Strona 1977 z 3048 PierwszyPierwszy ... 977 1477 1877 1927 1967 1975 1976 1977 1978 1979 1987 2027 2077 2477 2977 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19,761 do 19,770 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Krysiu a Listy do m 3 widziałaś ?
    krysiapysia lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko i to jest właśnie ta druga opcja. Bo zwlekałam, zwlekałam i teraz nie wiem od którego filmu zacząć. Widziałaś oba, to może doradzisz?
    gruschka lubi to.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

ciao.
    o tak kuron, walesa i cala reszta solidarnosci-pamietam jak ich podziwialam i nie rozumialam skad biora taka ogromna odwage zeby walczyc z komuna( a wrecz nie wierzylam, ze im sie uda), ktora ich co chwila szykanowala i wsadzala do wiezienia. jak przechodzilam kolo palacu mostowskich(warszawska policja) i patrzylam sie na zakratowane piwnice , gdzie trzymali opozycje, to myslalam sobie, ze ja bym tam umarla ze strachu juz na samym wejsciu...szkoda tylko, ze teraz to wszystko jest tak malo doceniane.

mialam tez mala okazje asystowac m. komorowskiej w akcji pomagania gornikom, ktorzy przyjechali do warszawy w stanie wojennym prosic o jakiekolwiek wsparcie....to byl przygnebiajacy widok..tez ich podziwialam za odwage i madrosc, ze walczyli z tak wielkim przeciwnikiem.

uwazam, ze w PL.obecnie panuje delikatnie rzecz ujmujac atmosfera historyczno -histeryczna(to moje okreslenie)..ktora ciagnie do tylu zamiast do przodu.

polityka zawsze sie interesowalam prenumerowalam tyg. polityka , bo w koncu to nasza wspolczesna historia...i nie chodzi tu o klocenie sie ,czy dyskutowanie a tylko o poznanie najwazniejszych faktow oraz punktu widzenia innych osob .w koncu nas to dotyczy.. kiedy jestem w pl. czytam nadal polityke i newsweeka a takze inne gazety poniewaz lubie znac tez i te opinie, ktore bardzo odbiegaja od moich.

ostatnio w kiosku nie wiedzialam co wybrac, wiec poprosilam o gazety te najbardziej prawicowe i najbardziej lewicowe..
    kasiu-ciesze sie, ze poznalam twoje zdanie i poglady, chetnie kiedys z toba o tym pogadam chociaz moje sa troche inne....
    dobrze , ze sie z nami tym podzielilas, teraz wiecej wiem o tobie.

buonanotte!!!!!
    Ostatnio edytowane przez kalahari ; 27-12-2017 o 23:30

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

pobrane (6).jpg

Dzień dobry

Idę dziś na badania kontrolne do medycyny pracy, a potem do szkoły rozpakować rzeczy ...

Krysiu, nie potrafię Ci doradzić, bo każdy z tych filmów jest zupełnie inny- Listy do m, to dosyć zabawna, lekka komedyjka, na której z pewnością się rozerwiesz i miło spędzisz czas. Natomiast Cicha noc, to komedia przez łzy, wzruszająco- tragiczny obraz polskiej rodziny z jej dylematami, szczęściem i dramatem. Ja na pewno wybrałabym Cichą noc, bo gdybym nie obejrzała Listów do m, to nawet nie zwróciłabym na to uwagi, a Cicha noc, jest dla mnie filmem bardzo ważnym .
    Wszystko zależy od tego, po co idziesz w tym momencie do kina

Dobrego czwartku dla wszystkich
    gruschka and krysiapysia like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

comment_t14nO60NeuYoLF3KGF6CSSY1s57bIyCJ,w400.jpg
    kawa tez się zdziwiła , że dziś czwartek
    ale Aga mnie z kawą ubiegła to macie dwie

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Ale jesteście ranne ptaszki
    No to jestem po 2 kawach i tu i w realu.
    Pogoda właśnie się robi,w planach zakupyTym razem dla moich dziewczyn,one jakieś takie spragnione są.
    I schody,bo ruchu bardzo mi potrzeba.Przed świętami trochę się oszczędzałam,bo pogoda była nierozpieszczająca a moje przeziębienie stało w rozkroku i nie chciałam się rozlożyć.Rozsądek kazał raczej siedzieć w domu.Ale już w poniedziałek 2 wejścia zaliczyłam i to było błogosławieństwo dla brzucha po kolacji z poprzedniego dnia....
    I tak co dzień trochę schodów,trochę marszo-spacerów i zaczynam czuć się lżej.

Krysiu
    a ten bilet ma jakiś bardzo bliski termin ważności?Może "I tak cię kocham" jednak,polecam ,bo widziałamListy do M3 też widziałam i zdecydowanie pierwszy film bardziej mi się podobał.

Na tego alternatywnego Poirota chyba się jednak nie wybiorę.

Sabinka to pewnie też tak na okrętkę wraca do domu,pewnie teraz jest w trakcie podróży.Oby była jak najkrótsza i jak najprzyjemniejsza.

Maniusia już zapracowana,Agnieszka wkrótce, a u mnie początek roku raczej na luzie.
    Czyli żadnych przeszkód,żeby się szczerze przylożyć do zdrowszej wagi,ech.....
    Na razie planuję jakieś wyjazdy - w styczniu do stolicy,wiosną troszkę dalej
    Ostatnio edytowane przez gruschka ; 28-12-2017 o 08:58
    Agnieszka111 and krysiapysia like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Mieszka w
    Częstochowa

Ja Poirota chętnie obejrzę ale jak juz będzie dostępny w sieci lub w TV
    a własnie skończyłam oglądac Diagnoze , no i nie jestem zachwycona, no ale jak będzie kolejny sezon to penie też obejrzę
    gruschka and Agnieszka111 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry dziewczynki
    Ja już w domku, zaaklimatyzuje się i coś więcej napiszę, jak zwykle po nieobecności w domku muszę się tu odnaleźć

Mieszka w
    Częstochowa

„Nie myśl o tym, jak długą drogę masz przed sobą. Nie mierz odległości między startem a metą. Takie rachuby powstrzymają Cię przed zrobieniem następnego małego kroczku. Jeśli chcesz zrzucić 20 kilogramów, zamawiasz sałatkę zamiast frytek. Jeśli chcesz być lepszym przyjacielem, odbierasz telefon, zamiast go wyciszać. Jeśli chcesz napisać powieść, siadasz i zaczynasz od jednego akapitu. Boimy się poważnych zmian, ale zazwyczaj mamy dość odwagi, żeby zrobić następny, właściwy krok. Jeden nie-wielki krok, a potem kolejny. To wystarczy, żeby wychować dziecko, zdobyć dyplom, napisać książkę, spełnić swoje najśmielsze marzenia. Jaki powinien być Twój następny, właściwy krok? Nieważne, o co chodzi – po prostu zrób to.”
    Regina Brett

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Kalaharii!
    Może nie na pewno, ale na pewno chyba zyczenia.jpg
    z okazji Urodzin wszystkiego.jpg najlepszego.jpg

Uprawnienia umieszczania postów