Aga obrał wszystko okaże sie w maju, a może nie bedzie tak źle jak myślisz :) Kuba potrzebuje tej matmy na studia, wiec cieszę sie
Wersja do druku
Aga obrał wszystko okaże sie w maju, a może nie bedzie tak źle jak myślisz :) Kuba potrzebuje tej matmy na studia, wiec cieszę sie
Co za obrał mi sie wpisało ???:mdr:
ja tez myślę, że w maju będzie lepiej. no a może ta matma tez tak źle nie wypadła jak sie Marcie wydaje. Na polskim zawaliła rozprawke, bo temat jej w ogóle nie podpasował, a resztę miała wszystko dobrze
Agnieszko i Maniusiu ale macie zdolne dzieciaki - gratuluję :)
Dzięki Sabinko :)
Dzieki Sabinko :)
Odpoczynek po pracy przy popoludniowej kawce... Uff! Wszystkie okna wreszcie umyte!
http://pozytywna.pl/media/photos/201...z69fo1_540.gif
To prawda Agnieszko zagladam tu i tam na watki-w jednym miejscu zloze gratulacje w innym wrzuce jakis obrazek... ale pisac mi sie jakos nie chce. A jak juz cos napisze to raczej z poczucia obowiazku i obawy, ze o mnie zapomna, niz z autentycznej potrzeby serca.:arf:
Zloszcze sie sama na siebie i troche tez wstydze, za te zniechecenie i niemoc, bo nie lubie siebie w takim wydaniu.
Do tego jeszcze, tak jak pisalam niemiecki adwent to nieustanne spotkania roznych grup i spolecznosci, a to siatkarze meza, a to z pracy, a to ze szkoly...wszedzie trzeba trzymac fason i prezentowac radosc i zadowolenie... a co zrobic gdy tej radosci w sercu nie ma?:(
A czemu nie ma?... No coz... odpowiedz na to jest zlozona i nie nadaje sie raczej na forum. Moze o tym kiedys przy okazji jakiejs rozmowy...
Gratulacje dla Kuby i Marty za piekne pokonywanie pierwszych szczebelkow drabiny... jestem przekonana, ze i w maju wszystko pojdzie jak trzeba! :)
Kasiu dobrze że jesteś :money:
Kasiu może to i dobrze, że masz tyle spotkań w tym czasie, może nie ma w ten sposób aż tyle czasu na rozmyślania i smutki, mam nadzieję, że wszystko się wkrótce poukłada w tym twoim serduchu i główce i pojawi się radość w miejsce smutku, tego ci życzę :heart:
A moze taki pomysl?
https://img7.demotywatoryfb.pl//uplo...bwzmcn_600.jpg