Krysiu widoki piękne ale i straszne zarazem, moc natury!
Kasiu pieniądze faktycznie duże ale za to jak Karusia pięknie wygląda :)
Wersja do druku
Krysiu widoki piękne ale i straszne zarazem, moc natury!
Kasiu pieniądze faktycznie duże ale za to jak Karusia pięknie wygląda :)
Witam :)
Dzięki Aga z kawkę :)
Uwaga, chwalę się :mdr:
Dziś w tabelce 0,8 mniej ale w sumie zgubiłam 1,8! w sumie cieszę się z tego, że w Warszawie przybrałam, bo dzięki temu zmobilizowałam się i mam w tym tygodniu fajny spadek.
Za tydzień podsumowanie akcji, mam zamiar zakończyć ją również na zielono:)
Lecimy dalej z tym koksem. Złapałam wenę, dobrze mi się dietuje, więc mam nadzieję na kolejny udany tydzień .
Kasztany jedliśmy raz we Francji...nie, nie na placu Pigalle :mdr:, ale zupełnie niedaleko :)
Trzymajcie dziś kciuki, bo mamy kolejne podejście do kupna garnituru Kubie, a to jest wyzwanie ...
Dobrej soboty :)
Krysiu, to zdjęcie przedstawiające krater w Oregonie, zrobiło na mnie ogromne wrażenie...jest niesamowite :oh:
Kasiu, baw się dobrze na tych waszych jarmarkach, my tez dziś na naszym będziemy, ale kupię tylko obrusy :)
Dzien dobry!
Dzieki za kawusie z rana Maniusiu! Ty tez jestes dobra dyzurna...:mdr:
Dzis mam w planie aktywny dzionek...oby na wszystko sil i ochoty starczylo...
Trzymajcie sie cieplo! U nas wreszcie koniec deszczu i przyszedl mrozik...:money:
https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net...9c&oe=5A919C90
A ja wstałam dziś 5,30
dwa ciasta już upieczone, bigos pyrkoli na gazie, biorę się za sprzątanie. :)
Gruszko, Sabinko ( wy lubicie), a ja dziś robię kolejne podejście do jaglanki, bo chcę ją wypróbować w wersji owsiankowej :)
Aga- udanych zakupow. Ja wczoraj po 18-tej pojechalam jeszcze z corcia kupic jej kurtke zimowa i o dziwo wrocilysmy z kurtka! Za pierwszym razem!:^^:
Krysiu- twoje widoczki przepiekne! Uwielbiam potege natury! I te niszczycielska. I te tworzaca rzeczy nowe... Jak naprzyklad pierwsze roslinki na przedwiosniu...:money:
Kasiu, mam nadzieję, że będą udane, bo Kuba ma w tej chwili spodnie od garnituru sięgające kostek :mdr: Nie dziękuję żeby nie zapeszyć :mdr:
Tobie miłej zabawy :)
Dzień dobry :)
melduję że zmieniłam suwak i mam kilogram mniej, niby niewiele ale cieszy, waga skacze, wczoraj pokazywała pół kilograma mniej ale wpisałam dzisiejszą bo postanowiłam wpisywać sobotnią, co by nie pokazywała:beurk:
Agnieszko gratulacje, ty to jednak wymiatasz na całego :great: