I to co człowiek widzi do wesołych nie należy
I to co człowiek widzi do wesołych nie należy
sabinko...
wybierz i ogladaj tylko ta lepsza strone..
agnieszko, natko,
dzieki za dojazdowe podpowiedzi,zaczyna mi sie powoli w glowie ukladac ramowka calej imprezy.
agnieszko, poprosze cie o wziecie dla mnie kijkow--grazie.
buonanotte!!!
To się juz pogubiłam, musiałabym zerknąć do maila.Ja liczyłam doby hotelowe, to chyba będzie odwrotnie.
Sprawdziłam TY masz 3 doby, a Madzia 4 czyli dzień dłużej.
Sabinko szkoda jak nie będziesz mogła być, ale za to będziesz z córcią , więc to najważniejsze.
indeks.jpg
Witam was serdecznie ale na krótko, bo za godzinę muszę stanąć po numerek do lekarza, - mój Kuba strasznie kaszle, kończy antybiotyk i kaszle dalej.
Kasiu, nie ma żadnego problemu, tylko zgadamy się skąd i kiedy mam Cie odebrać
Kalahari, kijki oczywiście, że dla Ciebie wezmę
Sabinko, a może uda Ci się do nas przyjechać
Ewuś, co tam u Ciebie...odezwij się choć króciutko ...
Na razie kobietki, dobrego dnia![]()
Witam pieknie!
To fajnie Agnieszko! jak bedzie blizej terminu to sie zgadamy...
Zdrowka dla twojego synka zycze...moja mama tak kaszlala wlasnie jak u niej bylam...czasami jak jakies cholerstwo sie czlowieka uczepi to i kijem nie przegonisz.
Na przyjazd Sabinki bardzo licze i nawet nie chce myslec, ze jej na naszym zlociku nie bedzie...
Ja juz sie na was wszystkie ciesze!
Co do Ewuni to dala wczoraj znak zycia whatsappem- piszac, ze zalatana jest bidula do granic wytrzymalosci...![]()
Do pracy i do szpitala! Do pracy i do szpitala!
Moze sie w weekend odezwie...
Ja dzis tez troche biegac bede, bo jade na rozmowe z lekarzem - a potem umowilam sie zaraz krotko po badaniu na pazurki, potem do kolezanki zaniesc jej lekarstwa a potem jeszcze basen z gimnastyka w wodzie!
Dobrego dnia dziwczynki!
![]()
Dzien dobry
wpadlam liste podpisac, bo na wiecej dzis czasu nie starczy ...
Agnieszko ...
dzieki za kawe i owocnej wizyty z synkiem u lekarza...
Kasiu ...
jesli bedzie ci pasowalo, to oczywiscie w powrotnej drodze z naszego sabatu, moge ci sluzyc za dozozke ... ale jak juz telefonicznie ustalilysmy, o szczegolach bedziemy blizej wyjazdu rozmawiac...
Sabinko...
dopiero teraz przeczytalam ze cora w ciazy... moje wielkie gratulacje ... oczywiscie, ze pomoc corce w takiej sytuacji jest sprawa pierwszoplanowa, ale ja ciagle wierze, ze jednak uda nam sie lego lata spotkac...
Milego dnia wszystkim zycze
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]