jakiegoś czasu też przestałam ich używac, sporadycznie się zdaża ale raczej doprawiam ziolami solą i pieprzem
Waga u mnie dziś 65,90 więc może znów uda mi się przesunąć suwak
Dzień dobry
Obiecałam i jestem
Polajkowałam na tej stronie wszystko, bo zwykle jak piszę na laptopie to lajkuję ale nie zgadzam się z Krysią, że trzeba wszystkie kupne przyprawy wyrzucić, większość jest ok, tylko te z dużą ilością soli i różnymi "substancjami wzmacniającymi smak i zapach" np glutaminianem sodu są be i na to trzeba zwracać uwagę ale wiele mieszanek jest ok, ja np dużo używam takich orientalnych - curry, kurkuma jak Agnieszka, kmin rzymski, 5 smaków, garam masala, tandoori masala i bardzo je sobie chwalę
Agnieszko i Maniusiu gratuluję suwaczków i wagi jaką macie oczywiściemój suwak na razie bez zmian
Agnieszko książkę którą czytasz pani Olejnik zamówiłam sobie w bibliotece ale jest w czytaniu aktualnie.
Jolinko może obejrzałabyć ten film, który polecałam kilka dni temu, jest na You tube dostępny kiedy tylko zechcesz, mowa tam tez o przyczynach nadciśnienia i jak z tym walczyć przy pomocy diety. ( "What the health" - z napisami polskimi)
a co do twojej i mojej wagi bo obie mamy problemy z utrzymaniem wagi to my im jeszcze pokażemy, tym szczuplaskom, głowa do góry i działamya nowa kurtka na pewno ładniejsza od starej i tego się trzymaj
![]()
I to by było na razie na tyle bo Skype dzwoni![]()