:mdr::mdr::mdr: Ale super! Normalnie trudno się nie uśmiać :mdr:. Już sobie wyobrażam tą kobietę :D Naprawdę są cudni! Muszę wejść na ich stronę, przecież chyba mają coś takiego? i zobaczę czy nie będą gdzieś, kiedyś w okolicy :).
Wersja do druku
:mdr::mdr::mdr: Ale super! Normalnie trudno się nie uśmiać :mdr:. Już sobie wyobrażam tą kobietę :D Naprawdę są cudni! Muszę wejść na ich stronę, przecież chyba mają coś takiego? i zobaczę czy nie będą gdzieś, kiedyś w okolicy :).
No nie, w najbliższym czasie nic. Pod koniec stycznia w Katowicach, ale późno. Będę sprawdzać i czatować ;)
Dosiadam sie do twojej herbatki Krysiu, wypije filizaneczke zanim pojde na spotkanie. Niestety mam w tym tygodniu wage ciut na plusie, mimo, ze na spotkaniu weekendowym nie szalalam. No ale nic- moze faktycznie ten nowy program mi pomoze ruszyc prawdziwie z kopyta.
Chetnie opowiam co tam nowego wymyslili po powrocie ze spotkania...
Kabaret Hrabi odkrylam stosunkowo niedawno i tez bardzo mi sie podoba ten rodzaj poczucia humoru. Moim ulubionym skeczem jest "Anka"...
https://www.youtube.com/watch?v=sgAYsmGdj8s
Krysiu, dzięki za herbatkę :) z chęcią się do niej dosiądę :) jajka daję na oko w zależności od tego ile zostało mi ziemniaków i dodaję białko z żółtkiem :)
Ja Hrabi, uwielbiam za wszystko :D
mój ulubione jest ten
https://www.youtube.com/watch?v=gFRInQf_A0U
Kasiu, widziałam, jest świetny :rofl:. Ale przyznam, że trudno byłoby mi wybrać jeden, ulubiony kawałek :confused:
Zaciekawiła mnie sprawa omawianego serialu. Wiadomo, że oglądany od początku do końca może się spodobać, ale też może zupełnie nie zainteresować. Natomiast wyrobienie sobie zdania na podstawie pierwszego i ostatniego odcinka – nie wiem, nie mam pojęcia :confused: bo w żaden sposób nie umiem przewidzieć, jaki byłby mój odbiór przy takim selektywnym obejrzeniu odcinków. Tym bardziej, że pierwszy odcinek też mnie nie zainteresował. Dopiero później się wciągnęłam. No ciekawe :).
Tych seriali, które wymieniłaś Gruszko nie znam, ale zanotuję je sobie i w wolnym czasie chętnie zobaczę.
Maniusiu, wygląda na to, że macie z Kasią bardzo podobne upodobania ;).
Agnieszko, czyli będę po prostu będę tak po troszeczku tego jajka :).
dokładnie :)
ciekawa byłam kto zauważy :)
Dziewczyny dwa fragmenty z koncertu udostępniłam na swoim FB, bo jestem mało techniczna i nie umiałam ich zgrać, jeden jest własnie po powrocie pani Oli :)
dokładnie tak Krysiu :)