Strona 1900 z 3048 PierwszyPierwszy ... 900 1400 1800 1850 1890 1898 1899 1900 1901 1902 1910 1950 2000 2400 2900 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 18,991 do 19,000 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

no i podobno polski prosty był. no cóż okaże sie jak będa wyniki
    Aga próbne są sprawdzane w szkole?

jutro matma

jeśli chodzi o uczulenia, to mnie okropnie uczulały kosmetyki jonson&jonson w czasach kiedy jeszcze Marta mała była, do tego stopnia że mi skóra z dłoni zeszła
    Jolinkaa lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Ja kremow,nawet ziaji mogę używać najczęściej co 4 dni,mydła wcale.
    Jedyne co mi nie szkodzi to woda....
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

W szkole . Nie ma to jak mieć córkę , ja o tym jak wyglądał dzisiejszy polski dowiem sie jak Kuba wróci do domu, bo po co dzwonić wcześniej

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Idę czytać co Gruszka wrzuciła, bo już początek mnie zainwestował, bo lubię płatki na mleku, co prawda chudym ale jednak
    gruschka and krysiapysia like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Też lubię chude mleko, ale mam teraz w lodówce samo 3,2% ponieważ moje kochanie zrobiło zakupy.....

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!
    Poniewaz bylam dzis wczesniej w pracy to i wczesniej wyjasc moglam. Siedze wiec juz w domu sobie, zjadlam male co nieco i teraz bym sie chyba nic tylko polozyla... I chyba wlasie tak uczynie! Milego popoludnia...

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    widze,ze dietujecie pelna para, ja tez staram sie trzymac suwaczka-chociaz tyle, bo zejsc nizej jest jednak trudno..
    ale nie trace nadziei.
    musze trzymac forme poniewaz moj chrzesniak wlasnie sie zareczyl, wiec bedzie slub.

zajeta jestem wymyslaniem i pisaniem planu mediacyjno-integracyjnego dla kogos tam. nie chodzi o zk. na szczescie.
    oczywiscie skupic sie nie moge...czytam rozne madre rzeczy, ale przewaznie nic z tego nie wynika..bo ja chcialabym cos oryginalnego, nowatorskiego ale nie bardzo wiem co i jak. ..zobaczymy.

u nas we wsi juz zalozyli swiatelka swiateczne na glownej ulicy, no i za 2 tyg. bedziemy ubierac choinke.
    wczoraj obejrzalam film Manchester by the sea...taki sobie.

lece..zapalic ciao, ciao

ps. czy tylko ja tutaj jestem palaca?

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Kalahari z tym dietowaniem to u mnie niekoniecznie jest tak jak trzeba, żeby nie powiedzieć, że jest źle po prostu
    też mam wagę jak w suwaku ale to żaden powód do chwały u ciebie jest jakby nie patrzeć prawie 22 kg w dół i trzymasz tę wagę co już jest osiągnięciem wielkim bo schudnąć to jedno a utrzymać to co się osiągnęło to drugie...
    wesele to dobra motywacja więc na pewno ci się uda zgubić jeszcze więcej
    ale to palenie to be

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Gruszko i Agnieszko dzięki za rady i opisy własnych prób z dojściem co nam szkodzi, ja też nie lubię chodzić do lekarza
    gruschka and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Sabinko, najserdeczniejsze życzenia dla J.

Agnieszko, może z aż takim skrajnym rozłożeniem procentów dotyczących naszych reakcji bym polemizowała, ale ogólnie się zgadza. Problem w tym, że umiejętność doszukiwania się w czym się da tego, co dobre i pozytywne już samo w sobie jest umiejętnością. Odwieczny dylemat ze szklanką do połowy pełną lub pustą. Z wyjazdu do W-wy to akurat też bym się cieszyła . Co do obarczania się poczuciem winy to oczywiście kiepsko jest, kiedy daje się sobie wmówić, coś czego tak naprawdę nie powinno się brać do siebie. Niestety znam to uczucie . No ale zdarza się, że naprawdę coś zawinimy i tu poczucie winny jak najbardziej powinno się odezwać. Na pewno można sporo wypracować i jeżeli uda się zrobić to w zgodzie ze sobą, to jest jak najbardziej ok. Ale jeżeli to zbroja, którą decydujemy się nałożyć w obronie przed, to wtedy może być problem.

Gruszko, nawiązując do tego, co pisałam Agnieszce, to myślę, że takie szczelinki niedoskonałości są jednak czymś pozytywnym (oczywiście przy założeniu, że unikamy dzielenia włosa na czworo ). Snookera też kiedyś chętnie oglądaliśmy i właściwie nawet nie wiem kiedy i czemu odeszliśmy od niego . Zestaw białkowy smakowity! Kurcze, pewnie nawet na te mięsa bym się skusiła, chociaż od miesięcy ich unikam (jak to talent do mięs lekko Ci się zmęczył? ). Chciałabym jednak dodać, że paczuszka, którą przygotowałaś dla bliskich brzmi równie frapująco . Ślimaczki ziołowe A tak swoją drogą - co to za dobry Mikołaj w listopadzie?
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów