Strona 1971 z 3048 PierwszyPierwszy ... 971 1471 1871 1921 1961 1969 1970 1971 1972 1973 1981 2021 2071 2471 2971 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19,701 do 19,710 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Krysiu, Maniusia wie i zaprasza

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Ale za to wiosnę uwielbiam tak samo, jak Ty
    -nie tylko Kasia uwielbia wiosnę, ja też napisałam, że ją kocham , mnie nie chodzi tak naprawdę o porę roku chyba zrezygnuję z tłumaczenia, bo to nie jest takie proste

Sabinko Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-przywitanie.gif
    gruschka and krysiapysia like this.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

no cos ty krysiu-jasne, ze maniusia sie dowie wraz z naszym pukaniem do drzwi-to ma byc super niespodzianka!!!! uwielbiam takie..
    nawet mi sie taka trafila ostatnio....
    tylko ,ze pytali sie dlaczego wygladam na niezadowolona.....a wrecz przerazona
    gruschka, Jolinkaa and krysiapysia like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Wiedziałam, wiedziałam! Maniusiu, to naprawdę może być tylko 27 stycznia Nawet jeżeli udałoby mi się tam do Was dojechać, to dopiero w godzinach popołudniowych .

Agnieszko, nie musisz więcej tłumaczyć. Zrobiłaś to bardzo ładnie i klarownie. Naprawdę rozumiem, co chciałaś nam przekazać. To ja wyraziłam się nieprecyzyjnie.

No właśnie Madziu, jak mogłaś być niezadowolona

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dobry wieczor!

Dziewczyny kochane nie dam niestety rady przyjechac na 27 go. Mamy w firmie 30 stycznia przeprowadzke i szefowa nie da nikomu urlopu. Czy nie daloby sie tego przesunac na nastepny tydzien? Bardzo chetnie bym sie z wami spotkala...
    Madziu jak dlugo bedziesz w Polsce?
    Agnieszka111 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Ja się dostosuje bo na miejscu jestem dogaduje się dxiewuszki
    gruschka and Agnieszka111 like this.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Jak te dni szybko mijają-wydawało mi się,że do świąt dużo czasu,a tu już pojutrze wigiliaJutro tylko pieczywo kupię i ciasto upiekę i na tym koniec.Potrzebuję odpoczynku i spokojuDzisiaj zrobiłam ostatnie zakupy ,pozmieniałam pościel ,poprałam też firanki i zasłony.
    Po wczorajszym śniegu ani śladu-dziś też prawie cały czas pada-czuję się rozbita ,no i jak zawsze przy takiej pogodzie dają mi popalić bóle nóg.Mimo wszystko mam dziś dobry humor

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta

Jolinko, a dlaczego nie robicie jednej Wigilii u mamy?
    Agnieszko nie robimy jej ze względu na pracę męża i ze względu na mamę.Mój mąż w Wigilię pracuje 12 godzin do 18tej,więc wróci jak dobrzej pójdzie tuż przed 19tą.Przynajmniej mam nadzieję,że nie później,bo o 18tej autobusy zaczynają zjeżdżać do zajezdni.Do kolacji z mamą usiedlibyśmy więc ok.19.30,to za późno dla niej.Moja mama ze względu na wiele chorób na jakie cierpi już późnym popołudniem jest bardzo zmęczona i musi odpoczywać...położyć się.W zeszłym roku była u bratanicy,ale potem była tak zmęczona,że cały następny dzień dochodziła do siebie.

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Ale przeczytalam, ze wczoraj byl najkrotszy dzien w roku-od dzis dnia przybywa wiec od razu humor mi sie poprawil.
    Jolinko- ucaluj serdecznie Gabrysie i zycz jej ode mnie duzo zdrowka! Sto lat dla malej ksiezniczki-jubilatki!
    No...nareszcie będzie dnia przybywać-ja też nie lubię ,kiedy tak długo jest ciemno.Brakuje mi światła.A mój mąż jak jedzie na nockę,to jest już ciemn,a jak wraca jeszcze ciemno
    Kasiu na pewno pokażę Gabrysi ten tort-jak to księżniczce na pewno jej się spodoba,bo jest w jej ukochanym różu

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Witam z Newcastle
    Sabinko cieszę się,że już bezpiecznie jesteś na miejscu-baw się dobrze i ciesz towarzystwem bliskich

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Gdy zaczyna przybywać dnia, czuję, że coś nieuchronnie się zmienia, zbliża do jakiegoś kresu, mimo budzącej się do życia przyrody, jakoś tak robi mi się smutno, że to kolejna wiosna, czyli kolejne urodziny, rok więcej. I choć kocham wiosnę, najbardziej ze wszystkich pór roku, to ten przeskok zimowy sprawia, że czuję się starsza, bardziej zmęczona.
    Agnieszko troszkę trudno mi zrozumieć jak można połączyć miłość do wiosny ze smutkiem,z myślami o mijającym czasie.Mnie wiosna i budząca się do życia przyroda poprawiają humor,dają radość,pomagają otrząsnąć się z zimowego letargu...i ten zapach ziemi,ziemia nigdy tak pięknie nie pachnie jak wiosną

Klasc lyzka na kazdym oplatku male kupki, mozna wcisnac w srodek orzeszek, migdal, posypac slonecznikiem.
    Nigdy nie jadłam kokosanek z dodatkami,a już na pewno nie wpadłabym na pomysł posypania ich słonecznikiem.No i te opłatki...chyba nic takiego u nas nie widziałam.

Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta
    chcialam poinformowac wszystkie kolezanki, ze skrystalizowala sie idea..oficjalnej inauguracji ,czyli kolokwialnie rzecz ujmujac-oblania, naroznika Maniusi.
    spotykamy sie w cz-wie 27 stycznia-SOBOTA w domu Maniusi. Ja Jola i...czekamy na dalsze zgloszenia....
    Kalahari....obyśmy tylko dosłownie nie oblały Maniusi tej kanapyCieszę się na to spotkanie i mam nadzieję,że nic mi nie wypadanie.
    Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 22-12-2017 o 21:31
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

jolu...?
    no przeciez juz ci wypadlo...
    kAsiu, bede od 16 stycznia do 5 lutego 2018
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Mieszka w
    Zagłębie

Witajcie, u nas dużo smogu i dużo ludzi wszędzie. Skorzystałam z wolnego i pojechałm do K-c do kliniki Gierkowej, żeby się w zapisać na wizytę. Termin na koniec wrzesnia, no ale sama też jestem sobie trochę winna, bo noszę skierowanie od trzech miesięcy w torbie
    Krysiu ,a to koniecznie musi być klinika Gierkowej?Moja mama kiedyś tam jeździła do jednej okulistki,a potem ona u mnie w mieście otworzyła gabinet-przyjmuje i prywatnie i na NFZ.Otworzyła go z koleżanką,która też pracowała u Gierkowej.Nie wiem czy nadal tam pracują,ale u nas krócej czeka się na wizytę.Obie okulistki są bardzo dobre.Rodzice oboje do niej chodzili,mama nadal chodzi,ja z mężem też i jesteśmy zadowoleni.Z tego co wiem to teraz czeka się na pierwszą wizytę na NFZ ok.4-4 i pół miesiąca.Gabinet jest zaraz przy dworcu PKP.Można też na pierwszą wizytę umówić się prywatnie(chyba 120 zł),a na kolejne już na NFZ.Tak zrobiliśmy z mężem,żeby było szybciej.Jeśli chcesz,to podam Ci namiary.

Jolinko, ale Ci Kasia i Maniusia sprawiły torty na urodziny wnusi . Może nie miała aż tak ładnego, ale za to bardziej pyszny to już na pewno
    Torty piękne-Maniusi też się małej spodoba.A jaki Gabi ma tort,to nie wiem,bo impreza chyba niedawno się skończyła,a tort piekła w prezencie przyjaciółka mojej córki.

Nawet jeżeli udałoby mi się tam do Was dojechać, to dopiero w godzinach popołudniowych .
    Krysiu,a ja myślałam,że w soboty nie pracujeszNa prawdę nie można nic zmienić-to jeszcze miesiąc czasu.

Mamy w firmie 30 stycznia przeprowadzke i szefowa nie da nikomu urlopu.
    Straszna szkoda KasiuNo mnie na dzień dzisiejszy pasuje tylko 27my,a to dlatego,że od 29tego są u nas ferie i prawdopodobnie Aga pierwszy tydzień lutego będzie miała ranną zmianę,a wtedy pracuje też w soboty-muszę być na miejscu.
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez kalahari Zobacz posta

jolu...?
    no przeciez juz ci wypadlo...
    No wypadło....spotkanie z Wami
    Ok...dosyć czarnowidztwa z mojej strony

Uprawnienia umieszczania postów