Strona 1919 z 3048 PierwszyPierwszy ... 919 1419 1819 1869 1909 1917 1918 1919 1920 1921 1929 1969 2019 2419 2919 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19,181 do 19,190 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry
    Kalahari trzymam cię za słowo - do zobaczenia później

Ja tez się rychtuję jak Kalahari bo przecież mam gimnastykę, trochę się poruszam, trochę poudaję że tańczę, przynajmniej kroki poćwiczę a potem, ponieważ gimnastykę mam w centrum handlowym, mam zamiar kupić sobie nowy czajnik bezprzewodowy bo mój stary jest już w opłakanym stanie a jakby nie było "trochę" oszczędziłam naprawiając a nie kupując pralkę
    Miło mi, że tak ładnie napisałyście o swoich zmaganiach najczęściej z gonieniem suwaczka ale nie wszystkie z was to zrobiły, proszę o uzupełnienie wiadomości przez np. nieobecne Panie

dziewczyny powiem wam, że wsiąkłam w kolorowanie, pewnie cześć z was powie, że to głupie zajęcie ale mnie się podoba, córka w sierpniu przywiozła mi takie malowanki odstresowujące dla dorosłych, bardzo drobne elementy i dosyć skomplikowane choćby ze względu na czas jaki trzeba im poświęcić ale powiem wam, że ostatnio sporo czasu siedzę nad nimi, np. jak bierze mnie ochota na jedzenie to idę malować ha ha
    oczywiście w polskich sklepach tez są takie ale ja akurat mam angielską więc o niej piszę malowania tam jest chyba na kilka miesięcy

Agnieszko ja niby mam prościej, jeżeli chodzi o słodycze bo jestem sama ale co z tego? jak mi się zachce słodkiego to idę po prostu do sklepu i nic mnie nie powstrzyma

Maniusiu współczuję problemów z zębem.
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko, moja Marta ma takie,kupiłam jej na dzień dziecka na odstresowanie, ma takie mandale i koty

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, fajne zajęcie . Ja tez to lubię i w szkole z dzieciakami na rewalidacji koloruję - one swoje a ja te dla dorosłych . To jest super
    krysiapysia and sabinka57 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

A jak jeszcze pomaga przy nie podjadaniu, to nic tylko korzystać
    sabinka57 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Koleżanka, z którą maszeruje uskarża się że po kijkach bolą ją pośladki, mnie często uda, ja uważam, że to znaczy, że tym mięśniom ruch jest najbardziej potrzebny, ale jak to jest naprawdę, nie wiem. Mnie np. kręgosłup boli po jodze i wg mnie dlatego, że mam słabe, niewyćwiczone mięśnie
    To nie do końca jest tak.
    Przy jodze (wg mojej joginki) działa to tak,że potrzebne nam są te ćwiczenia,które sprawiają nam największą trudność.A jeśli coś przy nich boli,to znak,że robimy coś źle.Ze swojego doświadczenia widzę,że dobrze zrobione ćwiczenie nie boli,ale pot wyciskaA jak boli to trzeba poprawić pozycję i robić mniej zaawansowanie.
    Po porządnym rozciąganiu też nie powinno właściwie nic boleć,ale można spokojnie czuć zmęczenie mięśni i w ogóle czuć mieśnie

Maniusiu
    bardzo trzymam kciuki za zęba, i w ogóle jesteś bardzo dzielna.U mnie dentysta to cała logistyka.Mnie wszystko boli od samego spojrzenia dentystki.Zdarza mi się zemdleć już przy przeglądzie.....

Sabinko
    super,że sobie znalazłaś te malowanki
    Zazdroszczę tańców na gimnastyce.U mnie w okolicy nic takiego nie ma,tylko siłki i siłki.
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 30-11-2017 o 12:20
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Mam w domu książkę o jodze , muszę ją sobie w końcu przeczytać nie miałam pojęcia że to tak działa .
    Zabieram sie za krokiety
    sabinka57 lubi to.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    szykuje sie do wyjscia, musze zalatwic kilka spraw i pojde na lunch z kolezanka...chyba na salate w mcdonaldsie, bo ja tez gonie suwaczek..
    ale na pewno dogonie....
    grunt to się nie poddawać i trochę trzymać rękę na pulsie,żeby nie popłynąć

W sprawie nieobecności...
    Mnie się wydaje,że żeby ktoś się pojawił,to ktoś inny musiałby zniknąć.....a na to na razie się nie zanosi
    Ale zawsze mogę się mylić

Już sobie trochę pomaszerowałam,odkryłam nowy,całkiem rozwojowy sklep z materiałami i fajną pasmanterią,nawet coś kupiłam
    I chyba uszyje się nowa sukienkaTo mój rodzaj malowanki
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Gruszko nowa sukienka super sprawa tym bardziej że te twoje sukienki tak pasują do ciebie
    A u nas na forum jest miejsce dla wszystkich niby forum dla grubasek ale niektóre już pochudly i miejsca starczy a nawet jak nie pochudly to wciagna brzuchy i będzie ok

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    W sprawie nieobecności...
    Mnie się wydaje,że żeby ktoś się pojawił,to ktoś inny musiałby zniknąć.....a na to na razie się nie zanosi
    Ale zawsze mogę się mylić
    Wydaje mi sie, ze mylisz sie Gruszko.
    Ja tam sadze, ze wszystko jest mozliwe...wystarczy tylko chciec. Z obu stron...chciec.

Przyszlam do domu, gotuje ogorkowa zupke, ale zaraz wychodze z Karusia do...

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Krokiety zrobione zaraz lecę po zakupy bo zrobiłam więcej placków nalesnikowych, to bedzie kolacja dla chłopaków a dla mnie jutro śniadanie
    Gruszko nowa sukienka, ekstra ja muszę kupić garnitur Kubie... No ale co mu będę żałować wczoraj tez kupiłam sukienkę
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 30-11-2017 o 15:16
    gruschka and sabinka57 like this.

Uprawnienia umieszczania postów