Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Zajrzałam do Was na chwilę przed pójściem spać. No i trochę chwyciłam się za głowę :neutral: :wink2: :happy:
Gruszko dziękuję za życzliwą czujność i Wam też dziękuję dziewczynki za składane mi potem tak serdeczne życzenia :kiss:. Aż spojrzałam z ciekawości do kalendarza. I rzeczywiście są – imieniny Sabiny i Krystyny! :oops: :he:. Nie mogę przestać się uśmiechać :D:D:D. Rzeczywiście dzisiaj świętowaliśmy, tyle że urodziny córki :mdr:. Wiem, nie sprecyzowałam dokładnie, ogólnie pisałam tylko, że mam sporo uroczystości w tym miesiącu, więc biję się w piersi :angel:. Swoje imieniny obchodzę razem z urodzinami w marcu. Żeby jednak Wasze piękne życzenia się nie zmarnowały, to skrzętnie je zabieram i przemycam do młodej :money:. Zostawiam też dla nas wszystkie kwiaty, czekoladki i przesmakowicie wyglądające ciasto ;) :heart:.
Jolu, trzymam kciuki za badania.
Kolorowych snów wszystkim :).
1 załącznik(ów)
Załącznik 41042
haha, ja wczoraj w pierwszym poście, napisałam, że wydaje mi się, że składałam Krysiu życzenia w marcu, ale tak pewnie poszłyście na całość, że skasowałam i też złożyłam :mdr:
Krysiu, dobrych życzeń nigdy za wiele, wczorajsze były dla ciebie, dziś najlepsze życzenia lecą do Twojej córki :)
U mnie był dziś Mikołaj :), to będzie udany dzień :)
Dzien dobry!
To prawda dobrych zyczen nigdy za wiele!:money: Przekaz corci najlepsze zyczenia i usciskaj ja od ciotki Kasi! A ile ma lat to twoje serduszko? Wrzuc moze na grupe jakas foteczke.:)
Ja mam w te Milolajowy dzionek tez zaplanowane urodzinowe swietowanie, bo moja kuzynka ma dzis urodzinki i idziemy razem na kawke.
Dobrego dnia!
http://www.pozytywniej.pl/upload/fec...ee937a4143.jpg
Dzień dobry :)
no proszę Krysiu jak poszłyśmy za tłumem :) jedna złożyła życzenia to i pozostałe też a że wspomniałaś o świętowaniua w kalendarzu stało jak byk - Krystyny to i poszło:mdr: tak czy owak życzenia były szczere i ze szczerego serca i dobrze, że się nie zmarnowały bo przekazałaś je córci :) też bym poprosiła fotkę młodej bo widziałyśmy ją świeżo po maturze a teraz to już poważna studentka:beurk:
Gruszko dzięki bardzo za przepisy, oba są super, co prawda ten pierwszy z serem mi się bardziej podoba ale zwykłego twarogu tam nie uświadczysz:cry:
Jolinko trzymamy kciuki:heart:
Wiecie jak to jest,człowiekowi coś się rzuci w oczy a resztę jak po sznurku sobie dośpiewa:rofl:
A że z datami różnych urodzin i imienin kłopoty mam od zawsze to trochę na wyrost wolę się wyrwać przed szereg niż przegapić:)
A nasza Krysia na swój temat bardzo tajemnicza jest,coś tu napomknie,tam wspomni i trzeba być bardzo czujnym,żeby to wszystko sobie poskładać:)Czasem układanka trochę się rozminie z rzeczywistością,ale jak pisały dziewczyny dobrych życzeń nigdy dosyć a te zostają w rodzinie:)100 lat dla córki:party::cocktail::heart:
Sabinko,tak slyszałam,że z twarogiem w Anglii trudno.Ale z kruchymi też dacie radę i będzie i zabawa i jedzenie:)
U mnie od kiedy chłopcy na dobre zniknęli z domu butów nie wystawiamy za to wieczorem jakieś winko i pewnie coś mało grzesznego do winka będzie:)
Starsze dziecko trochę się rozchorowało,więc Mikołaj niedługo pojedzie do niego z rosołkiem od kury wiejskiej i sokiem malinowym:)
I jeszcze jakimiś pysznościami,rownież dla młodszego.
Wczoraj wydreptałam ponad 10 000 kroków,w niezłym tempie,pogoda była sprzyjająca.Dziś szaro,buro,pada,wieje,ale jest ciepło.Sukcesu z wczoraj raczej nie powtórzę,ale postaram się polecieć tu i tam:)
Ja kocham Mikołajki :) Wszyscy wieczorem czyścimy i ustawiamy buty, liczy się pomysłowość, pamięć i element zaskoczenia. No i staramy się, żeby jedno drugiego nie nakryło podczas wkładania prezentu do buta :mdr: Ja mam najłatwiej, bo robię to rano, gdy wszyscy śpią :D
Gruszko, mam swój przepis na ciasteczka, ale wypróbuję Twój z twarogiem, bo jest bardzo oryginalny :)
Sabinko, przykro mi, że miałaś wczoraj smutny dzień, mam nadzieję, że dziś będzie lepiej :money:
Cytat:
Zamieszczone przez
gruschka
Wiecie jak to jest,człowiekowi coś się rzuci w oczy a resztę jak po sznurku sobie dośpiewa
- ja lubię takie pomyłki :D w moim przypadku, dużo ludzi składa mi życzenia w styczniu, podczas gdy ja jestem kwietniowa :D Ale fajnie, że ludzie chcą złożyć życzenia, nie chcą zapomnieć i składają tyle świetnych życzeń :) dzięki temu świat jest fajniejszy :)
Sabinko mam nadzieję że smutki juz sobie poszły
Ja też dzisiaj porobiłam słodkie niespodzianki, Martusi owsiane ciasteczka z Tago bo bardzo je lubi, Sucharkowi baryłeczki z alkoholem, a mamie ptasie mleczko, drobiazgi a się ucieszyli :)
ciasteczk z twarogiem mnie tez zaciekawiły, w zasadzie na święta piekę tylko pierniczki i tak nie doleżą, znikaja wczesniej, a trochę zostaje do paczek.
Krysiu, zatem najlepszego dla córki :)
Agnieszko a możesz wrzucić tez swój przepis na kruche ciasteczka?:mdr:
Gruszko no mama to jest mama i będzie przez całe życie:p
a dzisiaj na Mikołajki spotykamy się z moimi koleżankami z dawnego angielskiego, jak co miesiąc:mdr: ale zwykle jest to pierwszy poniedziałek miesiąca ale w grudniu nie wyszło w naszej grupie były dwie solenizantki bo jedna jest Barbara a druga Krystyna:)
a swoja drogą nie wiem kiedy ten miesiąc poleciał???:beurk:
Cytat:
Zamieszczone przez
sabinka57
Gruszko no mama to jest mama i będzie przez całe życie
Wiadomo:love:Chodziło mi o to,że jedni przy okazji rozmyślań posmucą,się popłaczą a niektórzy jeszcze pojedzą:arf:żeby poradzić sobie ze smutkiem.
Ja też poproszę przepisy na jakieś sprawdzone ciasteczka.
Tego z twarogiem używam głownie do słonych wypieków,o ile mnie pamięć nie myli to właśnie z tego ciasta były babeczki,które jadłyście latem:)
Bo jest bardzo łatwe i przyjemne w formowaniu czegokolwiek,szczególnie pierożkow pieczonych.
Czyli wszystkie fajne mikołajki mamy:)