Mam na myśli dokument wskazujący twoje dane dane sprzedawcy. Rodzaj usługi datę kwotę itd
Mam na myśli dokument wskazujący twoje dane dane sprzedawcy. Rodzaj usługi datę kwotę itd
Witam w piątekpobrane.jpg
Obudziliśmy się w nowej rzeczywistości politycznej...jeśli było tak dobrze, to łaj????![]()
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 08-12-2017 o 07:58
Dzień dobry
Ja obudziłam się w nowej rzeczywistości i postanowiłam zarejestrować się do lekarza bo ciągle mam kaszel... do mojej lekarki już nie było miejsc ale zarejestrowano mnie do innego lekarza - na 9.15 a dzwoniłam o 8.30, więc w biegu, taksówką bez kawy popędziłam, bardzo miły pan doktor po bardzo dokładnym osłuchaniu mnie stwierdził, że to przewlekle zapalenie krtani - pozostałości po latach pracy jako nauczycielka, sam się domyślił co robiłam zawodowo, dostałam jednak antybiotyk bo długo to trwa i jakieś inne leki, przy okazji skierowania do laryngologa, na badanie krwi i moczu...nowa rzeczywistość dla mnie zaczęła się dobrze - z marszu dostałam się do lekarza![]()
a mi by się przydało badanie czy mnie jakaś mucha tsetse nie ugryzła, bo tylko bym spała i spała....
A gdzie nasza Kasieńka?????