Strona 1955 z 3048 PierwszyPierwszy ... 955 1455 1855 1905 1945 1953 1954 1955 1956 1957 1965 2005 2055 2455 2955 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19,541 do 19,550 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

images (6).jpg

Dzień dobry
    sabinka57 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry!

U mnie dzis dosc nerwowy, bo wypelniony terminami dzien, a potem upragniony weekend. Jutro tzw wolne. Ale mam i dentyste i gimnastyke kolana...no i do tego chce robic farsz na pierogi.

Sabinko- tak sobie mysle, ze na taki uporczywy kaszal to nie tylko laryngolog ale i pulmolog by sie przydal... Zycze ci jak najszybszego okreslenia wreszcie diagnozy i skutecznego wyleczenia!

Ojej...jak juz pozno! Zmykam sie ubierac, bo nic jeszcze nie jadlam...a tu trzebaby zaraz z domu wychodzic!
    Dzis mamy w pracy impreze swiateczna, a atmosfera taka, ze siekiere powiesic... Ech!

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao,
    u nas szaro i deszczowo ale i tak zaraz jade do outletu-mam tu taki dosyc dobry, markowy blisko a dzisiaj czwartek, wiec jest promocja 20% prawie we wszystkich sklepach.

z ciekawosci obejrzalam plac zbawiciela i uwazam , ze to niestety dosyc typowa kobieca historia w zwiazku z mezczyzna.
    ale i tak zakonczyla sie dosyc pozytywnie..inne potrafia miec zakonczenie o wiele bardziej tragiczne. a jeszcze inne nie "wychodza poza mury domu" albo dostaja sie od razu na pierwsze strony gazet, kiedy juz tragedia sie wydarzyla i zakonczyla....

dzisiaj postaram sie obejrzec polecany przez was las vegas.

jola-zazdroszcze ci takich meczowych atrakcji,mozna sie naprawde niezle rozerwac i naladowac pozytywnie. ja tak jak ty lubisz mecze, uwielbiam koncerty rock, jazzzzz ,lub symfoniczne, tylko, ze w przeciwenstwie do ciebie b. rzadko mam okazje na nich bywac...
    tak jak maniusia-spiewam "do radia" w domu lub w samochodzie.

ja 13 grudnia bylam na stypendium w bagdadzie, nie mielismy radia a tv. nikt nie ogladal. kiedy przyszlismy rano na uniwersytet wszyscy irakijczycy studenci i prof. zaczeli nam skladac wyrazy wspolczucia i byli bardzo przerazeni. my-nie wiedzielismy o co chodzi az w koncu nam wytlumaczyli co sie stalo w PRL-u.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej laseczki
    Sabinko, żeby tylko ten lekarz coś dobrał. bo taki kaszel to potrafi wymęczyć
    Gruszko my tez ubieramy dopiero w wigilię, ale jeszcze choinki nie mam
    W zeszłym roku Sucharek zapomniał kupić, a potem juz nigdzie nie było, to ubraliśmy gałęzie wierzby i tez ładnie było

Mieszka w
    Częstochowa

Zaczęłam się rozglądac za prezentami, mam dla Sucharka piżamę - mam nadzieję że się ucieszy
    dla Marty ksiązki na temat disain itp, polecane przez ASP w Krakowie
    nie wiem co dla mamy...

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry :0
    po południu idę do laryngologa ale odebrałam wyniki krwi i przynajmniej to mnie uspokoiło, wszystko w normie - OB i CRP mogące świadczyć o jakimś stanie zapalnym tez dobre
    Kalahari ty to masz wspomnienia inne niż my wszystkie, pamiętam jak w Dąbkach trochę się otworzyłaś i poopowiadałaś, było co słuchać
    Maniusiu no gałęzie wierzby zamiast choinki? nietypowo ale tez fajnie
    Kasiu mam nadzieję, że impreza w pracy uda się pomimo tej kiepskiej atmosfery tamże
    Agnieszka wpadła, kawę postawiła i gdzieś popędziła
    Gruszko ambitne kulinarnie zadania stawiasz przed sobą na święta ale na pewno wszystko będzie pyszne, wierzę w to bo miałyśmy okazję popróbować smakołyków w twoim wykonaniu, twoi znajomi no i rodzina oczywiście mają dobrze z tobą
    Jolinko zgadzam się w zupełności z opinią Kasi która pięknie nazwała cię Aniołem dla twoich bliskich ale kochana może pora pomyśleć w końcu i o sobie, może warto porozmawiać szczerze w córką i zięciem, że bardzo kochasz swoje wnuki ale tak częsta i intensywna opieka nad nimi jest dla ciebie wyczerpująca, tym bardziej, że sama chorujesz i czujesz się zmęczona, dobrze, ze masz chociaż swoja odskocznie w postaci meczów i spotkań ze swoimi idolami, to pozwala ci chyba trochę podładować akumulatory na jakiś czas

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Prezenty już mam dla wszystkich, małe objętościowo bo lecimy z małymi bagażami
    Z tym , że zabawki dla dziewczynek ma kupić córka , żeby ich nie targać tam
    ale i tak drobiazgi kupiliśmy

LidkaLidka jest nieaktywny Nowy na forum

Podsyłam ten temat mojej mamie... Będzie pasować tutaj idealnie!
    Gratuluję zawziętości wszystkim

Mieszka w
    Częstochowa

zapraszam mamę

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, widzę że przygotowania do świąt idą już pełną parą. Ja większość odkładam jednak na przyszły tydzień. Wpadam na razie na krótko, tylko się przywitać. Wróciłam dzisiaj zmachana, a potrzebuję jeszcze wyszukać trochę różności na jutro. Właściwie miałam nadzieję szybciej dotrzeć do domu, ale się nie udało. Miałam tzw dzień terenowy i dojazd z przesiadkami. M. mnie zawiózł, ale powrót musiałam dopracować sama. No i dopracowałam, tylko że spóźniłam się na pierwszy autobus. Następny miałam za trzy godziny. Pomyślałam, że w takim razie spróbuję dojść do autobusu przesiadkowego. Chodzenie wskazane, a do tego piękna słoneczna pogoda, to poszłam. Po pół godzinie zaczęło porządnie wiać, a po następnej padać. Po przeszło dwóch godzinach dotarłam na miejsce. Właściwie nie byłoby źle, gdyby nie buty. Nóg przyznam, że nie czuję. Macham do Was, no i przede wszystkim chorującym życzę dużo zdrowia. Niedługo się odezwę.

Uprawnienia umieszczania postów