Strona 1923 z 3048 PierwszyPierwszy ... 923 1423 1823 1873 1913 1921 1922 1923 1924 1925 1933 1973 2023 2423 2923 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19,221 do 19,230 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Mosze uczy syna zasad przyzwoitości:
    - Powiedz mi, Icuniu, co ty byś zrobił, jakbyś znalazł na ulicy złotówkę?
    - Tate, jakbym ja znalazl na ulicy złotówkę, to bym sobie kupił cukierków.
    - Źle, oj źle, Icuniu! Zapamiętaj, jak znajdziesz na ulicy złotówkę, to masz ją podnieść i oddać panu posterunkowemu. A wtedy pan posterunkowy cię pochwali: Icek, uczciwy chłopiec. A co ty byś, Icuniu, zrobił jakbyś znalazł na ulicy 10 złotych?
    - Wtedy ja bym je podniósł i oddał panu posterunkowemu, a on by mnie pochwalił: Icek, uczciwy chłopiec, - wyrecytował Icek.
    - Bardzo dobrze! - pochwalił tate i pyta dalej, - a co ty byś< Icuniu, zrobił, jakbyś ty znalazł na ulicy portfel z 10 tysięcy dolary?
    - Wtedy ja bym ten portfel podniósł i oddał panu posterunkowemu, a on by mnie pochwalił....
    - Icek! Źle! Czy jak ty byś miał w ręce 10 tysięcy dolary to tobie będzie zależeć co o tobie powie jakiś głupi posterunkowy?!
    krysiapysia lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dobry wieczor popoludniowo!

Madziu- zaplacilam wczoraj 45 euro za 1,5 godzinna pielegnacje mojej Karusi- mycie, strzyzenie, pazurki, uszki- pelen luxus. Nie jest to malo...ale co robic? Pudle nie gubia wlosa, one im rosa jak u ludzui wiec trzeba strzyc. W Polsce za to samo place okolo 70-80 zlotych-tyle tez bierze tutaj za samo strzyzenia pewna Rosjanke, ktora przychodzi do domu.
    Ja staram sie strzyc nasza psinke raz na kwartal i oczywiscie jak sie da to oszczedzic troche pieniazkow... No ale nie zawsze sie da... Poza tym-jesli chce by byla taka piekna i pachnaca jak teraz, to tylko u profesjinalnego fryzjera!

Krysiu- czemu i ja bylam padnieta? A bo po pracy przyjechalam do domu-zrobilam obiadek, zawiozlam pieska do fryzjera, pojechalam na zakupy, przywiozlam je do domu, pojechalam po pieska i przywiozlam go do domu!
    I to wszystko w popoludniowych korkach wielkomiejskich...

Dzis wreszcie rozpoczelam przygotowania do swiat- umylam okna w stolowym pokoju i jadalni i zawiesilam swiatelka, zeby byly na 1.Adwent. Jutro bede piekla tez pierwsze ciasteczka...
    Ciesze sie, ze wreszcie choc troche zaczelo mi sie chciec!

Dziewczyny u nas bardzo polularne sa w okresie adwentu pieczone kasztany-najlepiej takie kupowane prosto z pieca. Czy tez je lubicie?

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Madzia, jesteście cudowni I wcale nie wyglądasz na babcię, zupełnie , nic a nic , Super młody człowiek, a Ty wyglądasz zarąbiście

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, dla siebie wypatrzyłam dzisiaj takie klimaty. Może i Wam się spodobają

cos.jpg na.jpg dzisiaj.jpg

Madziu, powtórzę tylko za Agnieszką, że wyglądasz rewelacyjnie! Od lata to chyba sporo Ci jeszcze zeszło wagowo. O młodym nie wspominam, bo to oczywista oczywistość, czyli oczko w głowie . Fajnie razem wyglądacie.

Kasiu, ostatnio widziałam kasztany u nas w Lidlu. Nawet się zastanawiałam czy nie wziąć na spróbowanie, ale nawet nie wiedziałbym jak się za to zabrać. Ale skoro piszesz, że dobre, to może następnym razem się skuszę

Agnieszko, przechodzę to samo co Wy z Maniusią przy wyprawach samochodowych naszego dziecka. O moim M już nie wspominam. Ciągle coś wymyśla, żeby jechać zamiast niej albo z nią.

Maniusiu, tylko pozazdrościć takiego sklepu tuż obok . I Twój wpis o nim jest, jak słusznie zauważyła Sabinka, jak najbardziej w temacie. Widzę że Ciebie Agnieszka też „zaraziła” owsianką

Sabinko, laptopa może faktycznie nie sprawdzaj. Czasami lepiej żyć w błogiej nieświadomości .

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

e tam aga-nie przesadzaj, ale dziekuje(my) za komplementy
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Absolutnie nie przesadzam
    krysiapysia and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Kalahari super jesteś (cie) oboje ale Ty wymiatasz po prostu
    Ja też tak chcę!!!!

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ehh...sabinko.....co ja tam wymiatam....
    co moglam to juz wymiotlam wczesniej---

tez zakupilam platki owsiane , beda jutro na sniadanie z tartym jablkiem, a te chipsy bananowe maniusi..to cos nie za bardzo, lepiej prawdziwy Mr. banan.

krysiu-a skad te widoki przyszly ci na mysl???? b-ladne oczywiscie.

kasiu-to teraz musisz inwestowac w siersciucha!!!

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

No to chyba mamy jutro dzień płatkowy

Agnieszko, a jak sukieneczki?

Madziu, widoki nie przyszły mi na myśl, tylko się na nie natknęłam i mnie zauroczyły. Dla mnie prawdziwe cuda natury .

Gruszko, mam nadzieję, że nie pozbawili was znowu prądu

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Kalahari
    przyłączam się do chóru dziewczyn - dobrze gadają

Krysiu
    na takie widoki to ja zawsze mam nastrój

Nie miałam dzisiaj nawet jak włączyć lapciaka,trochę praca a trochę dalszy ciąg wieszania pochłaniacza....
    Ale wisiNieważne co bylo po drodze,ważne jak się skończyło
    M się szykuje,niedługo pryska w świat.Zamówiłam sobie kasztany z jarmarku z BerlinaJak przywiezie to powiem wam jak smakowały.
    Sukienka prawie skończona,i oczywiście prawie robi wielką różnicęNIe mam pomysłu na dekolt.Niby coś już wiem ale nic się jeszcze nie skrystalizowało.
    Sabinka zarządziła sprawozdania z diety i mus coś skrobnąć.Chociaż lepiej byloby nie pisać
    Żadnej tragedii nie ma ale przygotowałam M trochę pyszności na drogę dla niego i przyjaciół i próbowałam ,czy dobre.Wielokrotnie...Dobre

Lubię różne produkty owsiane,naleśniki,ciasteczka.
    Ale jedno jest dla mnie nie do przejścia - rozmoknięte płatki owsianeWięc wam nie potowarzyszę,zarządzę sobie jaglankę z gruszkami
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów