Agnieszko lubię Bondę, przeczytałam kilka jej książek. polecam tez Pużyńska i jej sage o Lipowie, czytam teraz 6 tom, bardzo wciąga, aja lubie kryminały
Agnieszko lubię Bondę, przeczytałam kilka jej książek. polecam tez Pużyńska i jej sage o Lipowie, czytam teraz 6 tom, bardzo wciąga, aja lubie kryminały
Dzień dobry![]()
No i jest z powrotem nasz forum kochane
dla tych które o tym nie wiedzą informacja, że nie było go przez kilka godzin
i te kilka godzin uświadomiło mi jak bardzo by mi go brakowało, może i wam też brakowałoby więc piszmy piszmy dziewczyny bo same z doświadczenia wiemy, ze różnie z tymi forami bywa
ja zaraz się zbieram, o 12 mam gimnastykę - super a jeszcze muszę zajść do kilku sklepów.
Przeczytałam połowę mojej pierwszej Bondy, pisze dość zajmująco, choć jak dla mnie, akcja rozkręca się zbyt wolno. Wiem już jednak, że na pewno sięgnę po kolejne jej książki. Dziś tez zapisałam się do fryzjera, bo ostatni raz byłam w czerwcu, pora więc odświeżyć kolor i nieco podciąć końcówki. Do tej pory na odrosty wystarczał mi sprej Loreala, ale teraz są już za duże.I tak jeszcze sobie poczekam bo dziewczyny miały termin dopiero na 20. Trudni
Krysiu kochana, wcale nie widać Cię zza tych papierów .,..
Agnieszko ja idę do fryzjera jutro bo tez mam już okropne odrosty i tez ratowałam sie tym sprayem ale idę do nowej fryzjerki tzn dla mnie nowej ale poleciła mi ją koleżanka która korzysta z jej usług i ma zawsze faja fryzurkę ale już raz byłam u innej fryzjerki z jej polecenia i nie byłam tak do końca zadowolona, moja koleżanka ma fajne włosy, pewnie inne niż moje i super jej się układają, zobaczę jutro co będzie
mam tez do odbioru książkę Olejnik którą ostatnio polecałaś
teraz czytam Sparksa - Dla ciebie wszystko ale jaką nudna jest....
Kasiu super, ze trafiła wam się taka rozrabiaka, przynajmniej nie jest nudnoAgnieszki Adelka też niby już nie taka młodziutka ale żywotna jak szczeniaczek i skora do zabawy
Agnieszko to twój Kubuś bardzo rozrywkowy chłopak jest![]()
Kto pije wode z imbirem?
Imbir to doskonale znana i popularna przyprawa, którą znają chyba wszyscy na całym świecie. Przede wszystkim dlatego, że posiada specyficzny, wyrafinowany smak.
Jest jeszcze jeden ważny powód, dla którego obecnie imbir pojawia się w wielu daniach, jak i kosmetykach. To jego olbrzymie właściwości zdrowotne. Roślina, o której mowa, od pokoleń stosowana jest w medycynie naturalnej. Czy zastanawiałeś się kiedykolwiek, dlaczego? Przeczytaj uważnie, co dzieje się w twoim organizmie, na dwie godziny po zjedzeniu imbiru!
Treść © pochodząca z: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]