Strona 1895 z 3048 PierwszyPierwszy ... 895 1395 1795 1845 1885 1893 1894 1895 1896 1897 1905 1945 1995 2395 2895 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 18,941 do 18,950 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Ostatnio na Planete oglądałam dokument o ludziach.
    Zapamiętałam bardzo mi bliskie stwierdzenie : Naszym najlepszym lekarstwem są inni ludzie"
    Bardzo wierzę ,że tak właśnie jest.Uwielbiam długie rozmowy,czasem poważne czasem o niczym.
    Ale jak to z lekarswami bywa - nie każde dla każdego.dobór "substancji czynnej" i dawki nie jest wcale łatwy.
    Są też i skutki uboczne.Zwykle je rozpoznaję,akceptuję a potem tylko cieszę z dobroczynnego działania mojego lekarstwa
    I to jest mój sposób na trudne czasy.Czasem trzeba włożyć sporo wysiłku,żeby do spotkań oko w oko doszło ale zawsze warto
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar gruschka

Sabinko
    sprawa przeniosła się na prywatne wiadomości......
    Trzymam mocno kciuki za udany dzień.
    Masz rację z tą marchewą.Jak ci przeszkadza to wywal.Ja też czasem przykladam przesadną wagę do takich pierdół i nauczyłam się je po prostu likwidować
    Agnieszka111 lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Jestem w trakcie porządkowania, ale takiego ogólnego, bez szaleństw, za to w oczekiwaniu na przyjazd syna. Potem mam silne postanowienie, że biorę się za pisanie pracowe . Dużo tego, a smykam się i ciągle coś wynajduję, żeby odwlec (tak robią dzieci z adhd, a ja chociaż trudno w to uwierzyć, mam jakieś zaszłości w tym obszarze ). Jak się w końcu z tym uporam, to w ramach nagrody zabiorę się do popisania tutaj . Jakiś porządek musi być .
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

Tak jak wam pisalam juz na appce mialam dzisiaj z rana mocne przebudzenie. Firmie reklamujacej w dosc sugestywny sposob oprogramowania antywirusowe udalo sie mnie niesamowicie przestraszyc... Dobrze, ze nie bylam w domu sama.
    No ale jakby nie bylo jestem o jedno doswiadczenie bogatsza...

A chcialam tylko zmienic moj suwaczek/moja stopke i zarejestrowac na nim nowy spadeczek. Nie wiem na co wlazlam-ale wlazlam i najadlam sie strachu. Na szczescie bez finansowych strat...mam taka nadzieje przynajmniej.
    Od kilku dni rano planuje co i o ktorej godzinie chce zjesc danego dzionka. Ta metoda zaczela przynosic jak widac rezultaty -ale za wczesnie by odtrabiac sukces-by w tym miejscu gdzie jestem...juz pare razy bylam!
    Teraz wazne by przez weekend, ktory jest dla mnie zawsze sprawdzianem silnej woli wszystkiego nie zepsuc.

Dzisiaj mamy koncert dla Polonii-przyjezdza do nas Bajm, Stachurski i jakas kapela disco polo. Idziemy ekipa prawie 30 osob. W stanie w jakim jestem mam co prawda niewiele ochoty, ale bilety sa wykupione od kilku miesiecy i moja przyjaciolka nie chce nawet slyszec bym zrezygnowala... No coz...moze na miejscu jednak rozerwe sie nieco i na chwile zapomne o smutkach. Troche sie tylko martwie jak bedzie poznym wieczorem...bo jestem teraz przez branie tego leku wyjatkowo senna.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Uff, posprzątałam niedzielnie, umyłam 4 okna, zaraz idę do wanny, a potem zalegam na kanapę najpierw poczytam, a później poszukam ze dwa fajne filmy na wieczór .
    Dzis na obiad za dietetycznie nie było , bo nie miałam czasu na gotowanie, zamówiliśmy pizzę ale zjadłam tylko jeden mały kawałek .
    Krysiu, to czeka Cię dziś wieczór z synusiem , pewnie cieszysz się
    krysiapysia lubi to.

Awatar gruschka

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Gruszko, ja uwielbiam spotkanie rodzinne. Wiem, że tam jestem w 100 % akceptowana i kochana Fajną mam rodzinę i tę bliską i dalszą ...wiadomo jest parę wyjątków, ale z nimi nie spotykam się już dawno i to się chyba nie zmieni.
    To znaczy,ze udałó ci się dobrze dobrać lekarstwo
    Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    smykam się
    Bardzo mi się to słowo spodobało i też się smykam od rana
    Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    W stanie w jakim jestem mam co prawda niewiele ochoty, ale bilety sa wykupione od kilku miesiecy i moja przyjaciolka nie chce nawet slyszec bym zrezygnowala... No coz...moze na miejscu jednak rozerwe sie nieco i na chwile zapomne o smutkach.
    I dobrze.Czasem trzeba trochę zmusić się do zycia.Cytowałaś Chaplina,że problemy też mijają.
    Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Dzis na obiad za dietetycznie nie było , bo nie miałam czasu na gotowanie, zamówiliśmy pizzę ale zjadłam tylko jeden mały kawałek .
    To jak to nie jest dietetycznie,to już nie wiem co....1 kawałek?

Zakupy,bieganie po mieście z siostrą,zupa dyniowa winko - bardzo przyjemna sobota.
    Teraz podkręcę jeszcze trochę już posiadaną urodę i idę imprezować.Obym dała radę jeść z umiarem.
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 18-11-2017 o 17:17

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Gruszko, bo ten kawałek, to był KAWAŁEK!

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-pizza-ruchomy-obrazek-0048.gif'

Kasiu, udanego koncertu , ech, jak ja lubię Bajm

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

No dobra, obiektywnie mówiąc był mały, ale jeszcze zostało trochę i tak obchodzę je wokół ...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Nie dam się, idę robić herbatkę mogę poczęstować

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-jedzenie_i_picie6.gif

Sabinko, jak Ci tam? Dajesz radę ?
    krysiapysia lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Po prostu zaraz sobie czymś przywalę. Synu poszedł, potem wygoniłam się na spacer a teraz próbuję przymusić do roboty. Tylko, że mojej głowie ani to w głowie! Zebrało się trochę spraw do przemyślenia i trudno mi się skupić na czymś innym. Może jak tutaj trochę popiszę to i reszta pójdzie?

Agnieszko, mróweczko nasza pracowita. Zdecydowanie powinnam się tej pracowitości od Ciebie uczyć. Współczuję następnego nocnego czuwania, ale pisałaś kiedyś, że to powoli końcówka, więc niedługo odetchniecie. Też jestem ciekawa, co wyjdzie z waszych Warszawskich planów. Co do odwiedzin syna, to nasze dzieci tak ustaliły, że w soboty syn odwiedza nas, a synowa swoją rodzinę. Razem przyjeżdżają mniej więcej raz w miesiącu, tak więc dosyć systematycznie możemy się cieszyć kontaktem. Wyniki nie wiem, coś nie do końca tak, więc pewnie będę musiała dosprawdzić.

Kasiu mam nadzieję, że koncert mimo wszystko uznasz za udany. Zajrzałam na Twoją stronkę. Przykro mi, bo to rzeczywiście dla Ciebie teraz trudniejszy czas. Mogę tylko przyłączyć się do tego, co napisała Ci Agnieszka. No i pisz jednak trochę więcej informacji na naszym wątku, żebyśmy miały okazję i tu zareagować. Przytulam mocno.

Gruszko, zatrzymałam się na chwilę przy tym stwierdzeniu „naszym najlepszym lekarstwem są inni ludzie”. Ci życzliwi z całą pewnością. Szkoda, że nie tylko tacy pojawiają się na naszej drodze. Remontu, w odróżnieniu od Agnieszki, nie zazdroszczę. Widzę, że imprezy Cię nie opuszczają, więc baw się dobrze … i dietetycznie . Czy mi się wydaje, czy zwiększyłaś ilość wejść na emeryckie schodki? A z bieganiem faktycznie, raczej ostrożnie.

Jolinko, widzę że z taką zdecydowaną babcią, jak Ty nie ma żartów . I dobrze. Pomysł na zupki może być skuteczny. Jeżeli Ci pasują, a nie czytałaś czegoś więcej, to poszukaj diety zupowej Moniki Honory. A za wyniki córki trzymamy kciuki!

Sabinko, to dzisiejsze Twoje menu bardzo Papowe, więc na pewno dobre.

Maniusiu, jak się trzymasz po wo? Suwaczki z Agnieszką macie naprawdę imponujące.

Agnieszko, Kasiu gratki za spadki!

Gruszko ja się smykam trochę, natomiast Ty ostatnio tak bardzo, że oddaję Ci to słowo w całości .

Właśnie zaczął się The Voice of Poland. Wiem, powinnam wyłączyć
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Uprawnienia umieszczania postów