Strona 1986 z 3048 PierwszyPierwszy ... 986 1486 1886 1936 1976 1984 1985 1986 1987 1988 1996 2036 2086 2486 2986 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19,851 do 19,860 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Teraz ta szczelinka na poprawki.
    Szczęśliwie wcały rowerowy anturaż weszłam bez wielkich problemów,ale potwierdziło się to ,o czym wiem doskonale bez ważenia się - w pasie jest mnie trochę więcej i o jeszcze więcej za dużo
    Na szczęście prognozy pogodowe są dla roweru dobre,bo sprawdzony przez lata sposob na taką dolegliwość to właśnie rower.
    Dobry początek zrobiony.

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Agnieszko masz rację, trzeba dzisiaj być grzecznym pod każdym względem, dietetyczny też bo jaki pierwszy dzień taki cały rok
    Sabinko
    to teraz jeszcze bardziej mnie zmobilizowałaś,żeby chociaż dzisiaj jeść wzorcowo

Sąsiadce dziękuję za życzenia ( i niedawną cenną pomoc przy barszczu) i życzę ,wszystkiego czego ty sobie Kaniu życzysz.

Z jedzeniem może i będzie nie najgorzej,bo w planach obiadowych ryby,na kolację w małym gronie specjalnie niczego,czemu nie mogłabym się oprzeć ja nie zaplanowalam,żeby sobie życia nie utrudniać.
    Agnieszko
    trzymam kciuki za powrót do pracy,moja S już po tygodniu wolnego lamentowała z tego powodu....
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Masz rację Gruszko, nie wiadomo co się jeszcze może dziś wydarzyć, więc na wszelki wypadek splunę przez lewe ramię i szczelinkę na poprawę sobie zostawię

Do miłego dziewczynki- lecę na kije
    gruschka and sabinka57 like this.

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

A Maniusia wczoraj nic,dzisiaj nic...Chyba ,że coś przegapiłam
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Maniusia odezwała się wczoraj krotko na WhatsAppie ale też się zastanawiałam. ...

..
    Agnieszka111 lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Sylwester szykował nam się na spokojnie, ale ostatecznie trochę nas wywiało z domku.
    Agnieszko cieszę się, że Wasza sunia jakoś przetrwała ten trudny dla niej wieczór.
    Kasiu, a Karusia jak?
    Gruszko mam nadzieję, że ten rok psa będzie właśnie taki, jak zacytowałaś. Pytałaś o telefon. Dzięki, że pamiętałaś o dawaniu swojego znaczka na grupce. Sprawa jest taka, że odebrałam telefon z punktu. Tyle, że w opisie naprawy w ogóle nie zostało uwzględnione to z czym się zgłosiłam. Wzięłam jednak z nadzieją, że jest ok. Ale nie jest. Dalej prawie wszystkie rozmowy mi ucina. To znaczy osoby z którymi rozmawiam mnie słyszą, natomiast ja ich w którymś momencie nie. Nie pozostaje nic innego, jak znowu jechać do punktu, więc to tak jakbym dalej telefonu nie miała.
    Agnieszko aż mi się wierzyć nie chce, że już jutro idziesz do pracy. Nawet nie zdążyłaś się ponudzić . Miejmy nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i będziesz tam chodzić z dużą przyjemnością. Teraz w każdym razie energia Cię rozpiera i pewnie masz głowę pełną pomysłów na zajęcia z dzieciaczkami. Zestaw jedzeniowy bardzo mi się podoba. Dokładnie taki będzie co tydzień, czy będziesz wymieniać?
    Miło Cię zobaczyć i powitać Madziu. Piękna deklaracja.
    Maniusiu pokaż się.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie
    Ja u J. leniwie spędzamy dzień
    gruschka and Agnieszka111 like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

witam w Nowym Roku
    Mam nadzieje, że będzie lepszy od poprzedniego...
    Dla mnie 2017 był rokiem zbyt wielu emocji i nie chciałabym tego powtarzać...
    Na razie patrzę pozytywnie, nie ma co się źle nastawiać...
    Oczywiście zaczęłam dietetycznie, nie tylko dla siebie ale i dla rodziny, mój Sucharek nawet zgodził się na lekkie zmiany w menu. Dal się przekonać że trzeba zacząć dba o zdrowie.
    no i to jest taki pozytywny akcent
    Dziś zrobiliśmy sobie długi spacer po lasku, normalnie wiosna zawitała w środku zimy !!!
    Sylwester w domu przy TV. Maraton Kryminalnych zagadek sobie zrobiliśmy, potem pojechaliśmy na plac pod ratusz, ale półtorej godziny wróciliśmy bo wilgoć w powietrzu powodowała że zimnem ciągnęło.
    Występowała jakaś podróbka ABBY, no ale do oryginału to im było bardzo daleko, aż uszy bolały. Może za mało alkoholu w krwi ( u mnie zero) Ci co już mieli sporo promili nie zważając bawili się świetnie Ja tez trochę poskakałam przy największych przebojach polskiego rocka puszczanych przed tą "ABBA"

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Agnieszko aż mi się wierzyć nie chce, że już jutro idziesz do pracy. Nawet nie zdążyłaś się ponudzić . Miejmy nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży i będziesz tam chodzić z dużą przyjemnością. Teraz w każdym razie energia Cię rozpiera i pewnie masz głowę pełną pomysłów na zajęcia z dzieciaczkami
    Oj tak, zleciało to twoje wolne Agnieszko, jak z bicza strzelił, na pewno szybko się wdrożysz
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    Szczęśliwie wcały rowerowy anturaż weszłam bez wielkich problemów,ale potwierdziło się to ,o czym wiem doskonale bez ważenia się - w pasie jest mnie trochę więcej i o jeszcze więcej za dużo
    Na szczęście prognozy pogodowe są dla roweru dobre,bo sprawdzony przez lata sposob na taką dolegliwość to właśnie rower.
    Dobry początek zrobiony.
    Fajnie masz z tym rowerem i do tego piękne okolice do jeżdżenia. U mnie niestety brak asfaltu na caym osiedlu i w taką pogodę jak teraz to po błocie trzeba by jeżdzić

Mieszka w
    Częstochowa

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Tabletki na sunię zadziałały, była zdenerwowana, ale nie szczekała i nie szalała
    moja ogłuchła, raz jedyny uznałam, że nawet dobrze się stało

Uprawnienia umieszczania postów