Załącznik 40962
Wersja do druku
Jak tylko będę miała czas, to ja z Wami !!!!
https://www.youtube.com/watch?v=y3m2aFjnxCI&t=27s
no..ja moglabym tak caly dzien..o warszawie.
aż ciary chodzą :)
Jeszcze bardziej się ciesze, że jadę :)
Na taką letnią wycieczkę też bym się zapisala:)
Chociaż i tak ostatnio nie narzekam ,bo mam super przewodnika,tylko czasu nam ciągle mało...
dziewczyny z wami chętnie
miałam wycieczkę po Warszawie po slubie, bo jak się kuzynka Wojtka dowiedziała , że jeszcze nie widziałam stolicy to nas zaprosiła do siebie na 3 dni
Byłam bardzo zaskoczona, ponieważ jak przyjechaliśmy to Ewa miała listę rozpisaną na godziny co i kiedy zwiedzamy łacznie z posiłkami :)
Organizacja :)
choć ja tam wole spontan
W każdym razie byliśmy także zwiedzac sejm i senat, co mi się nawet podobało
Lecę zaraz na wywiadówkę do Kuby. Ech taka wycieczka do Warszawy byłaby super :)
Też byÅ‚abym za takÄ… wycieczkÄ…, byÅ‚am w Warszawie kilkakrotnie, w czasie liceum zdarzaÅ‚o mi siÄ™ tam spÄ™dzać jakiÅ› czas podczas wakacji u ciotki ale jak to mÅ‚oda dziewuszka nie bardzo interesowaÅ‚y mnie zabytki i piÄ™kne kamienice a raczej domy centrum i ciuchy, teraz to co innego:) dzisiaj mam bardzo leniwy dzieÅ„, okoÅ‚o 12:00 przemieÅ›ciÅ‚am siÄ™ od J. do domku, caÅ‚y czas pada albo jest mżawka i zimno a ja polegluje pod kocykiem i mam totalnego lenia í ½í¸„
Kurczę napisałam sporo w telefonie ale zapomniałam że nie można tu wstawiać emotek i wszystko poszło w diabły...
powiem więc tylko w skrócie, że mam dzisiaj totalnego lenia i poleguje sobie cały dzień pod kocykiem, pogoda paskudna i nic mi się nie chce dobrze mi tak leniwie spędzać czas :)
Jeszcze dodam że też bym się wybrała do Warszawy:)
Witajcie :)
Dopiero co wróciłam. Woda już się gotuje, zaraz zaparzę jakieś ziółka i na chwilę zakopię w puchate ciepełko. Dzisiaj był wymagający dzień, więc i motywacja do pisania zagubiła się cosik po drodze. Nadrobię jutro. Teraz wypiję, wezmę gorącą kąpiel i … jeszcze nie wiem co :). Na razie macham łapką