69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
jak popije tego piwa to mogą niezłe wzory jej wyjść z tej włoczki
fantazyjne
-
Przerwa w sprzątaniu Zaraz skończę i wybieram się na zakupy. Przed nami dwa dni wolnego, więc trzeba trochę pogłówkować i kupić coś na świąteczny obiad i tak chodzą mi po głowie krokiety i barszczyk czerwony. Moi chłopcy za tym przepadają, więc się ucieszą. Może jakieś ciasto zakręcę...
Po zakupach już lajcik i na pewno skończę książkę.
Wczoraj smarowałam skargi na DHL...co za dziadowska firma. W końcu wkurzyłam się i wysłałam im pismo przedsądowe
Wyobraźcie sobie, że od 2 listopada czekam na zaproszenia studniówkowe, które utknęły w Zgierzu w sortowni , w której trwa remont ( o którym nikt nie powiadomił) i nikogo nie obchodzi, że setki ludzi czekają na przesyłki. W przyszłym tygodniu mam zebranie z dzieciakami , mieliśmy rozsyłać zaproszenia i pewnie nic z tego nie będzie, a prawie setka uczniów jest już zawiadomiona o terminie zebrania
Stanowczo wszystkim odradzam tę firmę, nigdy więcej.
-
Dzien dobry!
Melduje sie dzis troche pozniej niz zwykle, bo z rana bylam juz dzisiaj u dwoch lekarzy.
I humor mam super, bo udalo mi sie w godzine zalatwic pozytywnie dwie sprawy. U laryngologa bylam ucho odetkac...ach co za ulga i jak pieknie teraz slysze! A na kontorli u urologa pani doktor powiedziala, ze bardzo jej sie podoba moj pecherz...bo nic w nim mocz juz nie zalega! Nie pisalam wam, ale po tym ostatnim ostrzyknieciu botoxem faktycznie moj mokry problem w duzym stopniu sie zmniejszyl.
Kolejna kontrola za pol roku i oby tak jak jest teraz na dlugo jeszcze pozostalo.
Sola w oku sa mi jeszcze co prawda te problemy ortopedyczne...no ale wszystkiego zdrowego miec sie przeciez w pewnym wieku nie godzi!
Sabinko -jako propozycje dla piwnej kolezanki widzialabym jeszcze takie metalowe tabliczki z wesolymi napisami np
Dzien ma 24 godziny i skrzynka piwa ma 24 sztuki...to nie moze byc przypadek...
Albo cos takiego: Ogrodek piwny czyli Biergarten
Agnieszko z tym DHL to faktycznie nie fajna sprawa...rozumiem twoje wkurzenie... moze teraz po tym postraszeniu sadem sie rusza!
-
na mnie bardzo dobrze wpływa ekologiczna żywnośc, zaczęłam robić zakupy przez internet na organic24 pl i moja mama przy okazji też z tego korzysta i zazwyczaj robi mi teraz listę co jej kupić dodatkowego.
-
Joli mi brak
gdzieś nam zginęla
-
ciao,
u nas w IT coraz chlodniej. przymierzam sie kupna czarnych spodni niby zamszowych..b. mi sie podobaja online. jutro jade do sklepu i zobaczymy czy sa dla mnie, czy nie?
PANTALON-JULES-Noir-R651089NO_photo.jpg
JOLA!!! napisz co u ciebie?
-
Dzień dobry albo dobry wieczor bo już ciemno...
Byłam u fryzjerki, sama nie wiem czy jestem zadowolona z obcięcia, okaże się jak sama będę mogła się uczesac, kolor ok ale cena powalila mnie z nóg - 160 zł, jeszcze nigdy tyle nie zapłaciłam
A ile wy płacicie za farbę ( odrosty) i obciecie?
Kalahari super portki fajnie byłoby cię w nich zobaczyć
Jolinko machnij chociaż łapka bo się martwimy.
-
sabinko, przeslij selfie to zobaczymy i ocenimy...
-
Kalahari mówisz i masz
-
Madzia, spodnie ekstra i przy twoich zgrabnych nogach będą wyglądały super
Sabinko, ja też tyle płacę za farbowanie ( robię ombre)i cięcie ...no niestety, ceny są zarąbiste
Uprawnienia umieszczania postów