Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzień dobry sąsiadkom:mdr:
W wigilię Wigilii chciałam Wam złożyć życzenia wszystkiego dobrego,
miłych rodzinnych chwil i żeby ktosik się nad nami ulitował i wszystkie
wiktuały nie poszły w zwyżkę wagi,a nawet jeśli na króciuteńko...
http://pu.i.wp.pl/k,ODQwNjkzOTQsNTEx...09_Ox_orig.gif...zdrowi i zdrowia i zdrowia i jeszcze raz pieniędzy...
Witajcie!
Podejrzewam, że roboty przedświąteczne idą pełna parą :). Tez działam, ale zrobiłam sobie chwilkę przerwy.
Jolinko, książek nie znam, ale teraz już prawdopodobnie je poznam ;). Skoro czytałaś wielokrotnie, to znaczy, że zakup trafiony i będziesz do nich sięgać jeszcze nie raz. Tym bardziej więc miłej lektury.
Gruszko, podejrzewam że wena do pisania jest u Ciebie odwrotnie proporcjonalna do weny do pisania, więc mam nadzieję, że już kończysz z wypiekami :mdr:.
Agnieszko, mam nadzieję, że Internet już włączony? Gratuluję spadku, wynik imponujący!
Maniusiu, może i było wczoraj nudno, ale na pewno nie cicho ;). No i najważniejsze, że miło.
Witamy sąsiadeczkę :). Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt, chociaż na pewno nasza Kasia zrobi to jeszcze, też w naszym imieniu, osobiście na Waszym wątku :D.
2 załącznik(ów)
Dziewczynki Kochane, skoro już zrobiłam sobie tą przerwę, to …
Załącznik 41164
Zdrowych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, niech ten czas upłynie Wam w miłej, przyjaznej atmosferze, z bliskimi u boku :heart:. Dużo miłości i radości :love:
Załącznik 41165
kasiu-wobec tego to wlasciciel sklepu jest jeleniem....
Dziewczynki u mnie przygotowania do świąt inne niż w Polsce, spokojniejsze, mniej przygotowań jedzeniowych za to spokojnie, radośnie, rodzinnie spędzamy te dni tutaj, na pewno nie ma takiej gonitwa, goraczkowego sprzątania każdego kąta, mycia okien pomimo zimna i zasmarkanego nosa, powiem wam, że jestem tu na święta już trzeci raz i mi się to podoba,radośnie ale bardziej na luzie spędzamy te dni, pierwszego dnia byliśmy w kościele gdzie dzieci ze szkoły przedstawiły jasełka i śpiewały piosenki świąteczne, było bardzo sympatycznie ale i wzruszajaco i radośnie, ogólnie bardzo miło spędzamy te dni, chcemy przede wszystkim nacieszyć się sobą wzajemnie :)
Czas szybko płynie i zaraz po świętach wracamy do domu...
A smakołyki różne jemy oczywiście i winko dobre albo proseco do tego mi i słodkości rozniste więc tym razem na pewno nie wrócę stąd lżejsza ha ha ale co tam- raz się żyje i co to za życie byłoby bez tych smakowitosci :)
4 załącznik(ów)
Wszystko jest, jak przed rokiem:
na szybach srebrne kwiaty
i ten sam obraz w ramach okien;
świat biały, jak opłatek...
Będzie wilia! - Uśmiechną się ludzie,
do świątecznej zasiądą wieczerzy -
błogosławiony grudzień!...
"W żłobie leży - któż pobieży..."
Pomyśl: na cudzej ziemi wśród obcych,
tacy jak ty młodzi chłopcy
i małe dziewczęta
zaśpiewają tę samą kolędę.
Pamiętaj: będą
ludzie smutni, opuszczeni,
niepotrzebni nikomu -
i nikt z nimi słowa nie zamieni,
nie zaprosi do swego domu...
Weź do ręki biały opłatek,
choćbyś nawet nie miał go z kim dzielić -
i życz szczęścia całemu światu;
niech się wszystkie serca rozweselą!...
[
Załącznik 41187
Wesołych Świąt dla Was , Waszych rodzin , wesołych dla wszystkich nas tu odwiedzających. Niech będą takie, jakie sobie wymarzyłyście Załącznik 41188Załącznik 41189Załącznik 41190
http://www.zosia.piasta.pl/swieta/sw2007/5.gif
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
życzę Wam i Waszym bliskim
wszystkiego co najlepsze i
najprzyjemniejsze , rodzinnej atmosfery,
miłości , zdrowia , uśmiechu,
szczęścia , pogody ducha i spełnienia najskrytszych marzeń
http://www.zosia.piasta.pl/swieta/sw2007/12.gif
1 załącznik(ów)
Załącznik 41191
I jeszcze świąteczna kawka dla wszystkich :)
Cytat:
Zamieszczone przez
sabinka57
za to spokojnie, radośnie, rodzinnie
Cytat:
Zamieszczone przez
sabinka57
na luzie spędzamy te dni,
Cytat:
Zamieszczone przez
sabinka57
A smakołyki różne jemy oczywiście i winko dobre albo proseco do tego mi i słodkości rozniste więc tym razem na pewno nie wrócę stąd lżejsza ha ha ale co tam- raz się żyje i co to za życie byłoby bez tych smakowitosci
Nie wiem jak u innych, ale u mnie w święta jest dokładnie tak samo :) Wczoraj z chłopakami wypiliśmy butelkę proseco ...co prawda z Biedronki, ale dobre było :D
Przepraszam ze nie pisze, ale wylogowalo mnie na kompie i tel. Na tel. udalo sie bo podpowiedzialo potem sprobuje na kompie. Sabinko super, tak bardzo bym chciala zeby u nas tez tak bylo bez stresu bez gonitwy. Ja wiem ze to glownie rodzinka i atmosfera sprawia ze jest swiatecznie....Buziaczki dla wszystkich dziewczyn, swiateczne zyczenia najszczersze