69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dziewczyny zdrowych i spokojnych świąt w gronie rodziny dla was wszystkich bardziej lub mniej obecnych
-
-
Zawzietaski kochane! Zdrowych, pogodnych, niosacych sercu radosc i pogode ducha Swiat Bozego Narodzenia!
W Betlejem mieście Zbawiciel się rodzi…
Niech się Wam, mili, najlepiej powodzi.
Niech Wam służy szczęście o każdej godzinie.
I niech Was dobrego nic w życiu nie minie.
-
pobrane (6).jpg
Witam w świąteczny poranek
To był cudowny wieczór a dziś będzie jeszcze fajniej, bo przyjeżdża córka z zięciem, więc rodzinka będzie w komplecie
Wiem, że i u Was to jest piękny czas, niech więc dalej trwają święta
-
-
Wesołych i spokojnych świąt
-
Dobry wieczor moje milusinskie!
No i jak tam leca wam te swieta... Spokojnie i wesolo jak i u mnie?
Agnieszko i u nas byl wczoraj bardzo mily wieczor...spedzilismy go zgodnie z planem cala nasza rodzinka plus siostra z mezem i dziecmi. A dzis oni pojechali do Polski do mamy mego szwagra, a my spedzalismy dzionek z nasza trojka pociech. Miedzy innymi ogladajac filmik rodzinny sprzed 23 lat, gdy dzieciaki byly male... Ach jak ten czas zlecial...az sie lza w oku kreci!
-
pobrane (10).jpg
dzień dobry w drugi dzień świąt Dziś idziemy wieczorem do kina na Morderstwo w Orient Ekspresie wg Agaty Christi . Podobno niezły (obsada doborowa), ale zobaczymy. A jutro jedziemy do Łodzi na zakupy, bo kilka osób ma do wydania karty podarunkowe do rożnych sklepów, a moja mama chce przetestować jazdę wnuka jako świeżo upieczonego kierowcy
Świętujmy dalej
-
Dzien dobry!
I ja sie dorwalam do komputera z rana, bo domownicy jeszcze spia.
Fajnego wspolnego ogladania Agnieszko! My dzis tradycyjnie jedziemy gdzies w okolice Frankfurtu na wycieczke rodzinna. Troche poogladac, troche pozwiedzac, troche pospacerowac... U nas temperatury lagodne, ale troche wieje. A jak tam u was-ma ktos moze biale swieta?
-
Udanej wycieczki Kasiu
Uprawnienia umieszczania postów