Strona 1952 z 3048 PierwszyPierwszy ... 952 1452 1852 1902 1942 1950 1951 1952 1953 1954 1962 2002 2052 2452 2952 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19,511 do 19,520 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Agnieszko dzięki za informacje o kaszy, ja mam ostatnio jakąś z firmy Cenos ale nie jest rewelacyjna a sposób podany przez ciebie wygląda ciekawie, spróbuję jutro ugotować według tego przepisu

Masiek jest nieaktywny Nowy na forum

też wypróbuję ten przepis na kaszę

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, chyba odezwały się we mnie najgorsze instynkty. Wyszłam jeszcze na chwilę i spotkałam pieska. Z jednej strony ja, z drugiej ulica, a pomiędzy on. Jak mnie zobaczył, to stanął z przeogromnym przerażeniem w oczach. Gotowy skoczyć gdziekolwiek, byle tylko nie zetknąć się z człowiekiem. Rozglądał się i widać było, że aut też się boi. Pomyślałam, że jak się zatrzymam to mnie minie, ale to tylko pogorszyło sprawę, bo w panice zeskoczył na ulicę. Na szczęście kierowca był przytomny i zwolnił. Zdecydowałam się więc ruszyć i wtedy, dalej z tym nieustającym przerażeniem, szybko mnie minął. To absurdalne i pewnie z politowaniem pokiwacie głowami, ale szłam potem i ryczałam jak głupia. Ktoś mu to przecież zrobił. A może to po prostu we mnie coś się rozregulowało.
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Krysienko...

Czesto gdy widze na fb fotki takich okaleczonych fizycznie czy psychicznie zwierzatek...mysle- czy to aby na pewno tego kogos kto to zrobil...mozna nazwac czlowiekiem...
    My...ludzie...mozemy zrobic tylko jedno. Odpowiadac miloscia i dawac jak najczesciej dom naszym czworonoznym mniejszym braciom...
    Przytulam cie mocno kochanie...
    krysiapysia lubi to.

Krysiu na pewno mogło Cię takie spotkanie wstrząsnąć ale niestety Kasia ma rację, takie przypadki są dosyć częste
    krysiapysia lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Moja Niunia jest z nami 12 lat a ciągle jeszcze się kuli jak się podniesie rękę, mimo, że u nas nie dostała nigdy lania. Ciagle musi pamietac złe rzeczy

Melduję że dzisiaj do kaszy i warzyw dodałam cztery duże pieczarki a żeby urozmaicić na obiad zrobiłam sobie coś w rodzaju zupy warzywnej z kaszą nawet dobre to było i o dziwo nie jestem głodna
    gruschka and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko fajnie, bo wyraźnie widać, że dietka kaszowa Ci służy . W takim razie byle tak dalej .

I sorry za wpis. Tak mnie zebrało pod wpływem emocji. Trudna jest bezsilność wobec spraw na które nie mamy wpływu, ale trzeba ją przyjąć i tyle. Tylko że świadomość to jedno, a emocje drugie. Zauważyłam, że coraz gorzej reaguję na różne negatywne działania i przesłania. Teraz już nawet filmów z przemocą, epatujących złem (chociaż to tylko fikcja) nie mogę i nie chcę oglądać. Rozsądkowo wiem, że skoro powstają, to jest na nie zapotrzebowanie. A to, że ja tej potrzeby (mimo świadomości działania różnych mechanimów) nie rozumiem, to już naprawdę tylko mój problem.
    .

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images (7).jpg

Dzień dobry

Krysiu, my psiary, jesteśmy szczególnie uwrażliwione na krzywdę wyrządzaną zwierzętom , niektórych wcale nie obchodzi to, co się z nimi dzieje , a czasem dzieje się naprawdę źle. Teraz rozpocznie się sezon na prezenty pod choinkę i juz wiadomo co będzie się działo w styczniu wyrzucanie, oddawanie, zostawianie w lesie.

Ja wczoraj byłam pierwszy raz po przerwie na próbie chóru, a dziś idę do szkoły na próbę jasełek, bo tam śpiewam w chórze nauczycielskim

Sabinko, gratulacje

Dobrej środy

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Teraz już nawet filmów z przemocą, epatujących złem (chociaż to tylko fikcja) nie mogę i nie chcę oglądać. R
    Tak sobie pomyślałam, przed obejrzeniem jakiegoś filmu, nie wie się, że epatuje on przemocą i złem. Najczęściej okazuje się to podczas oglądania. Owszem, można zasugerować się jakimiś komentarzami, recenzjami, ale wielokrotnie nam się tu przewijała myśl, że dopiero po obejrzeniu danego filmu wiemy czy nam się podobał czy nie.
    No chyba, że z góry wiemy, że ten film, to horror, to możemy w ciemno nie iść wiedząc, że może być w nim zło i przemoc. Ja horrorów staram się nie oglądać.

Uprawnienia umieszczania postów