Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Wróciłam ze szkoły:), miło było :) wiele osób chyba naprawdę cieszy się że wracam, dzieciaki pouwieszały się na mnie jak na choince, wszystkim buzie się nie zamykały- a kiedy pani już będzie, a przyjdzie pani na wigilię, a co będziemy robić...i tego typu pytania. Fajnie tak się pozytywnie zaskoczyć.
Maniusiu, i ja pamiętam doskonale dzień wprowadzenia stanu wojennego i płacz mamy, że wojna się zaczęła...
Witam drogie Panie
Jakiś mam byle jaki nastrój bo z kaszlem dalej byle jak, jutro idę do laryngologia prywatnie bo na NFZ terminy bardzo odległe, martwię się bo to już długo trwa :(
Też uważam, że długo to trwa, może to jakaś alergia ? A robiłaś rtg płuc ?
Sabinko moj Kuba kaszlal kiedyś ponad dwa miesiące i w końcu okazało sie że miał koklusz
Zobaczę co mi jutro laryngolog powie...
Sabinko, pocieszam Cię serdecznie...ech, jak choroba jest, to nic nie idzie i nie cieszy :( Dobrze, że odwiedzasz następnego lekarza, może on znajdzie przyczynę
Nie za dobrze Sabinko,ale ten antybiotyk chyba jeszcze nie skończył działać.Może jakiś smog w okolicy cię podrażnia.
A może zyrtec albo claritina,6 tabletek chyba jest bez recepty.
Zrobiłam dziś trochę zakupów-dorsz(bo morze kapryśne i nie ma co czekać,i tak trzeba zamrozić) i łosoś,którego trzeba przemrozić.
Pogoda była naprawdę ładna,czuję się nieźle i korzystam.do końca tygodnia sporo pracy i czasu będzie mniej.W przed południem w ciągu tygodnia kolejek nigdzie nie ma.Ja kupuję kaszę melvit,bo ma napisane ,ze jest z Polski:)
I pęcznieje mi lista tego co chciałabym upiec.Przyszedł czas na pierniczki nadziewane,podobno do świąt jeszcze mają czas zmięknąć.
I mam już choinkę,śliczna,ciemnozielona,60cm wzrostu:)
Na razie związana na oknie,ubieranie zawsze dzień przed wigilią albo w wigilię.
Dla poprawy nastroju obejrzałam sobie zabawną komedyjke Last Vegas z Robertem de Niro, Morganem Freemanem i Kirkem Douglasem - polecam jako rozrywkę lekką, łatwą i przyjemną :)
Gruszko lykam clemastinum które dostałam razem z antybiotykiem od rodzinnego.
Oglądałam :) kilka lat temu byłyśmy z kumpelkami na dzień kobiet na nim w kinie . Świetna komedia :)
Clemastina też się nada:)moje dzieci dostawały właśnie na taki długotrwały kaszel po antybiotyku:)Od bardzo doświadczonej lekarki:)
Komedia dobra na nastroje,ja męczę snooker,na razie moi wygrywają:great:
I jak zawsze przed świętami siedzę z nosem w starej książce kucharskiej szukając natchnienia...