Agnieszko. Ja cię rozumiem. Ja mam tak z "przeminelo z wiatrem"
Agnieszko. Ja cię rozumiem. Ja mam tak z "przeminelo z wiatrem"
Dzien dobry!
A ja tak mam ze "Znachorem"!
Nieustannie wzrusza mnie tam scena gdy on dowiaduje sie, ze ona zyje! I pedzi do niej z powozem scietych roz!
No i oczywiscie scena koncowa gdy Fronczewski ujawnia kim jest oskarzony...
Ale Elzbiete Starostecka uwielbiam. Bardzo podoby mi ten typ kobiecej urody. Taka kobieta-elf...
I przyznam sie wam...ciut ze wstydem, ze mimo iz cieszy mnie ogromnie kazde zwyciestwo Polakow...to nie ogladam zadnych meczy, skokow etc...bo prostu tego rodzaju sportowe emocje zbyt mi podnosza cisnienie. Za bardzo sie przy tym denerwuje...szczegolnie w trakcie meczow pilki noznej, siatkowej czy innej.
![]()
Rozłożyło mnie przeziębienie-wczoraj padam jak dziecko,dziś jestem nie do życia
Jeśli wieczorem będzie lepiej ,to zajrzę,ale nie obiecuję.
Mąż na szczęście ma dziś wolne,więc pojechał teraz maluchy odebrać ,a ja leżę i zimno mnie trzęsie choć w domu cieplutko i gorączki nie mam![]()
Dzień dobry
Jolinko zdrówka życzę
Kalahari bluzka fajna ale myślałam tak jak dziewczyny, że kupiłaś i spodnie
Agnieszko szkoda, że mój szum porza nie pomógł na bezsenność ale powiem ci, że ten prawdziwy w realu tez mi nie pomógł, znowu prawie nie spałam
Krysiu wielkim wielbicielem skoków jest J. - to i ja z nim oglądam i bardzo cieszyły mnie zwycięstwa Stocha, fajny chłopak z niego , nie zmanierowany i do tego ma super żonkę
Gruszko bułeczki z rodzynkami na pewno były pyszne , ciekawe ile zjadłaś ?
Ja dzisiaj wywinęłam numer, oszczędność się we mnie odezwała- miałam trochę twarogu który zaraz by się przeterminował to wymyśliłam pierogi ruskie ale nie takie zwykłe, tylko pieczone, posypane czarnuszką a do tego sałatka ze świeżego szpinaku z resztką tego twarogu i pomidorami suszonymi, powiem wam, że super jedzonko mi wyszło i nieźle się prezentowało, niby to samo a jednak inne
fotka mojego obiadku wiadomo gdzie bo tutaj jakoś nie mogę wrzucić.
Jolus zdrówka życze
Sabinko, danie bardzo apeytczne
A w kwestii zdrówka, moje kochanie ma przedłużone chorobowe do 21 ( łacznie to już będzie miesiąc) i skierowanie na tomograf, ech... jak nie urok to przemarsz wojska
Maniusiu a jakoś mi umknęło co twojemu Kochaniu jest ? chyba cos z kręgosłupem? Tak czy owak zdrówka życzę
Ja zaraz zbieram się na spotkanie z koleżankami - w restauracji więc będzie i jakieś jedzonko i piwko![]()
Nie pislam nic Sabinko wcześniej. Przed świętami dysk mu wyskoczył.