Gdzies mi sie stracil moj suwaczek, ale juz nad nim pracuje ;)
Wersja do druku
Gdzies mi sie stracil moj suwaczek, ale juz nad nim pracuje ;)
Musisz wejść w ustawienia i tam masz opcje własnego awatara, jak zaznaczysz ,że chcesz swój to niżej masz opcje wklejania obrazka.
Suwak można widzę zrobić na dieta.pl , miałam tam kiedyś konto , ale nie pamiętam nawet loginu.
Musisz wejść w ustawienia i tam masz opcje własnego awatara, jak zaznaczysz ,że chcesz swój to niżej masz opcje wklejania obrazka.
Suwak można widzę zrobić na dieta.pl , miałam tam kiedyś konto , ale nie pamiętam nawet loginu.
Z suwaczkiem jest bieda-to znaczy ja mam go zapamietanego w moich ustawieniach od poczytku bycia na forum i nie wiem zupelnie jak to sie robi... Ale na pewno powoli to mozna rozgryzc-jakby co tutaj mozna zapytac administratora etc.
Aga-zapros mnie do przyjaciol- bo jesli ja cie zaprosze mozesz miec jeszcze problem-albo wyprobujemy co?
Witaj Natko, witaj Agnieszko.... sprawdzam czy mi suwaczek wyszedl ;)
A ja sprawdzam stopke :)
Jupiiiii... ale mi ladny wyszedl.... tylko szkoda, ze tak daleko do celu ....
Mam! stopke i avatar ! Witajcie zawzietaski . Muszę się przyzwyczaić do wyglądu tego forum, bo ja z tych co wolą słowo pisane niż obrazki, a tu jest bardzo kolorowo :D
nie ma biedy z suwaczkiem ..... wchodzisz na Dieta.pl potem na kalkulatory, potem na straznik wagi i robisz suwaczek zgodnie z istrukcja .... gotowe ... link kopiujesz i wklejasz tez zdodnie z instrukcja
Agnieszko jak sie tu rozgoscimy to slowo pisane bedzie z pewnoscia przewazalo ...