Strona 1932 z 3048 PierwszyPierwszy ... 932 1432 1832 1882 1922 1930 1931 1932 1933 1934 1942 1982 2032 2432 2932 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19,311 do 19,320 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Zajrzałam do Was na chwilę przed pójściem spać. No i trochę chwyciłam się za głowę

Gruszko dziękuję za życzliwą czujność i Wam też dziękuję dziewczynki za składane mi potem tak serdeczne życzenia . Aż spojrzałam z ciekawości do kalendarza. I rzeczywiście są – imieniny Sabiny i Krystyny! . Nie mogę przestać się uśmiechać . Rzeczywiście dzisiaj świętowaliśmy, tyle że urodziny córki . Wiem, nie sprecyzowałam dokładnie, ogólnie pisałam tylko, że mam sporo uroczystości w tym miesiącu, więc biję się w piersi . Swoje imieniny obchodzę razem z urodzinami w marcu. Żeby jednak Wasze piękne życzenia się nie zmarnowały, to skrzętnie je zabieram i przemycam do młodej . Zostawiam też dla nas wszystkie kwiaty, czekoladki i przesmakowicie wyglądające ciasto .

Jolu, trzymam kciuki za badania.

Kolorowych snów wszystkim .

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images (3).jpg
    haha, ja wczoraj w pierwszym poście, napisałam, że wydaje mi się, że składałam Krysiu życzenia w marcu, ale tak pewnie poszłyście na całość, że skasowałam i też złożyłam
    Krysiu, dobrych życzeń nigdy za wiele, wczorajsze były dla ciebie, dziś najlepsze życzenia lecą do Twojej córki

U mnie był dziś Mikołaj , to będzie udany dzień
    gruschka and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

To prawda dobrych zyczen nigdy za wiele! Przekaz corci najlepsze zyczenia i usciskaj ja od ciotki Kasi! A ile ma lat to twoje serduszko? Wrzuc moze na grupe jakas foteczke.

Ja mam w te Milolajowy dzionek tez zaplanowane urodzinowe swietowanie, bo moja kuzynka ma dzis urodzinki i idziemy razem na kawke.

Dobrego dnia!

sabinka57 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    no proszę Krysiu jak poszłyśmy za tłumem jedna złożyła życzenia to i pozostałe też a że wspomniałaś o świętowaniua w kalendarzu stało jak byk - Krystyny to i poszło tak czy owak życzenia były szczere i ze szczerego serca i dobrze, że się nie zmarnowały bo przekazałaś je córci też bym poprosiła fotkę młodej bo widziałyśmy ją świeżo po maturze a teraz to już poważna studentka

Gruszko dzięki bardzo za przepisy, oba są super, co prawda ten pierwszy z serem mi się bardziej podoba ale zwykłego twarogu tam nie uświadczysz

Jolinko trzymamy kciuki
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Wiecie jak to jest,człowiekowi coś się rzuci w oczy a resztę jak po sznurku sobie dośpiewa
    A że z datami różnych urodzin i imienin kłopoty mam od zawsze to trochę na wyrost wolę się wyrwać przed szereg niż przegapić
    A nasza Krysia na swój temat bardzo tajemnicza jest,coś tu napomknie,tam wspomni i trzeba być bardzo czujnym,żeby to wszystko sobie poskładaćCzasem układanka trochę się rozminie z rzeczywistością,ale jak pisały dziewczyny dobrych życzeń nigdy dosyć a te zostają w rodzinie100 lat dla córki

Sabinko,tak slyszałam,że z twarogiem w Anglii trudno.Ale z kruchymi też dacie radę i będzie i zabawa i jedzenie

U mnie od kiedy chłopcy na dobre zniknęli z domu butów nie wystawiamy za to wieczorem jakieś winko i pewnie coś mało grzesznego do winka będzie

Starsze dziecko trochę się rozchorowało,więc Mikołaj niedługo pojedzie do niego z rosołkiem od kury wiejskiej i sokiem malinowym
    I jeszcze jakimiś pysznościami,rownież dla młodszego.
    Wczoraj wydreptałam ponad 10 000 kroków,w niezłym tempie,pogoda była sprzyjająca.Dziś szaro,buro,pada,wieje,ale jest ciepło.Sukcesu z wczoraj raczej nie powtórzę,ale postaram się polecieć tu i tam
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 06-12-2017 o 09:47
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Ja kocham Mikołajki Wszyscy wieczorem czyścimy i ustawiamy buty, liczy się pomysłowość, pamięć i element zaskoczenia. No i staramy się, żeby jedno drugiego nie nakryło podczas wkładania prezentu do buta Ja mam najłatwiej, bo robię to rano, gdy wszyscy śpią

Gruszko, mam swój przepis na ciasteczka, ale wypróbuję Twój z twarogiem, bo jest bardzo oryginalny

Sabinko, przykro mi, że miałaś wczoraj smutny dzień, mam nadzieję, że dziś będzie lepiej

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    Wiecie jak to jest,człowiekowi coś się rzuci w oczy a resztę jak po sznurku sobie dośpiewa
    - ja lubię takie pomyłki w moim przypadku, dużo ludzi składa mi życzenia w styczniu, podczas gdy ja jestem kwietniowa Ale fajnie, że ludzie chcą złożyć życzenia, nie chcą zapomnieć i składają tyle świetnych życzeń dzięki temu świat jest fajniejszy

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko mam nadzieję że smutki juz sobie poszły
    Ja też dzisiaj porobiłam słodkie niespodzianki, Martusi owsiane ciasteczka z Tago bo bardzo je lubi, Sucharkowi baryłeczki z alkoholem, a mamie ptasie mleczko, drobiazgi a się ucieszyli
    ciasteczk z twarogiem mnie tez zaciekawiły, w zasadzie na święta piekę tylko pierniczki i tak nie doleżą, znikaja wczesniej, a trochę zostaje do paczek.
    Krysiu, zatem najlepszego dla córki

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko a możesz wrzucić tez swój przepis na kruche ciasteczka?

Gruszko no mama to jest mama i będzie przez całe życie

a dzisiaj na Mikołajki spotykamy się z moimi koleżankami z dawnego angielskiego, jak co miesiąc ale zwykle jest to pierwszy poniedziałek miesiąca ale w grudniu nie wyszło w naszej grupie były dwie solenizantki bo jedna jest Barbara a druga Krystyna
    a swoja drogą nie wiem kiedy ten miesiąc poleciał???

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Gruszko no mama to jest mama i będzie przez całe życie
    WiadomoChodziło mi o to,że jedni przy okazji rozmyślań posmucą,się popłaczą a niektórzy jeszcze pojedzążeby poradzić sobie ze smutkiem.

Ja też poproszę przepisy na jakieś sprawdzone ciasteczka.
    Tego z twarogiem używam głownie do słonych wypieków,o ile mnie pamięć nie myli to właśnie z tego ciasta były babeczki,które jadłyście latem
    Bo jest bardzo łatwe i przyjemne w formowaniu czegokolwiek,szczególnie pierożkow pieczonych.

Czyli wszystkie fajne mikołajki mamy
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Uprawnienia umieszczania postów