Strona 1889 z 3048 PierwszyPierwszy ... 889 1389 1789 1839 1879 1887 1888 1889 1890 1891 1899 1939 1989 2389 2889 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 18,881 do 18,890 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Agnieszko...

Dla dzielnego synka- usciski! Zuch chlopak! daje sobie rade!
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Wysłałam wiadomość,a tu nowe wpisy widzę
    No to mam chwilę jeszcze na pisanie

Awatar Jolinkaa
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Napisalam wlasnie w pamietniku, ze dotarlo do mnie dzisiaj, iz ja gdy mam doly, odwrotnie niz wiekszosc ludzi - nie szukam samotnosci...
    I jesli sie chowam to tylko po to by mnie szukano, bym dostala potwierdzenie, ze jestem dla innych wazna, ze jestem potrzebna...

Tymbardziej teraz rozumiem Jole...bo ona jest utkana z tej samej materii w tym wzgledzie...
    Przeczytałam Kasiu co napisałaś u siebie... i co napisałaś teraz.Wiesz...masz rację z tym naszym podobieństwem.Gdy mam doły,gdy jest mi źle to potrzebuję,żeby mnie pocieszyć,pogłaskać,podać rękę.Powie ktoś,że przecież czasami znikam i nie piszę.Tak jest,tylko chyba nikt mnie nie rozgryzł,bo jest ze mną jak i z Tobą.Chowam się,by mnie szukano,bym mogła poczuć,że komuś na mnie zależy,że nie jestem taka samotna jak myślę.
    Wchodzę i ja ostatnio na swój pamiętnik na zalogowanych,choć tam już nikt nie zagląda,ale piszę...sama do siebie.

Agnieszka111 lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    A ja się najadlam jak głupia i źle mi z tym
    Jak ja Cię rozumiem SabinkoAle wracaj do nas-czekam na Ciebie.

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Uff, Kuba bezpiecznie dojechał i zaparkował, teraz musi jeszcze wrócić
    Brawo-dzielny i rozsądny z niego chłopak i na pewno da sobie radę.

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta

Miałam nawiązać do słów Kasi o rodzeństwie ... nawet nie wiecie, jak bardzo Wam zazdroszczę że po prostu je macie ...
    Rodzeństwo...rozumiem Agnieszko Twoją tęsknotę.Oboje z mężem mamy rodzeństwo......ale tak naprawdę,to jakbyśmy go nie mieli.Ja jeszcze mam kontakt z bratem,bo mieszkamy pięć minut od siebie,ale to nie jest taki kontakt,jaki bym chciała mieć.Niby się nie kłócimy,niby jest miło jak się spotkamy...zwykle przypadkiem.Niby ok,ale to nie to,choć próbowałam coś zmienić,a nawet mój mąż próbował.Latem zaprosił brata na grilla i powiedział mu,że ja mam tylko jego ...że powinien mnie czasem odwiedzić...że nie musi to być tylko z okazji imienin itp...że wystarcz wpaść na kawę choćby.I co...nie przyszedł.Nie wiem dlaczego tak jest,może dlatego,że jest 11 lat młodszy?A mój mąż ma troje rodzeństwa-mieszkają daleko od nas,ale w kraju.I co...i od 11 lat,od wesela córki zero kontaktu z siostrami,a z bratem jeszcze dłużej.Jego brat ,kiedy mu powiedziano,jak mój syn jest ciężko chory,to stwierdził,że nas nie zna,że nie ma takiej rodziny.Męża siostrzenice i sistrzeńcy też milczą,Tak to czasami bywa........dopóki żyli teściowie jeszcze było ok,jak ich brakło jest jak jest.

Teraz uciekam na śniadanie...i ciśnienie muszę zmierzyć,bo znowu w głowie pulsuje.

Miłego dnia[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, odezwij się, pomarudź czekam na Twoje wpisy... bardzo mi ich brakuje
    Jolinkaa lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Witajcie
    Trochę się już otrzasnelam to mogę pisać. Jolu. Sabinko. A marudzcie sobie jeśli potrzebujecie tego. Ja czasem też muszę pomarudzic.
    Szykuje się na pogrzeb a wciąż do mnie nie dociera ze spotkam Rysie dopiero na tamtym świecie. Bardzo to ciezkie

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Dobrze jest wyjechać na kilka dni do fajnych ludzi a przy okazji miejscSzczególnie w listopadzie.
    Jak widać to miesiąc,który wielu osobom odbiera wolę życia
    Sabinko,Maniusiu współczuję bardzo,w mojej mamy w bloku też jakaś czarna seria....

Marudzenie według interpretacji Agnieszki jest dla mnie jak najbardziej ok,szczególnie jeśli dotyczy konkretnej,bieżącej chwili lub sytuacji.

Krysiu
    mnie się twoje starsze!? raczej długotrwale dorosłe babeczki bardzo spodobałypoproszę więcej
    Kalahari
    dobrze,że już na początku zorientowałaś się,że to ściema i nie marnowałaś własnej energii.

Tym,ktorym listopad nie służy przypominam,że połowa już za namiNawet ozdoby świąteczne już się pojawiają,Agnieszko,ja też kupilam sobie słodkie lampki gwiazdki,szyszeczki i aniołki
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Witam :0
    jakoś nie mam weny do pisania, wybaczcie...
    obżeranie się to raz
    wczoraj wizyta na cmentarzu - 5-ta rocznica śmierci ojca
    zaraz wyruszam znowu na cmentarz - dwa pogrzeby - sąsiada i sąsiadki
    Jolinkaa lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko Załącznik 40926
    Cytat Zamieszczone przez Jolinkaa Zobacz posta
    Dzięki Aga za wytłumaczenie różnicy między narzekaniem,a marudzeniem....no bo już całkiem nie wiedziałabym co mogę tu pisać a co nie.Bo przecież...chyba wiecznie Wam tu marudzę
    zawsze możesz wszystko napisać, jeśli Ci to pomaga i potrzebujesz, to rób to niezależnie od tego, co ktoś na ten temat sądzi
    Dobrze, że zgodnie z moją intencją odczytałyście subtelną różnicę między tymi dwoma pojęciami i marudźmy sobie czasem ile mamy ochotę, od tego też tu jesteśmy -żeby wysłuchać i pocieszyć Nie chciałabym żeby coś ograniczało nasze wpisy
    Jolu, wiele ozdób wyrzuciłam. Ale tylko te, które gdzieś tam zalegały po kątach, chociaż nie powiem, przy każdym remoncie wyrzucam i te, które stoją już długo i znudziło mi się patrzenie na nie
    Gruszko, listopad, to taki specyficzny miesiąc. Ja też musiałam nauczyć się go lubić i udało się A ozdoby świąteczne bardzo w tym pomagają
    Sprzątnęłam dziś gruntownie dwa pokoje i garderobę

Trzymajcie się ciepło laski
    Jolinkaa lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie
    Agnieszko, Maniusiu bardzo dzielne z Was maminki. Ale co zrobić, dzieci muszą się usamodzielniać, czy nam się to podoba czy nie. Ważne, że im pozwalamy na to .
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów