Mam na myśli dokument wskazujący twoje dane dane sprzedawcy. Rodzaj usługi datę kwotę itd
Wersja do druku
Mam na myśli dokument wskazujący twoje dane dane sprzedawcy. Rodzaj usługi datę kwotę itd
Witam w piątek :)Załącznik 41060
Obudziliśmy się w nowej rzeczywistości politycznej...jeśli było tak dobrze, to łaj????:mdr:
Dzień dobry :)
Ja obudziłam się w nowej rzeczywistości i postanowiłam zarejestrować się do lekarza bo ciągle mam kaszel... do mojej lekarki już nie było miejsc ale zarejestrowano mnie do innego lekarza - na 9.15 a dzwoniłam o 8.30, więc w biegu, taksówką bez kawy popędziłam, bardzo miły pan doktor po bardzo dokładnym osłuchaniu mnie stwierdził, że to przewlekle zapalenie krtani - pozostałości po latach pracy jako nauczycielka, sam się domyślił co robiłam zawodowo, dostałam jednak antybiotyk bo długo to trwa i jakieś inne leki, przy okazji skierowania do laryngologa, na badanie krwi i moczu...nowa rzeczywistość dla mnie zaczęła się dobrze - z marszu dostałam się do lekarza:p
a mi by się przydało badanie czy mnie jakaś mucha tsetse nie ugryzła, bo tylko bym spała i spała....
A gdzie nasza Kasieńka?????
Sabinko, długo trzyma Cię ten kaszel :(
Rzeczywiście to cud prawie z tym lekarzem:mdr: ja teraz walczę z lekarzami o powrót do pracy... nie, nie to że nie chcą żebym wróciła :D. Tylko wszędzie mam kolejki :bad:
Maniusiu przexież rano lajkowałaś Kasi wpis :mdr: