Strona 1929 z 3048 PierwszyPierwszy ... 929 1429 1829 1879 1919 1927 1928 1929 1930 1931 1939 1979 2029 2429 2929 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19,281 do 19,290 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    kanapa bardzo mi się podoba ale zajęłaby chyba cały mój największy pokój
    e tam Sabinko, aż tak duża nie jest, ale też musieliśmy biblioteczkę wynieść żeby się zmieściła , a cena? jakby nie kasa która mi spadla jak z nieba, tez by mnie stać nie było, a mój wypoczynek, już dano powinien śmietnik oglądać, na razie dziury kocem przykrywam
    gruschka and sabinka57 like this.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

No to....witam moje kobietki[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Zabiegane...męczące u mnie ostatnio dni i pewno tak będzie prawie do końca tygodnia.
    Mąż miał cztery dni wolne,to nadrabialiśmy różne zaległości i mogliśmy wreszcie wyjść sobie tak po prostu,a nie bo trzeba.Potem jak poszedł do pracy,to netu nie było prawie dwie doby.Ten mokry i ciężki śnieg zerwał światłowody.Ma w ogrodzie choinkę wiekową już i pod ciężarem tego śniegu złamały się 3 piękne,grube gałęzie z szyszkamiCzwartek,piątek miałam dzieciaki,w sobotę wyjazd na mecz,w niedzielę byliśmy już u wnuków na Mikołaja,dziś też dzieci i jutro tak samo.Jak zięć pojechał wczoraj,to wróci jutro,a Aga ma na rano.Dzisiaj byliśmy też u taty na cmentarzu znicze zapalić-dziś Barbórka-święto górnicze.Pochodzę z rodziny górniczej-tata był górnikiem,jego tata,wujkowie,mój mąż.

A w środę kontrola w Zabrzu-przydałyby się Wasze kciuki...bardzo przydałyby się.Już stresować się zaczynam.Niby bóli w plecach nie mam,ale nadal mocno się meczę i dokuczają duszności.

A w czwartek jak nic nie wypadnie,to zakupy z mężem-takie prezentowe.Dostał od mojej mamy kasę na imieniny i chciałby sobie jakieś książki książki kupić.to sobie razem pochodzimy.
    No i piątek...w piątki zięć prawie zawsze ma trasę.

A teraz idę pod prysznic -jeszcze wrócę
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Wczoraj była bardzo fajna niedzielaSpotkanie,świętowanie,morze,śnieg
    Dzisiaj powrót do rzeczywistości,ale łagodny.Były schody,ale tak tylko ,żeby nie zardzewieć, bo jakiś podejrzany typ kręcił się wokół mojej miejscówkiAle za to porozciągałam się parę minut dłużej
    Zaczynam już powoli myśleć o potrawach świątecznych,na razie tylko teoria - z praktyki kupione orzechy laskowe - prawie 3 kgBędą do ciasteczek,do pasztetu i do pogryzania,bo wszyscy lubimy.
    Maniusiu
    ale będziesz teraz miała elegancko
    U mnie prace odświeżąjące postępuję na tyle wolno,że resztę bezpiecznie odkladam na po świętach.
    Krysiu
    świętowanie z M też było
    Agbieszko
    widzę,że energia cię rozpiera,też tak mam jak się dużo ruszam,niech cię trzyma jak najdłużej.
    SAbinko
    liczyła po cichu,że to winko może z Lidla,bo do Tesco mam daleko.Ale myślę,że M po wino bez trudu da się namówić na wycieczkę
    sabinka57 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

jola..ale masz codzienna rozpiske zajec....
    na to rzeczywiscie trzeba duzo energii.....sily, systematycznosci, ja bym nie dala rady.

moje ogromne sosny w ogrodzie tylko smieca, na ziemi mam tony igliwia i szyszek.

wlasnie slucham audycji o scjentologii-dziwne jak ludzie daja sie manipulowac i dewastowac psychicznie i finansowo.

buonanotte !!!!!
    Jolinkaa and sabinka57 like this.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Kasiu
    Fajnie u Was jest w Adwent-tak rodzinnie,wesoło,nastrojowo i jeszcze ten Jarmark.U nas są kiermasze przed samymi świętami,ale daleko im do tego we Frankfurcie-obejrzałam sobie fotki w necieKalendarze adwentowe z czekoladkami dajemy dzieciaczkom-nawet nie wiedziałam,że oprócz czekoladek są w kalendarzach inne drobiazgi jak np.herbatki.
    Jutro jadę do Zabrza,może wracając trafię gdzieś na puszkę na ciasteczka-taką jak Ty na fotce nam wkleiłaś na grupie.Mam w planach upiec ciasteczka wg.Twojego przepisu.To będą takie kruche,prawda?
    Kurteczka Madzi fajna-parę lat temu miałam podobną w fasonie i w takim samym kolorze.Bardzo ją lubiłam.

Krysiu
    Wyjazd na mecz był bardzo mi potrzebny-wiesz jaki to dla mnie relaks.Mecz co prawda przegrany,co stawia drużynę w bardzo złej sytuacji,ale kibice wierzą,że to się zmieni.Mimo przegranej dobrze się bawiłam-krzyczałam,śpiewałam,skandowałam,machałam flagą i zdarłam gardło.To jest to-człowiek wyrzuca z siebie emocjeA Dominika na prawdę jest bardziej zwariowana ode mnie.Razem z mężem są u nas na każdym meczu i na większości wyjazdowych-są emerytami więc mają czas.Poznałyśmy się dzięki siatkówce.Zresztą poznałam sporo fajnych osób z klubu kibica

Maniusiu
    Narożnik super,ale sama bym takiego nie kupiła i to nie tylko z zaporowej dla mnie ceny.No chyba pół pokoju by mi zająłNo to teraz czekamy na fotki stolika,szafki pod tv i półek.Fajny zakup-człowiek jak głupi się cieszy jak może sobie coś nowego kupić.Ja w zeszłym miesiącu kupiłam do pokoju ławo-stół,bo stary dokonał żywota.

Agnieszko
    Cieszę się,że kupiliście garnitur.Sama miała takie problemy przed maturą Mateusza.Choć nie jest tak wysoki jak Kuba,to ma długie ręce i wtedy był jeszcze bardzo chudy.W żadnym sklepie nie udało się kupić garnituru-już myśleliśmy o szyciu,ale w końcu udało się kupić...na targu.Tam bez problemu nam jeden garnitur z dwóch skompletowano.I wyobraź sobie,ze marynarka z kamizelką pasują na niego do dziś.Tylko spodnie o wiele za szczupłe,ale ma przepuklinę i wiesz co jeszcze.Musi być w pasie luz.

Kalahari
    Udało się....obietnicę spełniłam.
    Dałabyś radę...jakbyś musiała Z Ciebie silna kobietka jest.

Sabinko
    Jak Ci idzie Twoja dietka 1500 kcal?Wbrew pozorom to sporo kalorii i na prawdę można się najeść...no chyba,że wybierze się wysokokaloryczne typu czekolada,schabowy czy piwo
    Ja niestety w ciągu ostatnich tygodni nie schudłam,a wprost przeciwnie.Znowu zażarłam stresy....oj głupia jestem i tyle.

CDN....jutro jak nie padnę,bo rano wcześnie pobudka-muszę dzieciaki odprowadzić,potem odebrać,a potem jak zdążę,to chcieliśmy z synem do Auchana podjechać po prezenty od niego na Mikołaja i pod choinkę dzieciakom.Oboje są jego chrześniakami,a Gabi ma jeszcze 21go urodziny -kończy 7 lat.Co do urodzin,to postanowiłam,że zabiorę ją do sklepu z ciuszkami i sama sobie coś wybierzeTo już mała strojnisia,a poza tym chciałaby mieć coś fajnego czy modnego jak koleżanki.

Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 04-12-2017 o 23:29

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

pobrane (4).jpg

Witajcie w środę.

Jakie to szczęście, że postanowienie adwentowe zrobiłam sobie od dziś, bo w przeciwnym razie ledwo bym zaczęła, a już je złamała... Moje postanowienie, to zero słodyczy, a wczoraj miałam degustację ciast studniówkowych ( wiedziałam o nim, więc asekuracyjnie postanowienie wdrażam od dziś , bo ktoś te ciasta musiał wybrać, nie?)...musiałyśmy spróbować ich około 20 , niektóre były tak pyszne, że...no pyszne

Ale od dziś dieta i adwent

Gruszko, na całe szczęście, że mnie ten ruch trzyma, bo czasem tylko on ratuje mnie przed tyciem. A tak, nabiorę trochę, na drugi dzień dieta i dłuższy marsz i spada.

Jolinko, już dziś zaczynam trzymać kciuki za Zabrze, wierzę, że wszystko będzie dobrze

Madzia, swego czasu bardzo interesowałam się scjentologią. Ja w ogóle jestem przeciwna jakiemukolwiek fanatyzmowi, bo on zawsze obraca się przeciwko człowiekowi. Ze smutkiem zauważam i u nas taka tendencję, bo czym nazwać śpiewanie pieśni kościelnych i modlitwę podczas posiedzenia komisji sejmowej . Choć sama jestem wierząca i praktykująca, to patrzyłam na to z niesmakiem i zażenowaniem. A scjentolodzy manipulacje opanowali do perfekcji.

Aga, czekamy na zdjęcia całego pokoju Na pewno będzie pięknie

Ja mam dziś kolejne spotkanie studniówkowe, będziemy wypisywały zaproszenia

Udanego dnia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie w srode Agnieszko? Oj chyba ktos tu goni czas? Bo u mnie dopiero wtorek...

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

U mnie też wtorek
    I za mną już pierwszy marsz na rynek.Pierwszy ,bo będzie i drugi,trochę za wcześnie się wyrwałam i pana kurczakowego jeszcze nie było.

Za to napasłam oczy świtem.Przywitał mnie zaraz po wyjściu z domu zjawiskowy ogromny księżycNa bladoniebieskim niebie,poprzecinany śladami po samolotach w kolorze różowym od wschodzącego słońca.Disney by się nie powstydził
    To z resztą moja ulubiona pora tak między nocą a dniem,ale zwykle oglądam ją latem na rowerze.Teraz trochę zimno.
    A dzisiaj tak mi się pięknie trafiło

Agnieszko
    a mlodzież nie mogła próbować tych ciast,w końcu to oni będą je jedli
    Agnieszka111 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

No to zaliczyłam z rana porcję ruchu, rano pojechałam do sklepu na rowerze, to yła jazda z lekka wkstremalna, wprawdzie nie za daleko, no ale zawsze coś...
    A do pracy pojechałam z kolezanką, więc dwa przystanki spacerku były
    pozdrawiam

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

wtorek? serio ?, jak dobrze

Gruszko, oczywiście że z młodzieżą próbowaliśmy. Wszystko robimy z nimi, przecież to ich studniówka , ale będzie na niej też sporo gości dorosłych, więc wybieraliśmy wspólnie. Reguła? To, co smakowało młodzieży nie smakowało nam , więc tylko część ciast jest wspólna.
    sabinka57 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów