ciao,
gruszko-przeciez forum(foro) to miejsce na wszystkie tematy...z definicji.
kulinarne, socjalne, medyczne, kosmiczne,kulturalne,polityczne,socjologiczne..itd . inaczej nudno by bylo ciagle o tym samym-
polityka to temat jak kazdy inny.
Wersja do druku
ciao,
gruszko-przeciez forum(foro) to miejsce na wszystkie tematy...z definicji.
kulinarne, socjalne, medyczne, kosmiczne,kulturalne,polityczne,socjologiczne..itd . inaczej nudno by bylo ciagle o tym samym-
polityka to temat jak kazdy inny.
Ja wolałabym bez,bo Polska z powodu polityki i tak jest już bardzo podzielona.
Pewnie będąc tu w środku tego wszystkiego odczuwa się to boleśniej.
Ale każdy ma swoje zdanie,mogę po prostu na jakiś czas zamilknąc,aż wrócą moje ulubione tematy:)
Gruszko, Maniusiu...powiem tak- film w klimacie bardzo mi się podobał,ale pewnie dlatego, że kocham Agatę i znam jej książki na pamięć- piękne zdjęcia, widoki z drona, odtwórca Poirota niestety niezbyt udany- tak jak Gruszko napisałaś- Sucheta nikt chyba nie przebije. Film mnie nieco rozczarował, bo był trochę nudnawy, ale nie powiem, że mi się nie podobał, bo podobał, tylko jest niezbyt porywający. Odbiega od książki i to miejscami znacznie, jest taki trochę mdły,ale ja żałowałabym, gdybym na niego nie poszła.
Witam w drodze do domu :)
Sabinko, spokojnego lotu :)
Witajcie!
Sabinko, spokojnego powrotu :money:.
Właśnie się natknęłam na Poirota, z Suchetem, na Kino Tv :). Lubię tą postać, ale jednak nie na tyle, żeby wybrać się do kina. Na coś jednak będę chciała iść, bo dostałam bilet. Dalej przede mną cicha noc, więc może to :confused:.
Jak najbardziej jestem za poruszaniem wszelkich tematów na forum, ale na politykę też po prostu nie mam ochoty. Może tylko jedno. Kuroń to dla mnie ważna, piękna postać.