Przepis brzmi bardzo zachęcającoMoże nawet spróbuję zrobić,bo na razie najlepiej mi wychodzi amerykański,czyli uproszczony do granic możliwości.Ale też bardzo dobry
Kalahari
myślę,że telefon znajdziesz bez trudu w rubryce ogłoszeń "towarzyskie"
Przepis brzmi bardzo zachęcającoMoże nawet spróbuję zrobić,bo na razie najlepiej mi wychodzi amerykański,czyli uproszczony do granic możliwości.Ale też bardzo dobry
Kalahari
myślę,że telefon znajdziesz bez trudu w rubryce ogłoszeń "towarzyskie"
Nowa wiosna- nowe zadanie
Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
Docelowo 20cm do zgubienia
http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html
Kurczę ile fajnych przepisów - tylko piec ale nie wiem czym różni się sernik amerykański od niemieckiego na przykład?
Jak można to poproszę przepisy a pewnie nie tylko ja miałabym taką prośbę
Składniki:
50 dag śledzi matjasów
70 dag ziemniaków + ¾ łyżki soli
30 dag ogórków kiszonych
1 cebula (8 dag)
4 łyżki majonezu
1 łyżka musztardy
cukier, pieprz czarny mielony do smaku
Wykonanie:
Matjasy myjemy i moczymy w zimnej wodzie ok. 4 godz. zmieniając dwukrotnie wodę. Ziemniaki myjemy szczoteczką i gotujemy w mundurkach w wodzie z dodatkiem ¾ łyżki soli. Cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę.
Ogórki obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach.
Wymoczone matjasy osączamy z wody i osuszamy na papierowym ręczniku.
Kroimy w kostkę. Ostudzone ziemniaki obieramy z łupiny i kroimy w małe plasterki. Wszystkie przygotowane składniki mieszamy.
Majonez łączymy z musztardą i dodajemy do sałatki. Dosmakowujemy odrobiną cukru, pieprzem i ewentualnie solą. Odstawiamy w chłodne miejsce na 2 godz. przed podaniem.
Jadłam taka gdzieś na imprezie i była pyszna a poza ty super wyglądała, jak ciasto
Sałatka z tuńczykiem na krakersach a'la ciasto i wygląda jak ciasto
https://www.przyslijprzepis.pl/przepis/salatka-z-tunczykiem-na-krakersach-a-la-ciasto-1
Właściwie Agnieszko wymieniłaś wszystkie które u mnie zawsze są na każda okazję, bo rodzina się domaga
Kurczę nie mam jeszcze oficca i worda na nowym tablecie