Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Sabinko
przyjemność przyjemnością ale trochę zdrowego rozsądku mi zostało i ten mój trucht to jest taki emerycki jak i te schody:rofl:Na razie nic mi b nie szwankuje i bardzo się staram ,żeby tak zostało:)
Właśnie wróciłam,4x 174,2,5 km,150:great: m truchtu ,który jest chyba nawet wolniejszy niż marsz:p
Agnieszko
krótko i w punkt:yes::great:
Weekend zapowiada się super,po południu kawa z przyjaciółką,wieczorem przyjeżdża najlepsza z moich sióstr(jedyna:wink2:) i jużsię nie mogę doczekać.Bedzie do poniedziałku i nie zmarnujemy ani minutki.
Jutro urodziny przyjacielskie i impreza na jakieś 15 osób i w dodatku takich zaprzyjaźnionych od lat.
Być może ,pojawię się dopiero w niedzielę wieczorem lub w poniedziałek.
Ja tez będę pisała
a co tam !
Wszystkie Was lubię i nie chce żeby się któras zagubiła !
Maniusiu
plastyk taki jest,i matura normalna jak u wszystkich i jeszcze całkiem wymagający dyplom.Syn niewiele sypiał i w dodatku mnóstwo czasu spędzał w szkole.Ale to i tak jego najukochańszy etap edukacji.:)
Zgadza się Gruszko, całe trzy lata było dużo zajęć, a teraz jest jeszcze więcej, ale.. nie pierwsza i nie ostatnia zdaje więc da radę, w tym roku wszyscy zdali maturę z całkiem dobrym wynikiem, najgorzej z matematyką, tu w plastyku jest co roku ciężko, część zdawała poprawki, ale zdlali
3 załącznik(ów)
W tak pięknym kościele, a właściwie bazylice odbyła się wczorajsza uroczystość. Smutna a zarazem bardzo wzruszająca.
Moja kuzynka przeczuwając co się może zdarzyć napisała list który ksiądz przeczytała podczas mszy. Było to podziękowanie dla dzieci, dla rodziców rodzeństwa, przyjaciół itd za całe dobro które otrzymała... Pierwszy raz się spotkalam z takim czymś
A w ogóle się tak spłakałam ....
Maniusiu piękny kościół . Musiało być wzruszająco, ale i bardzo smutno :( bardzo współczuję całej Waszej rodzinie, szczególnie tej najbliższej . A ja przed chwilą zryczałam sie jak bóbr... oglądałyście film Chłopiec w pasiastej piżamie ? Niezwykle przejmujący .
Jolinko mam nadzieję, że u twojej córki wszystko będzie w porządku, trzymam kciuki od rana:heart: super ma z tobą twoja córka i wnuki, prawdziwa babcia z ciebie i wspaniale, że moga na ciebie w kazdej chwili liczyć, ja to taka chwilowa babcia jestem, do pobawienia i tylko z doskoku :(
Agnieszko ten film widziałam dobrych kilka lata temu ale pamiętam, że zrobił na mnie wielkie wrażenie...
Maniusiu piękny kościół a to o czym napisałaś czyli podziękowanie twojej Kuzynki na pewno było bardzo bardzo wzruszające, na pogrzebie na którym byłam wczoraj ksiądz odczytał podziękowanie dla babci i prababci ( Zmarłej) napisane przez jedną z wnuczek - też zrobiło to duże wrażenie, nawet na księdzu który dostał to do przeczytania...
Gruszko gratulacje za ruch :) a weekendowych atrakcji tylko pozazdrościć, cóż przy tym moje dzisiejsze wyjście z koleżankami do restauracji :p razem pracowałyśmy ale jakoś teraz rzadziej się spotykamy, tym fajniej, ze uda nam się to dzisiaj :mdr:
A ja dzisiaj czytam "Zapisane w wodzie" Pauli Hawkins ( tej od Dziewczyny w pociągu) - świetnie się czyta:)
Jolinko, czekamy na dobre wieści :)