Strona 1905 z 3048 PierwszyPierwszy ... 905 1405 1805 1855 1895 1903 1904 1905 1906 1907 1915 1955 2005 2405 2905 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19,041 do 19,050 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Madzia, fajna ta burza ... żeby tylko takie były
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Drzwi nie zrobione w dalszym ciągu...podobno jutro mają przyjść i je zrobić.Będziemy sprzątać do nocy po nich, bo kują ściany i strasznie wszędzie się kurzy, a w sobotę z samego rana wyjeżdżamy.

Aga, jak Marcie poszedł dziś angielski? Kuba ma wszystko na 100%, ale przekroczył ilość dozwolonych słów w wypracowaniu i jeśli wezmą to pod uwagę, to będzie miał mniej %.
    Wrzuć zdjęcie wisiorka do grupy. Dzieło Twojego dziecka?

Sabinko, my w ten sposób zrobiliśmy w tym roku właśnie sypialnię Dokładnie tak, jak Twoja koleżanka
    krysiapysia lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Marta zrobiła wszystko. Podobno bardzo prosty był. Podobnie rozszerzenie. Jutro jednak nic nie pisza. Zdjęcie wisiorki wkleję jak go odbiorę. To nie praca Marty .. wylicytowalam na FB. A teraz koniec lenistwa biorę się za Chodakowska. Apropo remontów padł mi piec. Na szczęście się okazało ze popsuła się część za 5 zł. A zrobił mi naprawę pan co obsługuje moja firmę. Jak dobrze jest pracować wśród miłych ludzi!
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 24-11-2017 o 05:07

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Właśnie doczytuję kryteria oceniania z angielskiego i od dwóch lat nie ma ujemnych punktów za przekroczenie ilości słów. Nie wiem dlaczego nauczyciel im powiedział, że będą dzieciakom obcinać.
    Też mówił, że był łatwy.
    krysiapysia and sabinka57 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie
    Sabinko, wczoraj tak się zakopałam, że wysunęłam nos dopiero dzisiaj rano . Natomiast Ty aż tak to się na tym swoim kocyku nie mość .

Ale się rozochociłyście wyjazdowo . Też się dałam wkręcić. Od razu . Tym bardziej brawo Gruszko za przytomność umysłu i bystrość, którą ta słusznie pochwaliła Madzia . Agnieszko, a pokoje wydają się naprawdę do rozważenia. Gdyby wcześniej zamówić, to może i cena byłaby przyswajalna.

Gruszko, wisiorek zdecydowanie dla księżniczki . No to teraz jestem ciekawa sukienki. I nie wiem czy na tym poprzestanę . A to wszystko przez Sabinkę. Niewątpliwie rozbudziła moją wyobraźnię jej wizja rozwojowa: od dywanu do … . Zresztą Twoja odpowiedź Agnieszko tylko potwierdziła, że takie rzeczy są możliwe. A jaki drobiazg zmobilizował Was do gruntownej przemiany sypialni? Maniusiu, w sówkach lubuje się moja córcia, więc pewnie spodobałoby się jej to, co nabyłaś. Pokaż koniecznie! No i oczywiście już mnie zafrapowała ta potencjalna „reszta” do wisiorka .

Gruszko, z tym bieganiem to z kolei czytałam, że najskuteczniej działa naprzemienność - chwila biegu i chwila spokojnego marszu. Tylko nie pamiętam, jakie były proporcje czasowe.

Madziu, oczywiście jestem z tych chętnych na Warszawę, ze szczególnym naciskiem na drugą część tego, co proponowałaś Agnieszce – „pokaze ci to co trzeba i nie” .

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Krysiu, kupilismy komodę, która bardzo nam sie podobała, ale nie pasowała do łóżka , kupiliśmy łóżko, ale żeby zmiescilo sie do sypialni musielismy rozmontować wielką szafę, a wiec trzeba było kupić nową szafę, choć stara była bardzo ładna, pojemna... ale wtedy łóżko musiałoby stać w jadalni, No i poszło...
    gruschka and sabinka57 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Gruszko fajny sposób - kupowanie najpierw broszki bo śliczna a potem myślenie o sukience do tej broszki
    Wiesz Sabinko,że u mnie akurat łatwiej o sukienkę niż ładną broszkę

Krysiu
    czytam sobie obieganiu,bo dzisiaj z wielką tęsknotą i zazdrością(ale taką zdrową w stylu - ja też to zrobię) patrzyłam na biegaczy.
    I znalazłam poziom "mniej niż zero"
    I tydzień - szybki marsz 3xpo 30 min
    IItydzień - szyki marsz 5 min,truch wolniejszy od marszu 1 min i tak 6x też 3 x w tygodniu
    III tydzień -odwrotnie
    IV tydzien-- 20 min szybszego truchtu.
    I chyba pójdę takim rytmem.

Dzisiaj schody 3x174,1x47,,szybki,porządny marsz 1 km,umiarkowany marsz -ponad 2km,rozciąganie.
    Ale pogoda była,wrześniowa -10 stopni,słońce,wiatr

Ale macie dziewczyny z tymi maturamiByle do wiosny

Warszawa kusi.Może na choć jeden dzień każdy by wyskrobał w sierpniu?Teraz dziewczyny znalazły czas na porządne śniadanie i obiad
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 23-11-2017 o 21:18
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry dziś raniutko, ale coś mnie obudziło i już się nie kładłam .

images (6).jpg

Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    Ale macie dziewczyny z tymi maturamiByle do wiosny
    Oj tak...byle do maja, potem chwila oddechu i byle do lipca, bo wtedy będą wyniki , potem już z górki

Ja w sierpniu mam spotkanie rodzinne i jeśli dojdzie do skutku, (bo to dość trudne logistycznie przedsięwzięcie z racji tego, że mamy rodzinę rozsianą po świecie, więc terminy urlopów i wakacji dzieci różne, a i rodzina liczna), to najprawdopodobniej będę miała zajęty weekend 17-19 sierpnia.Później i wcześniej z wolnym weekendem nie powinnam mieć problemu. Więc też raczej jestem elastyczna. A jeśli nie cały weekend, to chociaż dzień, dwa też powinno się udać wykroić.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Pochwalę się Wam jeszcze, że udało mi się załatwić nam świetny nocleg w Warszawie- w Hiltonie , dzięki bonusom płacimy 20% ceny.Czyli doba będzie nas kosztowała ok.300 zł ze śniadaniem na dwie osoby.( a tam samo śniadanie kosztuje 50 zł od osoby, więc myślę, że mamy zarąbistą zniżkę). Pokój mamy na 21 piętrze, mam nadzieję na nieziemski widok. A w ramach atrakcji po raz pierwszy w życiu pójdziemy do kasyna Mój mąż całe życie o tym marzy, więc w ramach prezentu marzenie spełnię Jeśli do środy nie pojawię się na forum, to znaczy, że zostaliśmy milionerami i opijamy wygraną Potem wrócę i zaproszę was na tydzień do Warszawy
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 24-11-2017 o 06:36

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

bardzo fajny weekend ci się szykuje Agnieszko i naprawdę fajny sposób na prezenty znaleźliście, bawcie się dobrze i wygrajcie ten milion !

Uprawnienia umieszczania postów