Strona 1997 z 3048 PierwszyPierwszy ... 997 1497 1897 1947 1987 1995 1996 1997 1998 1999 2007 2047 2097 2497 2997 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 19,961 do 19,970 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Agnieszko, to menu, które przedstawiłaś wydaje się jak najbardziej ok.
    , dzięki Krysiu, też tak myślę

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko
    mam tak samo z domowym gotowaniem...Czasem lepiej zamówić jedną,rozsądną pizzęI kupić na deser po małym ciastku.
    Wczoraj zachciało mi się buleczek z rodzynkami,niby domowe,prawie bez cukru,bez tłuszczu ale ta ilośćNo i pyszne były,całe szczęście,że M nieźle się do nich przypiął,bo popłynęłabym na całego

Krysiu
    ja z tego Schulca też niewiele pamiętam,ale nauczyłam się wtedy porządnie rozluźniać,relaksować,uwalniać głowęPrzed snem działa doskonale

U nas też słońce,ale zimno,ok.0.Będzie więc tylko marszospacer,na rower zdecydowanie za zimno.Już wczoraj na koniec 3 okrążenia czulam lekki chłód w kolanach,a bylo 5 stopni.Taka uroda pogody nad samym morzem.Co innego widzisz,co innego czujesz....Często jest minus pięć a odczuwalna minus 20Ale zawsze coś tam się znajdzie ,żeby tylko chęci byly

Uwielbiam tulipany,jak tylko się pojawią to na pewno sobie kupię
    W czwartek plotki z przyjaciółką i zeszlo na jedzenie.Ona też cierpi teraz po białku,a zawsze była wielką mięsiarą.Więc to chyba najbardziej kwestia wieku,ze większość z nas tak ma,w końcu to właśnie biało najtrudniej się trawi.

Przyjemnej niedzieli
    sabinka57 lubi to.
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Hej kobietki
    u mnie tez szaro, buro i ponuro, ech jak nie lubię takiej pogody...
    dopiero wstaliśmy,bo wciągnał nas nowy serial na HBO to obejrzeliśmy 3 odcinki z rzędu. Serial jest kryminalny "Pan Avila"
    Też uwielbiam tulipanki alle któż ich nie lubi...
    u mnie puściły w ogródku pędy i boję się że jak mrozy przyjdą to się zmarnują, a w ogóle to wszystko puszcza zielone, masakra jakaś.
    W temace diety na razie się trzymam,waga trochę spada powoli,gorzej z ruchem, niestety nie mam tak jak Aga i taka ponura pogoda mnie dołuje
    Jolinkaa and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    U mnie po raz pierwszy od wielu dni nie pada i nie jest szaro, buro i ponuro a nawet jest piękne słoneczko , zimno, około 0 ale nic to - zaraz wybieramy się do Mielna, kto chętny zapraszam
    gruschka lubi to.

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

566402431853_0200_1bluzka.jpg

ciao...a ja..jak zwykle robie prezenty przede wszystkim sobie... a skoro jest wyprzedaz, to trzeba szybko skorzystac i sie za dlugo nie zastanawiac, zeby ochota nie przeszla i kasy nie zabraklo radze wam tak samo zrobic.

u nas cieplo,slonce swieci, dzien coraz dluzszy,powoli szykuje walizke,zbieram sie do podrozy.
    ale duzo jeszcze mam spraw do zalatwienia.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Bluzka , czy spodnie ? Bo jedno i drugie fajne
    krysiapysia and sabinka57 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Nie było chętnych na wyjazd do Mielna to pojechaliśmy sami Dla tych co lubią morze i jego szum no i mnie fotki i filmik wiadomo gdzie
    gruschka and krysiapysia like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie, dzisiaj mimo siąpiącego deszczyku zebrało mnie na dłuższy spacer .

Sabinko, no masz ci los, nie zdążyłam się załapać . Bo ja do tego Mielna z Tobą to bym i w ciemno . U nas nie tylko o morzu, ale i o słoneczku trudno marzyć. Zaraz zajrzę wiadomo gdzie i popasę oczy.

Gruszko, w okresie kiedy miałam możliwość przećwiczenia Szulca, nie byłam chyba do niego gotowa. Właściwie dalej nie wiem, czy tak do końca jestem. Niestety od kiedy pamiętam, zajęcia relaksacyjne przyjmowałam z niezrozumiałym oporem . Podejmowałam próby, ale na tym się kończyło. Co nie znaczy, że nie spróbuję znowu

Agnieszko, oczywiście że bluzka i spodnie .

U nas też obniżki cen. Nie mam cierpliwości, żeby chodzić po sklepach, ale w Empiku wsiąkłam i nawet cos kupiłam .

Widzę, że coraz więcej was martwi się ciepłą temperaturą i związanymi z tym zmianami klimatycznymi, czyli też zbyt wcześnie rozpoczynającymi wegetację roślinami. Miejmy nadzieję, że wróci właściwa pogoda .

Pisałyście też o i od razu przypomniały mi się komunistyczne goździki . Pamiętacie?
    gruschka and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Nie wiem, jak u Was, ale u mnie zaczęła się 2000 strona . A wraz z nią wkradły mi się same byki. Oczywiście nie cieszę się ze skutków ocieplenia. No i nawiązywałam do tulipanów .
    Miałam jeszcze zapytać, czy oglądałyście skoki narciarskie? Bardzo to kiedyś lubiłam. Pamiętam, że w domu rodzinnym zasiadaliśmy do ich oglądania gromadnie . No i wczorajszy konkurs bardzo mi o tym przypomniał.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry w mroźny poniedziałek

images (10).jpg

Krysiu, u mnie 500 strona

Zdradzę Ci sekret Krysiu, znany do tej pory tylko mojemu mężowi, który życzliwie się ze mnie podśmie****e - nie oglądałam skoków, bo oglądałam po raz tysięczny pierwszy Trędowatą...ta ckliwa, szmirowata opowieść niezmiennie mnie wzrusza,doprowadza w połowie filmu do łez i tak trzyma do końca.To jest moja wielka, i dla wszystkich moich znajomych niezrozumiała( bo wiedzą jakie lubię filmy i książki) słabość, a ja tak mam i koniec. Kocham tę historię: osłabłą z miłości Stefcię, sentymentalnego dziadka i zabójczo uwodzicielskiego Ordynata ...i nie mam zamiaru z tym walczyć

Wczorajszy szum morza Sabinki nie pomógł, i tak nie mogłam usnąć , potem wzięłam tabletkę, to teraz nie mogłam się obudzić

Ale i tak wiem, że to będzie dobry dzień
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 08-01-2018 o 10:48
    sabinka57 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów